Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כשבועיים נזקקתי לשירותי הגרירה של חברת הגרירה בה אני מבוטח.

הגרריסט שהגיע ראה שאין היכן לתפוס את הוו (זה שמושך את הרכב כך שיעלה על גב המשאית) ותפס את הוו במשולש של הרכב, בצד הימני התחתון.

לאחר הגרירה, כשנסעתי ברכב, שמעתי רעשים מצידו הימני התחתון, כאשר אני מסובב את ההגה ימינה/שמאלה.

פניתי למוסך לבדוק מה התקלה ונמסר לי כי צריך למתוח את המשולש וכי זה ככל הנראה באופן ישיר מהגרירה (רק אני יכול להעיד על כך, משום שלפני הגרירה זה לא היה!)

חברת הגרירה שלחו שמאי מטעמם ששמע את הרעש והגיש להם דו"ח שזה לא כתוצאה מהגרירה, אלא כתוצאה של בלאי.

נו באמת... בלאי? בדיוק אחרי הגרירה?...

כל הסבריי לנציגת החברה עלו בתוהו.

כעת עליי למצוא שמאי מטעמי ולהגיש תביעה בבית המשפט בנתניה.

אשמח אם תוכלו להמליץ על שמאי אמין שיוכל לתת חוו"ד מקצועית מאיזור נתניה והסביבה.

נ.ב. אם זה משנה - הייתי צריך גרירה כי מילאתי שמן מעל המפלס, כשהרכב היה בבית, פשוט רוקנתי את עודף השמן.

תודה רבה,

אורן.

פורסם

אם מחיר התיקון אינו גבוה, אז ותר על העניין וזאת כי שכר שמאי הנו בסביבות 400 ש"ח + מע"מ ויש מקרים שבהם מחיר הכפתור יקר יותר ממחיר חליפה שלמה. ברור שזה מכעיס כי אתה יודע בברור שאינך אשם בנזק הזה.

בברכה - רפי לין :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממש מתסכל שהשמאי שהם הביאו אומר שהנזק הוא "נטו" כתוצאה מבלאי, בעוד שאני יודע בוודאות שיום אחד לפני הגרריה הכל היה תקין ויום למחרת יש את הרעשים האלו !

זה פשוט מתסכל.

לכן, בכל זאת, אהיה מעוניין לקבל המלצות על שמאים באיזור נתניה.

משיטוט באינטרנט הגעתי ל:

• גליק זאב רמת פולג 052-3900084

• מוטי פרום 09-8658648

• אריה 09-8321766

האם מישהו מכיר באופן פרטי שמאים הגונים נוספים מאיזור נתניה/השרון, שלא פרסמו עצמם ב"דפי זהב" ובאינטרנט ?

תודה רבה,

אורן.

• תוכן חדש...