Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה המהירות המותרת בכביש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ושבת שלום.

מישהו יודע מה המהירות המותרת בכביש מכיוון צריפין לבית דגן בקטע של 500 מטר לפני התחנת דלק "דור אלון" עד לצומת בית דגן?

נסעתי שם היום בערך 107 (בוודאות לא 110) שוטר עם רדאר, הרבה אמרו לי שהמותר זה 70 בקטע הזה.

נניח וכן, בוודאות זה זה דוח?

פורסם

אלה אם היה תמרור המציין אחרת (ואמור להיות אחד כזה אחרי כל צומת לאורך הכביש) - המהירות המותרת בכביש הנ"ל הינה 90 קמ"ש.

שוטר עם רדאר ?

משמע ניידת שעמדה בצד הכביש וצילמה או שוטר עם אקדח (ואז זה לייזר) ?

אם מדובר על אקדח הלייזר, אז כל עוד לא נעצרת במקום אין דו"ח (דבר סביר בהתחשב בכך שאם נסעת 107 קמ"ש לפי הספידומטר ברכב,בפועל נסעת כ10% פחות,

משמע כ100 קמ"ש, ומזה נוריד 5 קמ"ש סטייה של מכשיר הלייזר - משמע הוא היה צריך לתת לך דו"ח על נסיעה במהירות של 5 קמ"ש מעל המותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן זה היה מן אקדח. ניידת זה לא היה, הונדה סיויק.

זאת אומרת אם הוא לא נסע אחרי והביא לי דוח ביד אז משמע אין דוח?

יש מצב שהוא צילם אותי?

אני יודע שכבר 2 חברים שלי צילמו אותם ככה בדיוק. (מה לעשות זה כביש שאין מצב שמישהו יסע שם 70!)

פורסם

דווקא אני עכשיו חזרתי מהכביש הזה ותתפלא, נסעתי על 90 קמ"ש. אם היית נוסע על 90 קמ"ש לא נראה לי שאף שוטר לא היה מחפש אותך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא מכיר את הכביש הזה כלכך אבל אני מתפלא שהיה שימוש בממלז

זה אמור להיות עדין בהקפאה

לא?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אני לא מכיר את הכביש הזה כלכך אבל אני מתפלא שהיה שימוש בממלז

זה אמור להיות עדין בהקפאה

לא?

לא. החזירו את זה לשימוש אחרי המסקנות של הקצין הבודק.

Xbox12341

פורסם

איפה אפשר לשטוף את העיניים עם המסקנות שלהם?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אלה אם היה תמרור המציין אחרת (ואמור להיות אחד כזה אחרי כל צומת לאורך הכביש) - המהירות המותרת בכביש הנ"ל הינה 90 קמ"ש.

שוטר עם רדאר ?

משמע ניידת שעמדה בצד הכביש וצילמה או שוטר עם אקדח (ואז זה לייזר) ?

אם מדובר על אקדח הלייזר, אז כל עוד לא נעצרת במקום אין דו"ח (דבר סביר בהתחשב בכך שאם נסעת 107 קמ"ש לפי הספידומטר ברכב,בפועל נסעת כ10% פחות,

משמע כ100 קמ"ש, ומזה נוריד 5 קמ"ש סטייה של מכשיר הלייזר - משמע הוא היה צריך לתת לך דו"ח על נסיעה במהירות של 5 קמ"ש מעל המותר.

סתם להבנה כללית, ספידומטר של רכב מזייף ב 10 אחוז תמיד כלפי מעלה?

בעבר תפסו אותי בכביש הערבה על מהירות של 122 קמש, כאשר בפועל זאת בדיוק הייתה המהירות שלי.

מצד שני ה GPS ברכב טוען שכאשר אני נוסע על 120, אני בעצם 110, האם המהירות שה GPS אומר היא מדוייקת, מי מהשתיים מזייף פה?

• תוכן חדש...