Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא SZ בארץ

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום חבריה,

אכן כפי שכבר הזכירו חלק מכם מדובר על כ1000 יח' שראו אור ,רובן נצבעו באדום.

האם האלפא הזאת יחודית ? כן !

למה ? התשובה פשוטה: "זאגאטו" הסדנא הידועה שעיצבה את המרכב עם מקדם גרר יעיל במיוחד: Cd 0.30 , עוד בשנת 1989 .

עם הדגם עשיתי הכרות בשנת 1992 , בעת שהייתי באיטליה לצורך רכישת לנציה אינטגראלה HF טורבו EVO2 ז"ל...

מחירו בחנות ברומא, היה אז כ 74000$ !

מעבר לעיצוב גם החומר ממנו המרכב נבנה היה מתקדם בזמנו בשם : "Modar" פלסטיק מורכב ומוקשה במיוחד...

מה שאולי לא כל כך ידוע שבעצם המנוע היה של אלפא 164 סטנדרטית והמתלה של אלפא 75 עם סרן אחורי "דה דיון"...

אגב פרארי :wink: בעולם קיימים מספר יח' אלפא SZ COUPE - עם מנוע V10 וגם מספר קבריולטים ...

ומשהו בשביל ידידי רוני - עיצוב זה "השם"... תביאו לי אחת ...משהו...משהו..:shock::roll::evil:

webmaster www.carinfocus.com

מכוניות ספורט בישראל

פורסם

אני ראיתי את הרכב בשנת 90 ברודוס.

הרכב נראה פשוט נפלא!

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי שירשור זה בחיפוש אקראי אחר משהו אחר לגמריי ולא יכולתי שלא להגיב לדבריו של sronis

האלפא רומאו SZ ES30 נבחנה בזמנה ע"י המגזינים ROAD&TRACK ו "קוואטרורוט'" אם אינני שוגה בשם.

הופיעה עם מנוע 3.0V6 12V בעל הספק של כ 210 כוחות סוס ומעולם לא הייתה מהירה באופן קיצוני (0-100 בפחות מ 7 שניות וכ 245 קמ"ש), אך תמיד נחשבה כאחת משילדות ההנעה האחורית הטובות והמהנות ביותר שיוצרו (לפחות לתקופתה).

היא מהווה את הפיתוח האחרון והקיצוני מכולם לשילדת ה TRANSAXLE הישנה והטובה של אלפא, אשר הופיעה בתחילת שנות ה70 באלפטות ונגזרותיה, ונשענת על ריצפת האלפא 75 עם אותו בסיס גלגלים בדיוק - 2.51

נעשה בה שימוש רחב ברכיבי מתכת (מיסבים כדוריים) במקום גומי במתלים, מרכב עשוי חומרים מורכבים בהדבקה, מוטות הפיתול הקידמיים מתקופת האלפטא והאלפה 75 הוחלפו בכוייל אוברים מלפנים, מאחור הוחלף הסטאפ של קפיץ ובולם בנפרד בכוייל אוברים גם כן, המוט המייצב האחורי בוטל, בולמי זעזועים מתוצרת קוני הורכבו במקור, נעשו חיזוקים, שינויי גיאומטרייה במתלים, שידרוג קל למערכת הבלמים, חישוקים וצמיגים במידות גדולות יותר, וכיוונון גובה המרכב מהקרקע מתוך תא הנהג.

המכונית הופיעה גם באחת מתוכניות העבר של טופ גיר, בכתבה של טיף נידל בנושא מכוניות העל של שנות ה 80\90, שם קיבלה מטיף מחמאות רבות בכל הנוגע לאחיזה, התנהגות, והנאה מנהיגה.

טיף הוא האיש אשר השווה אותה ישירות לטסטה רוסה וקבע כי היא מתנהגת טוב ממנה בכל פרמטר.

עם זאת! טיף הוא גם אותו אחד שטען שהמכונית מתנהגת באופן קצת בלתי צפוי ואף מסוכן בכביש רטוב.(לא ידועה לי הסיבה לכך)

המכונית אף הופיעה באחת מתוכניות טופ גיר, באחת מכתבותיו של ג'רמי קלרקסון בנושא מכוניות איטלקיות כמדומני, וגרפה גם ממנו מחמאות כזכור לי.

היו לי הקלטות של שתי הכתבות הנ"ל בעבר, אך הן נמחקו לצערי בטעות.:-(

פורסם

לא בטוח שזו אינדיקציה, אבל נדמה לי שאם במילאנו המכונית הזו משכה קהל לא קטן של איטלקים ( כולל אחד שעצר מורצ'יאלגו באמצע הכביש ויצא לראותה ), כפי שראיתי בספטמבר האחרון שם, כנראה שזו בכל זאת לא סתם איזה 156, או ג'אסטי עם סמל התלתן.

פורסם
מצאתי שירשור זה בחיפוש אקראי אחר משהו אחר לגמריי ולא יכולתי שלא להגיב לדבריו של sronis

..

היו לי הקלטות של שתי הכתבות הנ"ל בעבר, אך הן נמחקו לצערי בטעות.:-(

לא יכלת להתאפק מלהגיב לדבריו של סרוניס, אז הקפצת תרד' מלפני 4 שנים??:roll:

under construction..

• תוכן חדש...