Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב 4X4 בירושלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מבקש לקבל עזרה בנוגע לבדיקת רכב בעל הנעה כפולה באיזור ירושלים.

חשוב לי מאוד שהמכון יהיה אמין ובעל ידע בבדיקת רכבים אשר עשו חלק גדול מזמנם בשטח על כל המשתמע מכך.

יש המלצות למוסך - מכון מומלצים באזור ?

מודה לכם על העזרה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפי הנסיון שלי המכון המומלץ בירושלים הוא טסט ליין בגבעת שאול ולא דינמומטר. בכל מקרה רכב 4X4 במיוחד אם הוא ישן לא מומלץ לקחת למכון בדיקה.הם לא יודעים לבדוק אותם ועושים את רשימת הכסתחים הרגילה.

עדיף לגשת למוסך שמטפל בסוג הרכב הספציפי. או אם זה סמוראי או ג'יפ/סופה הייתי לוקח אותו לגיפבריש בגבעת שאול שם יש להם נסיון ברכבים האלה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קוקה, אני ממליץ לבחור לפחות שיבדוק את השלדה , את הבדיקה הזו אסור לו לוותר עליה , אין כיסוי תחת בבדיקת שלדה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על ג'יפבריש בגבעת שאול הבעיה שהם סגרו לפני שנתיים לכן לא המלצתי. כשהם סגרו הם אמרו לי שהם פותחים מוסך במישור אדומים אבל לא הייתי שם.

ברור שהקונה צריך ללכת למוסך מתמחה ולא למכון בדיקה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אופס... טוב שנתיים זה בערך הזמן שמכרתי את רכב השטח שלי ומאז לא ביקרתי במקום.

בכל מקרה אם תפרט איזה רכב זה אולי יוכלו לעזור לך יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

רכב נחמד, הפורסטר. מפתיע ביכולות שלו (טוב, לפחות אותי הוא הפתיע).

אני מציע לך להתיעץ עם החברה' בפורום ג'יפולוג. יש שם כמה ירושלמים שבוודאי מכירים את האזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...