Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2) כביש עכו-חיפה.

לא צריך להרחיק עד עכו חיפה. גם אצלנו בשכונה יש מספיק תיקונים חאפריים. סע ברחוב בגין לכיוון צפון, יש שם בור, מכסה ביוב בולט עם בור מסביבו, גבעה וגם שני "פסים" לרוחב הכביש, שהם בעצם סגירה לא יפה של חריצים שקדחו בכביש בגלל עבודות שביצעו שם, אבל מרגישים כמו פסי הרעדה (אולי הורידו אותם כבר, אבל אם אני לא טועה הם עדיין שם).

בכל מקרה, לא רק בכבישים המצב ככה (הרי רוני דיבר גם על נותני שירותים בכלל).

במקרה הזה יש לי דווקא מה לומר.

לפני מספר שבועות קיבלנו רכב חדש- רנו מגאן 2008 דנדשה (היו לה גם בעיות אחרות ממה שאני הולך להגיד, אבל זה לפעם אחרת). מה הסתבר? חלה טעות, והתקינו חלונות חשמליים לא נכונים (רנו מגאן בגרסת הליסינג באה עם שני חלונות חשמליים, ועוד שניים בהתקנה מקומית). כלומר, התקינו סט פשוט בעוד שהוזמן סט יקר יותר (והרבה יותר נוח לשימוש). אבל, חלה טעות, קורה. הגענו למוסך על מנת להתקין את הסט שהוזמן. כאשר לקחנו את הרכב, הסתכלנו קצת מסביב ופירקנו את אחד הפאנלים (זה שמתחת לבלם היד, למי שמכיר, שיוצא בשליפה). בפאנל הזה קיימים שני כפתורים של החלונות החשמליים (השליטה של הנהג). המתקין, כיאה למתקין ישראלי, עבד על דרך הקומבינה: במקום להתקין את הכפתורים כראוי, הוא החליט, בתור התחלה, לחתוך חור גדול בהרבה מהנדרש, ובמקום להשתמש במנגנון הנעילה המובנה בכפתורים, הוא פשוט הניח אותם בתוך החור (והם נשלפים בלי שום בעיה). בנוסף לכך, במקום להעביר את החוטים בצמה אחת, החוטים מפוזרים בכל התא של בלם היד, כך שמשיכה שלו עלולה לגרום לקריעתם. בנוסף לכל זה, המפסק שמנטרל את החלונות החשמליים לא עובד (לא ניתן לכבות אותם).

אם זה לא מספיק (והפעם באדיבות מתקין אחר), ה"מוח" של הדיבורית של הנייד, נמצא באזור הרגליים של הנוסע, כלומר המתקין לא טרח אפילו לנסות ולהכניס אותו מאחורי הקונסולה המרכזית.

ברצוני להדגיש, שזוהי דוגמה ספציפית שהיתה לאחרונה וקשורה בעולם הרכב. נתקלתי בדברים כאלה כבר מספיק פעמים, ובמספיק תחומים, כדי לדעת שמה שתיארתי לא היה מקרה נדיר וחד פעמי.

נראה שבעלי מקצוע ישראלים כבר מזמן איבדו את היכולת לספק שירות איכותי. הם מחפשים קלות ומהירות, ולא שביעות רצון של הלקוח. האמת, בגלל המנטליות הזאת, המדינה שלנו נראית כמו שהיא.

"ai motoare capul doare"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות רבותיי

אתם יודעים באיזה מדינה אנחנו חיים

זאת הסיבה שנוצרה פה תרבות רכבי 4X4 על הכביש ולא באמת כולם מתסובבים איתם בשטח

הרבה יותר נוח להיות עם 4X4 על הכביש במדינה המודרנית שלנו

ואכן אין על עיריית בני-ברק... שם הכבשים כל כך על הפנים שבחלקים מסוימים יש בורות של חצץ ולא אספלט

וגם ככה צריך לסוע שם לאט כי כל שניה קופץ איזה חרדי לכביש עם עשרת ילדיו :-)

סעו ברכבת או באוטובוס-הרבה יותר ליגה ונוח... ככה מעודדים נסיעה בתחבורה ציבורית בארץ

לא טוב לך הכביש עם האוטו הפרטי? סע בתחבורה ציבורית-זה כדאי!!!

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם
לכל המתלנוננים - ביציאה מאיילון לכביש אחד כבר הייתם? (כן כן אני מדבר על העלייה המטורפת שמקפיצה מכוניות לשמיים ועושה ג'ימבורי למשפחה (כביש מהיר כבר אמרנו?).)

זה באמת טירוף!! ועוד הנתיב השמאלי הכי קופצני!!!:|

תחשוב מה זה עם 106 קטנה,ומונמכת,על בערך 160 ק"מ לשנה.:?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בני ברק זה באמת שובר גבולות (וג'נטים). מדהים לאיזו רמה הם הצליחו להביא את הרחוב הראשי (ז'בוטינסקי?) - פשוט רצף מתמשך של בורות והרי ענק שביניהם מפרידות חתיכות אספלט לא קשורות לכלום. בערים אחרות אני עוד איכשהוא מצליח להתחמק בשנייה האחרונה בסטיות היסטריות לצדדים. שם אין אפילו לאן לסטות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בני ברק זה באמת שובר גבולות (וג'נטים). מדהים לאיזו רמה הם הצליחו להביא את הרחוב הראשי (ז'בוטינסקי?) - פשוט רצף מתמשך של בורות והרי ענק שביניהם מפרידות חתיכות אספלט לא קשורות לכלום. בערים אחרות אני עוד איכשהוא מצליח להתחמק בשנייה האחרונה בסטיות היסטריות לצדדים. שם אין אפילו לאן לסטות...

זה אחד הסיבות שתושבי בני ברק קונים מראש רכב ישן וחבוט, והם גם לא צריכים לנסוע לצפון לטיול ג'יפים, פשוט הם דוחפים לרכב כמה שיותר ילדים, ויוצאים לטייל במהמורותיה של בני ברק, כשכל הילדים שרים " בין הרים ובין גבעות..."

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

זה ממש כאילו סיימו את עבודת החפירות, מילאו קצת חול באמצע ואז הגיעו שני פועלים תאילנדים, זרקו קצת אספלט על החור ולחצו עליו עם הרגליים כדי להדק. הכל מלא מהמורות, בורות, שקעים, הרים וגבעות.

רוני

למה כאילו? זה בדיוק ככה!

מגיעה משאית עם מיכל מלא אספלט, יש משאבה ששואבת את האספלט מהמשאית ומשפריצה אותו החוצה דרך צינור וכל מה שנשאר זה לכוון את הצינור אל הבור ליצור שם גבעה ולתת למכוניות לעבור עליו ולשטח אותו.

זה בדיוק מה שהיה בחולון לפני כחודש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מצטרף

אין לכם מושג מה הולך פתח תקווה

או בשמה השני " עיר החפירות "

ראש העיר החליט בזמן אחד לשנות את כל העיר

מרימים כבישים כאילו אין מחר

בלתי נסבל מה שהולך בפ"ת

פורסם

Haze, במקרה שלך אתה סתם בוכה.

בפ"ת עובדים, בקצב סביר, ועושים עבודה טובה.

תגיד תודה שעובדים בכלל.

מה גם שרוב העבודה זה הכנות לקראת הרכבת הקלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה לא נשמע כמו זהבי עצבני. אתה נשמע אמיתי. רמת המקצועיות לא נמוכה - פשוט לא בא להם להשקיע מי יודע מה, אז הם מחפפים. נכון, זה מעצבן, אבל ככה זה כשלא נותנים לך את השכר המלא המגיע לך. תמיד יחפשו איפה להכניס את הקומבינה הבאה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ואחד מציע שאסע, בעקבות הידועים,

ולוקח ת'מכונית ונוסע אחרייך.

בכניסה לכביש המהיר, שסוללים כל החיים,

לאן, לאן, לאן, מילים וביצוע, שלמה ארצי

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

מסכים לגבי בני ברק - כאחד שגר ברמת גן ומטייל די הרבה באזור ר"ג-ב"ב-פ"ת, אני יכול להעיד שבני ברק מתוחזקת ברמה הכי נמוכה שאפשר. סיוט להכנס לשם עם הרכב. המצב כל כך גרוע שאני מכיר כל בור/פתח ביוב בבני ברק וגם אז אני לא מעיז לעבור את ה-30 קמ"ש.

פ"ת גם היא סיוט בפני עצמו. ז'בוטינסקי כולו בחפירות. רכבת קלה או לא - קשה מאוד לסוע שם בשקט עם הקליאו. באזור שלפני סוכנות פורשה נראה כאילו ריכזו את כל בורות הביוב של פ"ת. כבר לא הצלחתי להתחמק מכולם והתחלתי "להמר" על מי מהם ליפול.

ומי שאמר שברמת גן אין בורות - אני לא יודע באיזה חלק של רמת גן אתה גר. בבן גוריון נסעת? שנים שאני נוסע שם (גם בצד הנוסע) ולא מבין למה אף אחד לא מתקן את זה?!

אפילו הקורולה, שיש לה מתלים של ג'יפ (וזה נבדק :lol:), מזיעה כשהיא עוברת שם. איפה האחריות? מאות נהגים רמת גנים עוברים שם מדי יום!

להוסיף פסי האטה ברחוב שלי, שגם ככה כל האזור מלא בהם, זה בסדר. לתקן כביש מרכזי זה לא!

ולמקרה שלא ראית - רמת גן זאת אחת הערים שיש בה הכי הרבה פסי האטה שנתקלתי. כל אזור השיכון, מרום נוה, רמת חן, מלא בהרי האטה האלה! זווית גישה מוגזמת שמטלטלת את הנשמה למתלים, הר האטה שכל רכב שני שעובר שם משפשף את המדרכה.

בזמנו הייתי יושב עם חברים מול פס ההאטה בכניסה למרום נוה ורואה איך כל רכב שלא מכיר את האזור משפשף את הטמבון שלו על הפס המוגזם לחלוטין הזה!

עוד עיר שמצויינת לרעה בבורות הענק שלה - הרצליה.

ד"א, אייל, אם אתה קורא פה - זו גם חלק מהסיבה שאני נוסע על 90-120 קמ"ש. זה אף פעם לא נראה לי כיף גדול להכנס לבור על 160 קמ"ש...

פורסם
תגיד, באזור יד ושם, הפסים מונחים על מדרכה כזאת, הנתיב מיועד רק לרכבת או גם לאוטובוסים?

הריצוף (מה שקראת לו "מדרכה") יהיה לכל אורך המסילות ומיועד לרכבת בלבד, לא תהיה עליו תנועה של כלי רכב. משני צידי הריצוף מתוכננת בפרויקט צמחיה, אך כרגע משנים את התכנית במקום הצמחייה למעקה נמוך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

חבר'ה - מה אתם מתלוננים? מישהו הכריח אתכם לקנות דירה במחיר מופקע בגוש-דן?

העיקר לגור באיזור ת"א. ועוד לא דיברנו על הזיהום אויר (יש ימים שאפשר לראות עננה מעל ת"א).

האמת היא שרוב השבוע אני נמצא דווקא בחלק הצפוני של ת"א (אונ') - ושם איכשהוא המצב בסדר. (גם מבחינת הצפיפות, הכבישים, ואפילו לא כזה קשה למצוא חנייה חינמית). אבל איך שאני מגיע למרכז ת"א, פתח תקווה, ר"ג ובני-ברק - בא לי להקיא. לא מבין אנשים שמשקיעים את כל חסכונותיהם כדי לקנות שם בית.

• תוכן חדש...