Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש Seat Sport - הזמנה רשמית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל קהילת קארספורום.

בעקבות הענות עצומה לרעיון קטן, ולכבוד מזג האויר האביבי שנחת עלינו לטובה, הוחלט לקיים מפגש ראשון מסוגו לבעלי רכבים ממשפחת Seat Sport.

איביזות, לאונים וכל מי שעונד בגוואה את המותג "Sport".

זוהי הזמנה רשמית לכם, בעלי הרכבים, לבוא, להכיר ולהתרשם מהרכבים של משפחת Seat Sport ההולכת ומתרחבת.

המפגש יתקיים ביום שבת, ה 15.3.08, בשעה 16:00, במתחם החניה הציבורית של האיצטדיון העירוני בראשל"צ (ממש סמוך לסופרלנד).

אז חברים קדימה, יש המון על מה לדבר והמון מה לראות ולהראות, בואו בהמוניכם והפיצו את השמועה.

אבקש מכל המשתתפים שיתוף פעולה על מנת לשמור על הסדר.

מצפים לראותכם, סופ"ש נעים.

לשאלות, ופרטים מיוחדים: נא לפנות בה"פ.

וכמובן - אשרו הגעתכם!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוראל,זה יותר מידי דרומי לכל מי שבא מהצפון,עדיף אני חושב להעביר את המפגש יותר לכיוון ת"א.

ראשון לציון כבר יותר מידי רחוק.

למשל הכי אמצעי בערך לכולם הוא החניה באיקאה,אחלה מקום עם המון חניה בשבת,אמצע למי שבא מהמרכז,וקצת יותר מאמצע למי שבא מהצפון.

בן.

Got To love It

פורסם

מי שנסע כבר עשרות קילומטרים מהצפון כדי להגיע לת"א, באמת ישנו לו עוד 10 קילומטר כדי להגיע לסופרלנד ?

ואני בספק אם אנשים שמגיעים מדרום לת"א, כמו רחובות, נס ציונה ואשדוד ירצו להגיע עד נתניה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בן, רוב החבר'ה מאיזור ראשון והסביבה - זאת אחת מהסיבות שבחרנו בסופרלנד (וגם בגלל ששקט שם).

נשמח לראותך בכל זאת...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מגיע בכל מקרה זה לא משנה:)

אמרתי שזה יכול להיות יותר נוח לחברה מהצפון,אבל שטויות.

אוראל,מקסימום אני ישגע אותך בטלפון איך להגיע:wink:

Got To love It

פורסם

לא צריך לשגע אף אחד, נוסעים באיילון דרום, יוצאים במחלף של ראשל"צ מערב/מרכז, נכנסים מתחת לגשר לכיון פרס נובל, בצומת טי לוקחים ימינה לכיון הסופרלנד ונוסעים עם הכביש עד שמגיעים לאצטדיון ורואים את כל החברים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נא לשים לב, מדובר בכביש מפותל יחסית, בעל אחיזה שונה ומשונה לאורך הכביש.

כמו כן נוהגים של בעלי משפחות, ושדה הראייה בחלקו מוגבל.

יש לנהוג במשנה זהירות, משום שהשתוללות ליד רכבים של בעלי משפחות תגרור בוודאות הזמנת משטרה.

כמו כן יש להיזהר בסיבובים (ולא לנתק את ה- ESP), רכב אחד כבר עף לחול השבוע במפגש שנערך שם, וזה לא היה נעים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איזה פלצן הפכת...

הרכב שעף שם לחול לא היה איביזה בעלת אחיזה אבסלוטית ככה שאין מה לדאוג :lol:

פורסם

מקווה להגיע, גם אם לא שיהיה הרבה בהצלחה וכיף ונראה תמונות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...