רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
?????
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש סובארו אימפרזה 1600 ידני שנת 2003? (כי בלוי יצחק שבודקים מחירון הוא לא מראה ב1600 ידני!)
הודעה אחרונה מאת daniel13275, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב אז אני יתחיל ויאמר שאני מכיר את התר'ד הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172438&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A2%D7%99%D7%9D+%D7%A0%D7%94%D7%92+%D7%97%D7%93%D7%A9 ובגלל זה כאשר נגמר לי הנהג חדש(לפני 4 חודשים) הרגשתי חופשי להסיע מעל 2 נוסעים, לא בדקתי ולא ביררתי מעבר. הבעיה התחילה כשאנשים התחילו להגיד לי שהם בדקו את הנושא ומותר להסיע רק מעל גיל 21, לא משנה אם אתה נהג חדש או לא. בהתחלה לא לקחתי את הנושא ברצינות אבל שהתברר לי ששאלו מספר שוטרי תנועה וגם התקשרו למוקד של משרד התחבורה החלטתי גם אני להתקשר למוקד ומה שהבנתי מהם זה שחד משמעית אם לא מלאו לי 21 שנים-אסור לי להסיע יותר מ2. כרגע, עד שהתברר לי חד משמעית שמותר יותר מ2 אני לא נ…
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
פסק דין מעניין בתביעות קטנות בו חייבו את הרכבת בתשלום פיצוי על איחור ולא בגובה הפיצוי המגוחך על פי הפקודה המנדטורית. לעיונכם ומקווה שיזרז להגיש עוד כאלה תביעות. להלן קישור http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=15607&TopicID=752951&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=9098 דני גורביץ שמאי רכוש ורכב
הודעה אחרונה מאת gurvitz, -
היום אושרה בקריאה שלישית הצעת חוק של חבר כנסת סטס מסז'ניקוב - כל כלי הרכב בישראל יחויבו להתקין מגביל מהירות אלקטרוני, התקנה תיכנס לתוקף ב1/4/2009. ההגבלה תיהיה ל 110 קמ"ש, כי זה המהירות הגבוהה ביותר, שמותרת בכביש כלשהוא בישראל (כביש 6) תקינות מגביל המהירות תיבדק בכל טסט שנתי, רכב שימצא ללא מגביל המהירות, יוחרם לתקופה של 3 חודשים. גם אופנועים יחויבו להתקין את המגביל הזה, וגם רכב כבד. במקרה של רכב כבד ההגבלה תיהיה ל 90 קמ"ש.
הודעה אחרונה מאת dani12, -
- 1 תגובות
- 994 צפיות
מישהו יכול להמליץ על בית ספר טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 743 צפיות
שלום! שמתי לב לאחרונה, כשאני מדפדף בשרשורים עם בעיות משפטיות, אנשים מתחבטים בשאלה: "מה אני יכול ולא יכול לעשות במסגרת החוזה?". כמובן לא במילים אלו, אבל בכל מיני וריאציות. אני רוצה רק לעזור לכל אותם אנשים, ולכן אני כותב את מה שאני כותב: חוזה - הסכם משפטי מחייב בין שני צדדים. החוזה חוקי רק לאחר שקוימו שני תנאים - הצעה וקיבול. הצעה - גמירות הדעת של המציע. קיבול - גמירות הדעת של המקבל. כל עוד לא חתמו שני הצדדים על החוזה, אין החוזה חוקי, ולכן איננו תקף מבחינה משפטית. לפיכך, אם ישנו רכב, והוא הלך טוטאל לוסט (אובדן להלכה), ואתה רוצה להוציא ממנו "ג'אנטים BBS שעלו 10000 ש"ח", אתה יכול, כל עוד אתה לא חתמת על החוזה, והצד השני לא חתם על החוזה. במקרה …
הודעה אחרונה מאת yakovil, -
-
צריך עזרה!
מאת -avihay-- 3 תגובות
- 781 צפיות
שלום אני ממש חדש באתר הזה...ואני צריך את עזרתכם בקשר לבעייה ברכב. אתמול קניתי פיג'ו 206 שנת 2001 , 1400 סמ"ק, ידנית. לא לקחתי את הרכב לבדיקה כי הרכב הוא מקרוב משפחה אבל יש בעייה מסויימת ברכב כאשר הרכב נמצא בטורים נמוכים. כשהרכב בטורים נמוכים בניוטרל יש רעידות אבל עם טיפת גז...זה נעלם. הרכב עשה 144000 אלף קילומטר. בכל אופן אם יש כאן מישהו שמבין ויכול להסביר לי מה פשר הבעיה הזאת אני ישמח. בתודה...אביחי.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא יודע כמה מהחברה פה מתקנים את הרכב בשטחים אם בכלל אבל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525946,00.html
הודעה אחרונה מאת kobi_A_1990, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מבקש לקבל עזרה בנוגע לבדיקת רכב בעל הנעה כפולה באיזור ירושלים. חשוב לי מאוד שהמכון יהיה אמין ובעל ידע בבדיקת רכבים אשר עשו חלק גדול מזמנם בשטח על כל המשתמע מכך. יש המלצות למוסך - מכון מומלצים באזור ? מודה לכם על העזרה.
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משהוא יודע מתי הוא ניסגר ולאיזה שעות? תודה
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לילה טוב לכולם, לאור עליות מחירי הדלק התכופות (היום בחצות שוב פעם...) בזמן האחרון וגם לפני זה, התחלתי לחשוב על חלופה זולה יותר לבנזין. פיתרון אחד הוא הגז. שלפי מה שקראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל, לא כזה פיתרון משתלם. לפחות לא בארץ. לא כרגע. מדברים גם על דלק צמחי - אתנול. גם לא כל כך בארץ. הפיתרון היותר מעניין שאני ראיתי הוא דווקא - מים. ומה זה בעצם מים? - חמצן ומימן - חמצן וגז מאוד דליק. איך הופכים, או יותר נכון מפרקים מים למרכיביו חמצן ומימן אתם שואלים? בתהליך מאוד פשוט הנקרא - אלקטרוליזה. או בעברית פשוטה - מזרימים זרם חשמלי בתוך המים. כתוצאה מהזרם החשמלי מתפרקים המים לחמצן ולמימן. השקעה חשמלית נוספת שדרושה היא הניצוץ החשמלי בין שני הגזים. תנחשו למה שני…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 5 תגובות
- 892 צפיות
אוקיי , אני נהג חדש בספח שקיבלתי אחרי שהוצאתי את הרישיון , רשום לי שהמלווה שלי נגמר ב-02 לרביעי ז''א , היום בלילה .. יום שלישי ב-12 בלילה , זה השני לחודש האם מותר לי לנסוע ברכב לבד או שאני צריך לחכות עד ל-3 לחודש ? תודה רבה , אלכס
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חזרתי מחו"ל לפני 5 ימים וראיתי המון מרצדס A ו G קלאס כמובן שאין מה להשוות ביניהם, אך לצערי אין כמעט כאלה בארץ רציתי לדעת האם יש יבוא סדיר של G קלאס? ואם לא איפה ניתן להשיג אחד כזה? ראיתי ש לשגרירויות יש כאלה איך אני יכול לרכוש רכב של שגרירות לשעבר? האם נמכרו מהרכבים האלה לקוחות פרטיים? תודה רבה ולילה טוב.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים בבקשה תגיבו גם אני מת לקנות אחת אבל עכשיו אין כסף חוסך בשבל פורד קפרי
הודעה אחרונה מאת kobi_A_1990, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשתף אותכם במשהו שלא רואים כל יום בארצנו. אני יסביר - היום הוא יום שישי, או יותר נכון שעות הלילה של שישי - בוקר שבת, השעה המדוייקת היא בסביבות 4-5 בבוקר. אני כמו רבים אחרים בשעות אלה בדרכי הביתה מהנמל בת"א, ישר מהיציאה אני קולט בעין מציבושי כריזמה כסופה, שלא נוסעת כשורה. לחצתי על הברקס נתנתי לכמה מכוניות לעקוף ועברתי לנתיב האמצעי - כמה שיותר רחוק מימנה. בדרך הספקתי להציץ ולראות בלונדינית מאחורי ההגה, עם עוד כ2 אנשים ברכב, איך שהמשכנו בנסיעה הגענו לרמזור, חריקת צמיגים מהכריזמה - נעצרת ממש קרוב לרכב שנעצר מולה. לוקחים שמאלה ברמזור, היא בנתיב הימני עוד - ובום, עולה על המדרכה וחוזרת לכביש במשיכת הגה עצבנית שגרמה לה לברוח לתוך הנתיב השמאלי ולהפחיד בעל פונטו מסכ…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 5 תגובות
- 819 צפיות
אני עומד לסיים מלווה בחודש אפריל והציעו לי ללכת לקורס נהיגה מתקדמת ויש לי כמה שאלות בנוגע לקורס : 1) האם שווה?(אני חושב שכן) אולי מישהו יבוא עם דעה אחרת 2)מה בכלל עושים שם?
הודעה אחרונה מאת Nati N, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ומה המחיר? תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
נסיעה ל nur
מאת moshe333-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם . אני נוסע במאי לnur פעם שנייה ואני מחפש טיפים מהתקופה האחרונה כמו כן אם אתה מכירים רכבים מיוחדים לא מ rentaracecar אלא מחברות השכרה רגילות ובמחירים נורמלים אני יהיה שם רק ביום ראשון ועקב מזל רע אני לא מזמין את ה taxi תודה מראש לכל התשובות
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום עשיתי טסט לרכב שלי לאחר ששלמתי 84 ש''ח נאחר שהחלפתי מנוע לרכב נאמר לי לשלם עוד 80ש''ח לרישום המנוע למשרד הרישוי האם זה כך צריך להיות??? (או שזה כדי לרוקן את כיסי????)
הודעה אחרונה מאת pskicker, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, הייתי היום ברכיבת אימון באשדוד וראיתי כמה חבר'ה שמצלמים. אז אם יש פה חלק מהצלמים , הייתי שמח לראות תמונות. אני עם האופנוע השחור מס' 44 (אבל מת לראות גם את שאר התמונות -גם של המכוניות!) תודה, יוחאי.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 1 תגובות
- 818 צפיות
מי שמעונין בטנדר סובארו יפייפה שנת 91 אני מעונין למכור אני לא יודע איך איפשר לפרסם תמונה באתר הזה ,כי אני חבר חדש אז האימל שלי הוא [email protected] הרכב אחריי טסט יש לו אזעקה רדיו דיסק צבוע בצבע כחול מיטלי יפה ביותר
הודעה אחרונה מאת DevilUser, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
אם מישהו יכול לעזור לי בפתירת התקלה, אחריי שהחלפתי את שתיי החיישנים עקב תקלה בהם, שבסורק הסאן במקרה הזה. כשהוצאתי את החיישן האחורי ,גיליתי שהוא שבור. אז אמרתי לעצמי זהו הבעיה נפתרה . לאחר מחשבה חשבתי למה הוא נשבר? יכול להיות שהממיר נשבר ובדרך שבר את החיישן? הרכב יצא לאחר שמחקתי לו את התקלה ,וחזר לאחר יומיים אם תקלה מס"17526 o2 hetear circuit (bank 1 sns 2( מה יכול להיות ,האם הממיר פגום ולכן נדלק לי התקלה הזאת או שהחיישן שהבאתי, אגב הוא אורגינל מהחברה,לא תקין תודה אם תתיחסו לזאת ההודעה ,
הודעה אחרונה מאת elineg, -
- 2 תגובות
- 849 צפיות
חברים תעזרו לי כמה עולה מה המכיר שלו
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למרות שפירסמתי בלוח מעריב אני רוצה גם לפרסם באינטרנט. אצלנו בפורום כבר פרסמתי.
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלומות, כידוע לחלק מכם, במאזדה 3 מהשנים הראשונות ישנו תא מטען הנפתח מבפנים או מבחוץ, אך ללא ידית חיצונית. בדגמי 2007 פתרו את הבעיה ע"י יצירת שקע בחלק העליון של הפגוש. ישן: חדש: לאחרונה שמתי לב לכך שבמאזדה 3 2006 של חבר לעבודה, הילדים שלו מכניסים את האצבעות הקטנות שלהם בין המכסה לפגוש, ע"מ לפתוח את תא המטען. זה נראה לי מסוכן למדי, לכן החלטתי להיוועץ בכם, חברי הפורום, לגבי פתרונות אפשריים שאולי נתקלתם בהם. מאזדה 3 זה רכב די פופולרי בארץ, לכן קשה לי להאמין שאיש עוד לא חשב על פתרון יצירתי. אני חשבתי על ידית חיצונית שתתחבר בהלבשה על דופן המכסה, אבל לא מצאתי כזאת בחנויות או באיביי. באם יש למישהו רעיונות מעניינים בנושא, אשמח לשמוע. בת…
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=35383&CatID=335 ילד בן 10, אין לו טיפת לב... אנשים חראות! (וזה לא מקרה ייחיד במינו)
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=34194 יש כאלה דברים בארץ?
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525449,00.html חג שמח לכל החוגגים
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
צפיתי בכמה סירטונים של מפלצות התאוצה, וסתם עניין אותי לדעת מהו הרכב החזק בישראל ומה הנתונים שלו.
הודעה אחרונה מאת אוR, -
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 874 אורחים (הצג רשימה מלאה)