רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אוטו חדש כידוע בא בלי אזעקה, ואני צריך עצה ממי שיש לו כבר את זה - האם זה טוב? בכל מקרה - זה לא עולה הרבה כסף וממילא אני צריך שלט רחוק. אז נראה שזה פתרון טוב - גם שלט וגם אזעקה - וגם ישראלי. http://www.adisound.co.il/Product.asp?ProID=88 עד כמה קשה להרכיב אותו? האם אני צריך חשמלאי? כמה זה עולה? בטויוטה אמרו לי שהם לא עושים את זה... מה דעתכם? תודה.
הודעה אחרונה מאת vhof, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
העונה ה-13, פרק העשירי. אחד הפרקים הכי טובים של פיפט'גיר שראיתי אי פעם. אולי בגלל שכל הרכבים שנבחנו די קולעים לטעם שלי. אולי. הטריק של הג'ימקאנה (להדביק את הכפתור של ההנדברייק כך שישאר לחוץ תמיד) היה חמוד. נ.ב לראות את המסלול שיש להם - ולקנא! אביעד
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי לשמוע את חו"ד שלכם לגביי המגן טמבון הבא+היכן ניתן לקנות כזה? מצטער על איכות התמונות צולמו בלילה בסלולר. תודה
הודעה אחרונה מאת tal_gas, -
- 3 תגובות
- 938 צפיות
אני ממש חייב עזרה חברים... קניתי הונדה סיוויק 93 לפני חודש בערך..וראיתי ביד 2 מגנזיום במחיר טוב והלכתי קניתי וראיתי שיש מכה קטנה על אחד מהם וחשבתי שזה ממש לא רציני אז קניתי...ושהלכתי לפנצ'ריה אז אמרו לי שהג'נט ממש עקום ושאם אני רוצה לסדר אותו אז יש מצב שהוא ישבר וזה לא על אחריותם..אז אני שואל אם אפשרי לסדר אותו בצורה שהג'נט לא ישבר ושהוא יהיה טוב לנסיעה.. המנוע של הרכב ספוג שמן מלמטה ומלמעלה יש המון שמן והציעו לי לעשות שטיפת מנוע..ויש לי נזילה קטנה של שמן ולא ידוע מאיפה זה בא כי הכל שם שמן..ואמרו לי שיכול להיות ששטיפת מנוע תעשה לי בלאגן וזה רק עושה יותר בלאגן במנוע ..אז אני שואל אם שטיפה גורמת לכ"כ הרבה בעיות ואם תלוי מי עושה את זה? ננעל. הסבר פה: http://…
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נסיתי וביררתי וחפרתי עד שיצא נפט מהאדמה ואת הגבות לאוטו שלי לא מצאתי! אז מה עושים? מכינים בעצמנו! אכן כן קניתי חומר פחחים ועבדתי נורא קשה במשך כמה שעות טובות ואפילו תראו את שלבי הסבל עד להרכבה והנה התוצאות לפניכם מה אתם אומרים? לילה טוב.
הודעה אחרונה מאת itay24, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה פירוש המספר 15 בלוחיות הרישוי מצד ימין? רכב ממשלתי או משהו אחר ?
הודעה אחרונה מאת haq, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מקווה שהבנתם למה התכוונתי? לחיצה חזקה על הגז כמעט עד הסוף ועזיבה מהירה של הקלאצ', האוטו מקבל הרבה כוח במהירות והגלגלים עושים סיבוב במקום (חריקה?), הדבר הזה פוגע איכשהו ברכב?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
את העבודה הנוכחית שלי התחלתי לפני כשמונה חודשים. עד אותה תקופה, כמעט ולא הייתי מגיע לת"א או יוצא מנתניה לכיוון ת"א - בטח שלא באמצע השבוע. למעשה, התקופה הקודמת שבה הייתי פוקד את כביש החוף בכזאת אינטנסיביות היתה כשהייתי בצבא. מאז עברו קצת מים בירקון, וכאמור עברתי למקום עבודה בליבו של התפוח הגדול הישראלי. בחישוב מהיר, בכל שבוע אני נוסע בקטע שבין מחלף נתניה לת"א לא פחות מחמש פעמים. בהתחלה זה היה עם אוטובוס, עכשיו עם הקטנוע. אין מה לעשות - הפקקים הם אלה שהכריעו אותי. כביש החוף הוא כביש שבאופן כללי ניתן לומר עליו כי הוא סלול היטב. הוא מואר לחלוטין בקטע הנ"ל, מסומן היטב, בעל שלושה נתיבים ושוליים הולמים ובאופן כללי מתוחזק כהלכה. יוצא מן הכלל הוא סיבוב וינגייט, שכבר כמה שנים…
הודעה אחרונה מאת haim-fr, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אז ככה,קצת רקע על החבר שנקרא לו ש' לצורך העניין : ש' בחור בן 23 עם 5+ שנים רשיון,נהג זהיר מאוד ללא עבירות תנועה בכל שנותיו כנהג (והוא נוהג הרבה,לפחות 15k בשנה) אפילו דו"ח חנייה אין לו. המקום : כביש מס' 4,צומת פל-ים שבין צומת אור עקיבא לבין צומת "נחל תנינים" שבחדרה כיוון הנסיעה הוא מצפון לדרום. המקרה : עומדים בצומת,רמזור אדום. בנתיב עומדים לפי הסדר- אוטבוס ראשון,החבר ש' ואני איתו ברכב עומדים מיד אחריו (במרחק של כ 2 מטרים לערך מהאוטובוס) ועוד מספר מכוניות שלא כל כך רלוונטיות לסיפור מאוחרינו. לפתע מעמידה החל האוטובוס לחצות את הצומת,ש' מאינסטקנט מתחיל בנסיעה אחריו (יש לציין שבשל גובה האטובוס אין שום אפשרות לראות את הרמזור שממלנו) הרי הוא שמורה מתי לנסוע,ל…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מנסה להירשם לאתר toyotaownersonline.com ומקבל את ההודעה: וידאתי שמספר השלדה שאני מכניס הוא נכון - רשום בשני מקומות ברכב וגם ברשיון. בחיפוש בגוגל על קוד VIN, ובפרט של טויוטה, אני אכן רואה חוסר התאמה בין מה שאמור להיות לבין מה שיש ברכב שלי. למשל: התו השלישי אצלי הוא "B". באתר http://www.answers.com/topic/toyota-vin-codes כתוב שאם התו השלישי הוא "B" זה אומר "Truck", מה שלא נראה לי מתאים לקורולה - הייתי מצפה ל "Passenger Car". בראש אותו דף כתוב שהוא נכון עבור "in the USA". האם ייתכן שהקודים שונים עבור ישראל? מישהו ניסה והצליח לרשום שם רכב טויוטה ישראלי "רגיל" (שיובא לארץ ע"י יבואן רשמי וכו')? מישהו יודע עוד פרטים בנושא? תודה, דידי
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לילה טוב ושבת שלום. מישהו יודע מה המהירות המותרת בכביש מכיוון צריפין לבית דגן בקטע של 500 מטר לפני התחנת דלק "דור אלון" עד לצומת בית דגן? נסעתי שם היום בערך 107 (בוודאות לא 110) שוטר עם רדאר, הרבה אמרו לי שהמותר זה 70 בקטע הזה. נניח וכן, בוודאות זה זה דוח?
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא פעם אחת יצא לי להיות מקרים דומים. http://rutube.ru/tracks/573813.html?v=bc42b3971e6b9570d87f603276411ab2
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
-
בוקר מצויין
מאת mdlk- 1 תגובות
- 706 צפיות
מעוניינת לקבל דעתכם לגבי רכב מסוג סיאט לאון שנת 2005 ידנית 1600. אנחנו משפחה שמחפשת רכב חזק צעיר חסכוני בטיחותי ..ויפה אשמח לקבל חוות דעת
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום בשעה 12 בלילה אמור להסתיים לי המלווה ועדיין לא קיבלתי את הרישיון.... יש מצב שזה יגיע לי מחר? ומה אני אמור לעשות ?
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
- 1 תגובות
- 792 צפיות
אוקי מישהו יכול להסביר לי את הקטע של הפחתה נגיד אני נוסע בכביש של 80 על 105 (המספרים לא קרטיים) אז שמעתי שזה בסדר בגלל שהמכשיר שבודק מהירות יש לו סטיה.. אז מישהו מוכן להרחיב לי על הנושא בבקשה *סתם לידע כללי*
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
למזהים תוגרל OPC חדשה. רמז ראשון, MM.
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מודע לזה ש"פירפור" היא דרך להתחיל את הנסיעה לאט ולא מהר, שבא לחוץ הקלאץ' עד הסוף ביחד עם כחצי גז ואז זריקת הקלאץ'. עכשיו, מה היא הדרך האמיתית להאצה מהירה מ0 קמ"ש? הכוונה למשחק עם הדוושת, איך זה אמור לעבוד?
-
רחוב של מטומטמים
מאת sugl-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sgxg
-
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי רכב מדגם פורד פיאסה 97 1300 ידני. לפעמים כשאני רוצה להאט את המהירות מ100 ל30 אז במקום ללחוץ על הבלמים בלבד אנ יפשוט מוריד הילוך מ5 ל4 ואז זה מאט ומ4 ל3 ואז זה גם מאט עוד יותר.. האם המצב שאני יוצר עצירה בעזרת המנוע גורם לבעיות האם זה הורס את האוטו?
הודעה אחרונה מאת ronenfe, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
במצלמה אין אור צהוב לפני אדום, אגב.
הודעה אחרונה מאת talamasca1, -
היום בסביבות השעה 11 עמדתי עם רכב מותנע בצד הדרך בכביש די הומה אדם במיוחד ביום שישי כשכל הצעירים מנסים לתפוס מוניות. הייתי אני ועוד חבר כשיצאתי מהרכב להגיד שלום לחבר אחר, פתאום החבר שהיה איתי אומר לי "כנס לאוטו הם רצים אלינו", אני מסובב את הראש לאחור ורואה שני בני מיעוטים רצים לעברי עם סכינים, מחשבה ראשונה להיכנס לרכב ואת זה עשיתי, הם היו ממש מטר ממני ובלי לחשוב פעמיים פול גז ברוורס בכביש ראשי משהו בתוך העיר, נסעתי 70 קמ"ש (ברוורס!!!) כ200 מטר אפילו יותר והקקות עוד רצים אחרי, הצלחתי לחמוק וכך זה נגמר (או שלא??), הדאגה היא שעוד יבואו לחפש את הרכב (B4 יפייפיה) ואולי אותי, אם אתם שואלים את עצמכם.. אז לא אני לא מסוכסך ולא חייב לאף אחד כסף, פשוט מדהים לאן זה עוד יגיע..
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 47 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
נהגים שימו לב, החל מהיום - הראשון באפריל, רכבים פרטיים אינם חייבים בהדלקת אורות בדרכים בינעירוניות למעט רכב דו-גלגלי ומשאיות. ל'
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש מוניות חדשות.
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אנשים תגידו מאיזה גיל אני יכול לעשות רישיון על אופנוע ים? אני חושב שמגיל 16 אבל אני לא בטוח
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, עדכון חדש מהיום! 4.4.08 לקובץ המכמונות ומצלמות הרמזור ל-(GPS (iGO כרגיל, פרטים מימין (ללחוץ על more)
הודעה אחרונה מאת atoo, -
-
אני הולך להשמע קצת כמו זהבי עצבני, אבל זה באמת באמת מציק לי. למה כל דבר במדינה שלנו צריך להיעשות בחאפריות? למה לא יודעים כאן לעשות שום דבר? זה קיים בכל תחומי נותני השירות - מוסכים, שיפוצניקים, בעלי מלאכה. רמת המקצועיות פשוט נמוכה ונדמה לי שזה בגלל שפשוט - לאף אחד לא אכפת. מה שמציק לי בימים אלו (ניסוח עדין ל"בשנים האחרונות") זה נושא סלילת הכבישים. זה שסוללים מראש גרוע כבר הפנמתי, אבל למה תמיד כשעושים תיקונים להשד יודע מה - צנרת, ביוב, חפירות ארכיאולוגיות - חייבים לסגור את זה מחדש באופן הכי גרוע שאפשר? זה ממש כאילו סיימו את עבודת החפירות, מילאו קצת חול באמצע ואז הגיעו שני פועלים תאילנדים, זרקו קצת אספלט על החור ולחצו עליו עם הרגליים כדי להדק. הכל מלא מהמורות,…
הודעה אחרונה מאת yairba, -
- 1 תגובות
- 929 צפיות
מדוע יצרני רכב קונים מספרים מסויימים בלוחית הרישוי שלהם?(תקנו אותי אם אני טועה) תודה!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
מה נשמע חבר'ה ? אז יש לי שאלה ככה קלילה לשבת, בזמנו היו מפגשים באצטדיון רמת גן. איפה נפגשים חברי הפורום באזור המרכז ? ואם אפשר להודיע כאן בפורום כל פעם שמתוכנן מפגש כזה, זה יהיה נחמד. בתודה מראש בן
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בקרוב אני נוסע לבקר את אבא שלי שגר בארה"ב וזאת הזדמנות טובה לייבא כמה דברים..ברצוני להזמין ולנטיין1 מהאתר הרשמי שלהם http://www.valentine1.com/ ישירות לבית של אבא שלי. מחיפוש שעשיתי הבנתי שצריך לשנות לתדר אירופי מזה אומר ואיך עושים את זה? קראתי גם שבשביל להיות מוגן יותר מומלץ גם להוסיף משבש (בליינדר) לא בדיוק הבנתי מזה ואם זה מצורף לולנטיין השמח לקבל קצת מידע...תודה ויום נעים
הודעה אחרונה מאת shai555, -
הרישיונות אבדו
מאת xrover- 2 תגובות
- 758 צפיות
הארנק אבד\נגנב לי היום :\ והיה שם רישיון רכב רישיון שלי וביטוח ... האם אפשר ללכת למשטרה להצהיר על גנבה ולהמשיך לנסוע עד להוצאת טפסים חדשים?
הודעה אחרונה מאת pskicker,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 874 אורחים (הצג רשימה מלאה)