רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
היה לי חשש שצילמו אותי אך לא ראיתי פלאש ולא היה לי כלום כולם אמרו לי לא תקבל דוח כי לא היה תמונה והיום עבר 3 חודש בול היום , יכול להגיע לי דוח הביתה עוד ?חייב פלאש אני פשוט ממש מפחד
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק עקב זכויות יוצרים למחירון ***
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.shoutfile.com/v/9tPHY1T7/Evading_the_Speed_Cameras
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בן 17 ויש לי רישיון פחות משנה , האם יש חברות להשכרת רכב שמביאות לשכור רכב לנהג חדש ונהג צעיר? תודה
הודעה אחרונה מאת itay24, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
הונדה סיוויק שנת 96 האוטו הזה גומר אותי אני כל יום שם 100 שקל דלק ואני לא נוסע בכלל עם האוטו מקסימום 40 ק"מ ביום. אני לא יודע למה זה קשור, אולי זה קשור לטיפול 10 שעדיין לא עשיתי? או לפילטר דלק שלא החלפתי מלפני חצי שנה? האוטו הזה נוסע חלק אני ממש לא לוחץ אותו ולא מתפרע אני נוסע רגוע, זה פתאום התחיל רק בשבוע האחרון. האוטו ידני מנוע 1600 ואין בעיות בכלל באוטו אני מניע הוא נוסע . מישהו יכול לכוון אותי אולי מה הבעיה של האוטו הזה?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 2 תגובות
- 750 צפיות
יש לי מכשירי חשמל (שלטים אלחוטיים לצורך העניין) שאני מעוניין לטעון אותם תוך כדי נסיעה ברכב השלטים צורכים 12V ו400MA כל אחד לצורך טעינה מספקת אני מעוניין לטעון עד 100 שלטים בבת אחת. ז"א צריכה של 40A תוך כדי נסיעה כמובן. הרכב הוא פורד קונקט. אני לא זוכר מה ההספק של המצבר או של האלטרנטור. השאלה היא: האם ניתן לייצר/לקנות ממיר מתח בהספק הזה? האם אצטרך שדרוגי חשמל למעט כבלים יותר עבים?
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
התקנתי מנורות קסנון ברכב זה הסוג H4 12V, 55/60W רציתי לדעת אם זה חוקי האמת זה לא כזה חזק.. תודה שי.
הודעה אחרונה מאת אלמנט, -
- 2 תגובות
- 738 צפיות
"מחקר חדש חושף: הסיבה האמיתית לירידה במספר ההרוגים בתאונות הדרכים - שיפור בבטיחות כלי הרכב ובמערך הטראומה בבתי החולים". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3537825,00.html 30.04.2008
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 2 תגובות
- 627 צפיות
המידע מאתר של משרד הרישוי: http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_TEORIA/index.jsp?subject=HE_TEORIA_31 איך ששמעתי מחודש הבא יתחילו לבצע את המבחנים האלה. שיהיה בהצלחה למי שניגש!
הודעה אחרונה מאת Slava_RC, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אתמול עברתי על כמה אשכולות בפורום לגבי נורות דמוי קסנון וכו' כיוון שאני לא יכול לשים קסנון ברכב אז החלטתי ללכת על האופציה היותר זולה של נורות דמוי קסנון והבנתי שמספר 1 זה ה MTEC אבל לא ניתן להשיג בארץ. מה שכן את Philips Blue Vision ניתן להשיג זה מה שהבנתי הבוקר יצאתי לחפש את נורת ה Philips Blue Vision בחנויות כמו אוטו דיפו וחלפי רכב ביפו וכדומה והייתי בערך ב 15 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הנורות האלו מישהו יודע אולי להפנות אותי לחנות שבה מוכרים את ה Philips Blue Vision? באזור המרכז? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 4san1, -
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
שלום לכם ברצוני לדעת עם אני נהג חדש ולחבר יש לו ביטוח של נהג צעיר אבל הוא לא נחשב נהג חדש לפי החוק מותר לי לנהוג ברכב שלו?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 0 תגובות
- 619 צפיות
נפח 1600 מבחינת צריכת דלק בעיות למניהם ומה דעתכם בכללי ה' יברך אתכם................
הודעה אחרונה מאת נהג חמוד, -
בערב מיוחד לחברי מועדון אלפא רומיאו, התכנסנו באולם התצוגה הראשי של סמל"ת בכדי להפרד מאלפא מאוד מיוחדת. סבלנות, מיד יגיעו תמונות נוספות.
הודעה אחרונה מאת S^M, -
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ללא מציאה אני פונה אליכם במשהו קצת שונה אני במצוד אחרי תמונה. תמונה של מוסטנגGT500 {כמו מעקיצה בשישים שניות} שהיא ליד סוסים עם מזרקת מים ואני נואש זאת התמונה הכי יפה שיש איבדתי תתמונה כי פירמטטי תמחשב. ואני לא מוצא תתמונה וההיתי בכל אתר אפשרי של מוסטנג דרך גוגל כל אתר של תמונות של מכוניות ללא מציאה אז.. אולי יש לכם אותה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נערכה אלי פנייה היום בבוקר מקרוב שרכש יאריס TS - לטענתו חברות הביטוח הגדולות (AIG ....) אינן מוכנות לבטח בביטוח מקיף את רכבו. מה עושים? האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? תודה.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם. היום נרשמתי לפורום התרשמתי לטובה, אז כל הכבוד למנהלים פה. עכשיו לעניין - הזמנו מאליבו חדשה 2008, לא רשום בשום אתר מה התאוצה מ 0-100. רשום 220 כוחות סוס, מנוע 3.5 ומומנט מירבי. מישהו יודע מה התשובה ??
הודעה אחרונה מאת danny66, -
סקלות ל 206
מאת toda- 1 תגובות
- 665 צפיות
היי, אני צריך עזרה דחוף אני מחפש סקלות (לוח שעונים) בצבע לבן לפיג'ו 206 וכל מקום שפניתי אליו אמרו לי שאין דבר כזה אבל אני ראיתי את זה אצל מישהו ואני מחפש את זה בנרות אם יש מישהו שמכיר/ יודע איפה ניתן להשיג את זה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nirrafi, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=1648
הודעה אחרונה מאת נבון2, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
אני לא מצליח להגיע לתנוחת ישיבה נוחה בגולף, נראה גם בגלל זה שאני בן אדם גבוה וגם בגלל שהמושבים פשוט אינם נוחים לישיבה. אם רק הייתי יכול להזיז את המושב עוד אחורה... התקציב יאפשר קנייה רק מפירוק. מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני קנייה של מאזדה לאנטיס 2.0 ושיכנעתי את הבחור להגיע מאזור השרון להרצליה. עכשיו אני צריך מכון טוב שיבצע בדיקה טובה ויסודית (מן הסתם על זה אני משלם),עכשיו מצאתי את המיבדק וחוץ ממנו זהו שום מכון לא צץ כמו קומפיוטסט,מכון הדרום וכו'. אודה לכתובות ומס' טלפון של מכוני בדיקת רכב בהרצליה.
הודעה אחרונה מאת אסף199, -
- 0 תגובות
- 707 צפיות
http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MHME&pn6Vq=E חבל שמר שוורץ לא יצא באותה חריפות כנגד מארגיני התערוכה על המחיר המופרז והתמורה המועטה שקיבלו מבקרי התערוכה. נראה לי מעט תמוהה הביקורת המינורית על התערוכה המעליבה, וההגנה הנחרצת על היבואנים המסכנים עם האות I שהורדה מיונדאי אלמונית או על אנטנה של קיה..
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה נובעת בגלל שרוב מיניבוסים הם דיזלים. אני מעוניין בהסבר טכני, למה זה לא בריא למנוע דיזל יותר מאשר לא בריא למנוע בנזין? רכב אמא, הכוונה לרכב שלעיתים קרובות מפעילים ומכבים את המנוע שלו.
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
שלום ראיתי היום burning rubber של טיף נידל זה סרט מהנה אני כמובן לא מתכנן לבצע את הדברים שהודגמו שם (הספיק לי החיפושיט לשעבר) אני כן מתעניין לגבי תמרון מסויים נסיעה לאחור במהירות גבוהה-שבירה של ההגה ולחיצה על הבלם-הילוך ראשון וכו' איך התמרון הזה יכול לעבוד ברכב עם ABS ? הרי הבלמים לא ינעלו את הגלגלים הקדמיים (בסיטרואן קסנטיה פתרו את הבעיה כי האמברקס עובד על הגלגלים הקדמיים )
הודעה אחרונה מאת pskicker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ישנו חוק מסויים שאומר כי עד 12 קמ"ש למנוע חשמלי אין לא צורך בביטוח, רישוי וכו', האם התקנה הזאת תקפה גם לגבי HOT ROD מצועצעת מפיברגלס שתיסע על מנוע חשמלי בכבישי ארצנו[בתוך העיר]? וזה בטרם אני מתקיל את משרד התחבורה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 2 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום חברים. ברצוני למכור את הרכב של אחי, ללא נוכחות אחי. הבעיה היא שאחי נמצא בשליחות בחו"ל ופעם הבאה שהוא יהיה בארץ עוד יעברו הרבה מים בירקון. האם אני יכול למכור את הרכב (רכב ישן, סכום פעוט של 2000 ש"ח) ללא נוכחות אחי, ע"י זכרון דברים, ולסיים את ההעברת הבעלות כשאחי יהיה בארץ? השאלה העיקרית היא מה ההשלכה של מכירת הרכב ללא העברת בעלות ? (האם אחי בעצם "מסתכן" במשהו, כגון דוחות, שימוש פלילי באוטו ע"י הקונה וכו') והאם אפשר ללבן את הנושאים הנ"ל בזכרון הדברים שיחתם ע"י עורך דין?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביום שבת 3.5.08 מועדון פיאט יוצא לטיול ברמת הגולן . ניסע בכבישים מהיפים בצפון ונבלה בטבע ובנופים המשכרים של הצפון ורמת הגולן. ניפגשים ביום שבת 3.05.08 בשעה 8:00 בבוקר בתחנת דלק דור אלון יקום שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם נשמח לראותכם . פרטים מלאים באתר המועדון www.fiatclub.co.il.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 1 תגובות
- 766 צפיות
שלום כולם! הבנתי שהוא יודע לדווח על תאונות ומפגעים בכביש. איך זה בדיוק עובד? הרעיון בבסיסו יפה - אבל האם הם באמת מעודכנים און-ליין? אני אשמח אם מי שהתנסה איתו יוכל לומר לי על עוד פיצ'רים (תכונות) מעניינים שקיימים בו! תודה אביעד
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 963 צפיות
שלום, חבר שלי היום נסע על גשר ראשון ופנה שמאלה וירד לכביש גהה לכיוון תל אביב כמה שניות אחרי שירד לגהה הוא ראה שצילמה אותו מצלמת מהירות הוא נסע 115 קמ"ש שאלתי היא כמה מותר לנסוע על הכביש בקטע הכביש שלאחר הגשר לכיוון ת"א ומה צפוי לו?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
שאלה לגבי מיני
מאת idan.w- 0 תגובות
- 561 צפיות
יש לי שאלה לגבי המחירונים של הדגמים של המיני (3 דלתות במוו).. יש טעות בין המחירונים של לוי יצחק והמחירים שכתוב במוטוקאר והמחירון שנותנים בחברה. ההבדלי המחיר הם משמעותיים לדגומא המיני שלוש דלתות הידנית (120) כ"ס עולה באתר מוטוקאר 169,800 ובלוי יצחק היא עולה 197000 (לא זוכר בידיוק) ומדובר על אותו דגם את אותם הבדלים יש גם בשאר הדגמים.. אם יש מישהו שנעול על המחירונים של דגמי המיני שלוש דלתות אשמח שיפרט.
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 838 צפיות
שלום רב! דרוש מכונאי רכב מקצועי ומנוסה, למוסך רכב כללי, עד גיל 40. תנאים טובים למתאימים. נא לפנות לטלפון 09-8627693 בלבד, ולבקש את משה. המוסך נמצא במרכז העיר נתניה.
הודעה אחרונה מאת צביקה.,