רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,621 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
שלום קוראים לי שי יש בבעלותי סובארו לגאסי1992 ואני מחפש לקנות לה תוספות, כרגע אני מחפש פודים ושעונים , אם מישהו יוכל לעזור לי ולאגיד לי איפה אני יכול למצוא כאלה בארץ ,כמה הם עולים ומהי עלות ההתקנה. בתודה מראש, שי
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום , ברשותי מרצדס SLK350 שנת 2007 . במידה ואני רוצה להשכיר את הרכב לזוגות מתחתנים או לחלופין לתיירים. האם זה חוקי? אילו אישורים צריך לכך ? כדאי מבחינה כלכלית ? תודה מראש , ניסים.
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום האם קיימת אופציה להשכיר ליום יומיים רכב ספורט כגון 911, S2000, אימפרזה STI וכ"ו ?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, נתקלתי בפורום זה בחיפושי אחר רכב לנהג צעיר בגוגל. כידוע לכם רוב חברות ההשכרה לא משכירות רכבים לנהגים צעירים ואלה שבבני-ברק רוצים פקדון של 8000 שקל על החשבון בשביל השתתפות עצמית. אם יש לכם רכב עם ביטוח לנהג צעיר (רשיון מעל לשנתיים, לא נהג חדש) אני אשמח להשכיר אותו ולהפקיד השתתפות עצמית לביטחון עפ"י תנאי הביטוח. רכב אוטומטי בלבד. אני מוכן לשלם 250 ש"ח ביום פלוס הוצאות דלק. אני משכיר בערך פעם בחודש בשביל לבקר את המשפחה בצפון בין 3-4 ימים בסופי שבוע. אם יש מישהו שמוכן לעזור או מכיר מישהו שרוצה תצרו איתי קשר 0525-405753 בתודה, מייק.
הודעה אחרונה מאת Mike12, -
- 1 תגובות
- 768 צפיות
מישהו יודע אולי מתי צקיך להגיע לי הטופס של הרשיון ? יום שני שעבר עברתי טסט על משאית.. עבר בדיוק שבוע ..
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 7 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מישהו יודע האם יש אפשרות באינטרנט להוריד את קובץ התקנות של משרד התחבורה? הם מוכנים לצלם לי קטעים מתוך זה בתנאי שאני אגיע אליהם ולהגיע אליהם זה מעט בעייתי ואני רוצה לבדוק לפני אם יש אפשרות להשיג את הקובץ הזה בדרך יותר קלה (כמו באינטרנט). האם גם למכוני הרישוי צריך להיות הקובץ הזה?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
הזמנה מאיביי
מאת sexyboy9- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה להזמין פנסים אחוריים שקופים ופנסים קידמיים אך אני לא רואה באתר שאפשר לישלוח לישראל או איך אפשר לישלוח לישראל רשום USA ,CANADA אז איך אפשר לישלוח מאיביי מוצרים לישראל? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Croc, -
שאלה לגבי מכיר
מאת iluha- 1 תגובות
- 570 צפיות
שלום לכולם היום הלכתי למוסך מורשה של יונדאי כדי לקנות פילטר אויר יש לי טיפול עוד מעט בקיצור אמרו לי 115 ש"ח עם מע"מ עכשיו אני רוצה לשאול האם המחיר הוא מחיר תקני,סביר או שניסו לעבוד עלי [הפילטר שנתנו לי מקורי] תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה ההבדל בביצועים של נגיד מאזדה 3 רגילה ומאזדה 3 ספורט? או FIAT BRAVO רגילה וספורט? יש הבדל במנוע עצמו?
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 0 תגובות
- 647 צפיות
ברצוני לדעת עם יש מכמונות מהירות מולטנובה בחדרה? ענין דחוף
הודעה אחרונה מאת amos17, -
הרגע הגעתי
מאת orn- 1 תגובות
- 745 צפיות
שלום לחברי הפורום שמי אורן, חדש פה בפורום אני מתכנן לקנות רכב חדש כרגע בעליו המשופשף בתיקונים של סיאט איביזה שנת 94
הודעה אחרונה מאת sronis, -
מאזדה 3 החדשה 1 2
מאת יניב1-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מאזדה 3 החדשה היא ניראת פיצוץ מיני 6 אותו עיצוב אבל נפחי מנועים אחרים מתחיל מ1.5 עם 103 כוח סוס ועד ל2.5 עם 170 כוח סוס שלקוח מה6.
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לאמא שלי משפט השבוע על מהירות, וזו הפעם השניה שהיא מקבלת דוח כל החיים שלה. השאלה היא האם ניתן להוציא גליון הרשעות או עבירות קודמות בתעבורה ומאיפה? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 1 תגובות
- 913 צפיות
הגיע הזמן שמישהו ייצא נגד מישרד התחבורה המושחת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531062,00.html
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה קורה כאשר מזדה והונדה נפגשים ?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה עברתי טסט! עכשיו השאלה שלי היא, ממתי מתחילים לספור את השלושה חודשים? מרגע שהוא מעביר אותי? או מרגע שאני לוקח את הטופס עם האגרה לדואר? אם אפשר עוד פירוט אשמח לקבל! תודה.
הודעה אחרונה מאת Nati N, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני אעדכן עם עוד תמונות בהמשך... בכל מקרה זה לבנתיים. תוך כדי הצילומים יצא טיול מאוד כיפי. העלתי כמה לפה, יש עוד קצת באלבום שלי. http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200804120510596604&user=metalsys
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
המנחת בערד 1 2
מאת djtourist-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי שאלה... המנחת בערד פתוח ביום רגיל לכל מי שרוצה או שהוא סגור? האם אני יכול סתם לבוא עם הרכב לשם ולעשות מה שבא לי?
הודעה אחרונה מאת djtourist, -
-
יבוא אישי של רכב
מאת dkn1- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אם אפשר בבקשה לקבל המלצה על סוכנויות שמיבאות רכב ביבוא אישי מארה"ב,אני מדבר רק על רכב חדש. שאלה נוספת,האם זה נכון שכרגע בעקבות שאר הדולר הנמוך אותו רכב שנימכר בארץ יהיה יותר זול ביבוא אישי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבנתי היום שיש שבית במשרדי הרישוי בכל הארץ. אני נמצא בבאר שבע. מישהו יודע למה השביתה וביכלל מתי היא אמור להסתיים,והאם המשרד הרישוי היה פתוח בחול המועד פסח? תודה.
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
אהלן, הזמנתי האנטר 2008 גירסאת הדאקר צבע אפור טיטניום ועכשיו עד שהוא יגיע אני רוצה לחשוב מה לעשות בעניין התוספות והעלויות שלהם... אז ככה בקשר למגן יתושים ולמגני רוח מעל החלונות.. מישהו יודע את מחיר העלויות? ואיפה הכי משתלם לעשות? אני מקבל עם הרכב מערכת MP3 מכוערת מובנת... שכוללת גם רדיו .. ויש לי בבית מערכת של פאנסוניק שהמחיר שלה עכשיו בשוק הוא 1400 שקל אבל אין לה רדיו היא רק MP3 וUSB אני יכול לשלב את שניהם ברכב לאותם הרמקולים או שזה בלתי אפשרי..? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Shay900, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, כאמור אני בגיברלטר - החוקים פה הם אנגליים לכל דבר, והמדינה היא אירופאית כמובן שאלתי היא - במידה ואני מוציא כאן רישיון לאופנוע, האם הרישיון תקף גם בארץ (בהתחשב שגם לנו יש רישיון אירופאי) ? אני שואל כי כאן ניתן להוציא רישיון A (בלתי מוגבל לאופנוע) מבלי לעשות A1 קודם ! אשמח לתשובות ..
הודעה אחרונה מאת stealtho, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפשתי באתר של מכון התקנים וגם התקשרתי אליהם, הם לא מבינים כלום ולא יודעים על מה אני מדבר. אני רק רוצה את המספר עצמו של התקן לאגזוזים בארץ, למשל אני הולך עכשיו ליצרן אגזוזים בחו"ל ורוצה לייבא ממנו, אני צריך להשוות את הנתונים שלו לעומת הנתונים של התקן בארץ כדי שאני אדע אם האגזוז שהוא מייצר עומד בתקן של ישראל. אז איך אני יודע מה התקן בארץ?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
השבוע לכחתי את הבייבי שלי לבדיקת על הדיינו והתוצאות היו מדעימות ועכשין אני מבין למה הבייבי שלי כול כך חזקה לשנה שלה ולרכבים אחרים ... אני מעלה את הסירטון של הבדיקה מחכה לתגובות שלכם BATZ http://www.youtube.com/watch?v=C3_cNy73iMw&eurl=http://yapani.net/forum/showthread.php?t=743
הודעה אחרונה מאת bora מאור דוידי, -
-
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, סיפורי מתחיל כך, בסוף השבוע שעבר יצאה אישתי עם האוטו מחנייה ומשום מה נכבה לה האוטו - קורה, אחרי מספר שניות הגיעה מישהי ברוורס והתנגשה בחוזקה בדלת הנוסע, מיד לאחר התאונה יצאה האישה ובלי לחשוב פעמיים טענה שזו אשמת שניהן והיא לא לוקחת אחריות ולא רק זה היא גם לא רצתה לתת פרטים, לאחר שיחה עם האישה ואיום שניגש למשטרה היא נתנה את הפרטים אך עדיין לא מוכנה לקחת אחריות למקרה. כאשר שוחחתי עם הביטוח נאמר לי שבמקרה והיא לא לוקחת אחריות אי אפשר לתבוע אותה ואני אאלץ לתבוע את הביטוח שלי מה שיגרום להעלאת הפרמייה בשנה הבאה. האם נכון הדבר? אילו כלים יש לי על מנת לפתור את הבעייה? יש לציין שבבדיקה ראשונית הנזק די גבוהה וכולל פחחות לדלת וכנראה גם החלפת מנגנון לחלון מה שאומר שהת…
הודעה אחרונה מאת krytek, -
- 1 תגובות
- 922 צפיות
אני טס לוושינגטון בשלישי הקרוב והייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות את המכשיר שם? איזה חנות? ראיתי באתר הרישמי שהעלות שם 400 דולר, לא יודע אם זה עם משלוח או בלי אני נוסע לבית של אחותי והייתי רוצה לקנות את זה. עדיף מהאתר הרישמי ושישלחו את זה לבית שם וזהו בלי בלגאן? או שעדיף פשוט לנסוע לאיזה חנות בעיר (ארץ, מדינה)? שאלה אחרונה, התלהבתי, שילמתי, קיבלתי, מה יהיה כשאני ירצה לחזור עם זה לארץ? מכס בדיקות בלגאן? מה הפרוצדורה? אשמח לתשובות. שבוע טוב לנו.
הודעה אחרונה מאת dorki, -
בניית קארטינג
מאת asafc8- 1 תגובות
- 883 צפיות
אני לא בטוח שזה הקטגוריה הנכונה אבל לא משנה... אני מתכנן לבנות קארטינג משהו חזק ומהיר עם מנוע של סוזוקי סוויפט במצב יחסית טוב עם ציר אחורי,גיר,גלגלים,שני מושבים של אפנוע וכידון של אופנוע. ראיתי במקרה תמונות של סוג של אפנוע עם שני גלגלים אחוריים ואחד מקדימה עם כידון של אופנוע שנראה לי מתאים וקל לבנייה. אני יודע שזה לא בדיוק קארט כי יש לזה שלושה גלגלים אבל אני פתוח להצעות, אם תוכלו לתת לי רעיונות או עזרה בבקשה. הוספתי קישור: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.netupandgo.com/hankschopshop/images/harley_nostalgia_springerlarge.jpg&imgrefurl=http://www.netupandgo.com/hankschopshop/gallery.html&h=664&w=1200&sz=216&hl=iw&sta…
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2008/04/10/first-drive-seat-leon-cupra/ כידוע, אוטובלוג הוא אתר אמריקאי, עם קצת פתיחות כלפי מוטוריקה בשאר העולם. מדי פעם הם בוחנים מכוניות שלא משווקות בארה"ב. תהיתי איפה הם בחנו את הקופרה, ואז נתקלתי בלוחית...
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
זה שמוכרים באוטו דיפו וכאלו?
הודעה אחרונה מאת אלמנט, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אתמול נסעתי תל אביב ליד שכונת התקווה וחיפשתי רחוב מסויים עם חבר, הגעתי לרמזור מול בית ספר סינגלובסקי וחיפשתי פרסה. בנתיב הנגדי עמדה מאזדה לבנה ומתוכה הוציא בחור כבן 25-30 את הראש מהחלון ועשה צלילים של בחור שככול הנראה היה על סמים. שאלתי את עצמי מי אלה המשוגעים האלו ולשנינו נהיה אור ירוק, אחרי 300 מטר נסיעה מצאתי פרסה והספקתי לנסוע דרך אותו אור ירוק שהיה עדיין דלוק לבחור עם המאזדה, אחרי 10 שניות נסיעה מאותו רמזור אני לא מבין מה קורה ורואה רחוב ומכוניות מבולגנות רק אחרי שהקרבתי קצת והאטתי ראיתי את אותה מאזדה מרוחה על עמוד ואני בעצם הראשון שהגיע מאותו נתיב. אנשים שראו את התאונה סיפרו ששתי מכוניות עשו רייסים ביניהם אחד מהן בנתיב הנגדי נסעו באור אדום ומאותה צומת היה לרכב אחר…
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,024 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elad18
- Night Driver
- פריג'י
- orsh99
- FlicK
- Beacon
- Camaro 92
- avargel
- Igalz
- אריה שאג
- amosbmw
- itzik123