Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא התבלבלת קצת? התכשיר לפלסטיקה פנימית של STP הוא SUN OF A GUN (ויש תכשיר זהה לו, הנושא את השם ARMORALL, לא זוכר את שמו המלא).

קישור STP

מבולבלים? גם אני :oops:

אייל,

לצורך "סגירת מעגל" :lol: , אלו התכשירים שהתכוונתי אליהם. זה בעצם אותו תכשיר לא? (במחיר מופקע של 30 שקל)

26-02-08_1954.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שאלה בקשר לניקיון.

ברכב כנראה פעם הסיעו כלב :roll:.. וכשמוציאים את השטיחים יש הרבה שיערות לבנות.

איך אפשר לנקות אותם?

תודה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בד"כ כל שישי אני שוטף את האוטו אלא אם כן יורד גשם ואז אני מחכה לימים קצת יותר יפים ואז שוטף.

קודם שואב , אח"כ עובר עם ג'ל לעור של של ארמור...(לא זוכר את ההמשך:)) , עובר על הפורמיקה עם ספרי חלונות ואז מטלית מיוחדת להברקה , מנקה את השטיחים עם קצף לשטיחים , אח"כ שוטף עם ספוג וסבון לרכב כולל ניקיון יסודי לכל ג'אנט , מייבש עם ג'ילדה ואח"כ מטלית מיקרופיבר ומסיים עם ספריי לצמיגים .

אמיל221 , כדי להוריד את השערות פשוט צרך לעבוד קשה עם השואב אין דרך אחרת , כדי למנוע ולהקל טיפה על העבודה תפרוס מגבות , יש לי פקינז וברכב הקודם היה ריפוד בד זה היה פשוט סיוט אח"כ לנקות את השערות זה היה נדבר ולא יורד.

פורסם
אייל,

לצורך "סגירת מעגל" :lol: , אלו התכשירים שהתכוונתי אליהם. זה בעצם אותו תכשיר לא? (במחיר מופקע של 30 שקל)

אין לי מושג אם זה אותו תכשיר. בדוק אם זה אותו יצרן.

יש לי את ה ARMOR ALL בתצורת ספריי ואת הSTP בתצורת נוזל.

את ה STP רכשתי יחד עם תכשיר לצמיגים ותכשיר לריפודים (כולם של STP), באריזת מבצע במחיר של משהו כמו 60 ש"ח באוטודיפו.

ואת הARMORALL קניתי ב9.99 (משהו כמו רבע מחיר במבצע ב ACE )

תכשירי ניקוי לא קונים במחיר מדף, קצת סבלנות והמדבקה האדומה זוהרת ב ACE / אוטודיפו תופיע גם תופיע :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שאלה בקשר לניקיון.

ברכב כנראה פעם הסיעו כלב :roll:.. וכשמוציאים את השטיחים יש הרבה שיערות לבנות.

איך אפשר לנקות אותם?

ודה.

שתי אפשרויות:

א. יש מעין מברשת רולר שדבק מרוח עליה, ייעודית לצורך זה.

ב. להעלות הרבה טרמפיסטים. תוך מס' שבועות הכל יורד . מנסיון.

• תוכן חדש...