Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום הייתי ביום סידורים אישיים באיזור המרכז ומכוון ואני מאוד אוהב את תחום השטח, אמרתי לעצמי שיהיה נחמד לבקר באולמות של פורשה ושל לנד רובר על הדרך.

אצל פורשה היה נחמד מאוד, התרשמי מהקאיין, אחיו התאום של הטוארג, רק שהוא כמובן יותר יקר ממנו בגלל הסמל.

אני חייב לציין שאולם התצוגה שלהם מסודר ברמה מופתית והמבנה עצמו מזכיר מאוד את צורת הבניה של המפעל בגרמניה, משמע הרבה אלומיניום וזכוכיות.

לאחר מכן, הלכתי לבקר באולם התצוגה של לנד רובר שנמצא באיזור. התרשמותי מאולם התצוגה הייתה לטובה. שמתי לב שישנם באולם 2 פרילנדרים חדשות, אחת מול השניה. לשלתי בעניין הוסבר לי כי אחת מהן דיזל לתצוגה והשניה מונעת בנזין, בנפח 3200 (של וולוו !!!) עם 233 כ"ס, מודל 2007 האחרונה למכירה, ולכן היא נמצא גם באולם בסטטוס "שלם וסע".

מסתבר שנשארה להם פרילנדר בנזין אחרונה במלאי אשר חייבת להימכר עד סוף החודש (בגלל החוק החדש בנושא) ויש עליה מחיר מחיר.

אני אישית לא יכול להרשות לעצמי את הרכב הזה, אך באם מישהו שקורא הודעה זו ומחפש רכב בסגמנט הזה במחיר אטרקטיבי (כך הוסבר לי בסוכנות), זה הזמן...

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

• תוכן חדש...