Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מנורות קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bmw525i, ל"גולה כזאתי כמו כדור זכוכית" הזה קוראים רפלקטור, זה בידיוק מה שאין למרבית המתקינים החפארים.

אגב, 15,000K הוא לא גוון, אלא טמפ' הצבע, אבל זאת סתם קטנוניות שלי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתמול עצר אותי שוטר על אורות קסנון, הוא אמר לי שזה לא חוקי ואסור לנסוע איתם בכביש, הוא אמר שמותר רק מקורי,

ניסיתי קצת להתחכם ולהגיד לו שהקסנון אמנם לא מקורי מהחברה, אבל הוא לא זבל סיני, מה שבאמת נכון.. הוא עלה לי 1500 שקל, והוא לא מנסוור.

הוא היה סלחן איתי, והאמת.. הוא אפילו לא הזכיר משהו לגבי הורדה של הקסנון =]

בכל מקרה, עוד חודש אני צריך לעבור טסט, אז אני אוריד את הקסנון, ואחרי זה אחזיר :twisted:

פורסם

ד"א, סתם כדי לסבר לכם את האוזן, יש רכבים שמגיעים עם קסנון מקורי בלי הרפלקטור (ה"גולה" הזאת).

אז כנראה שהוא לא חובה, אה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רפלקטור זה מה שמחזיר את האור בנורות רגילות - פרוז'קטור הוא מה שמרכיבים עם נורות קסנון.

קצת התבלבלתי בגלל העייפות.

גילוי, איזה רכבים בידיוק מגיעים עם קסנון וללא פרוז'קטור?

אתה טועה לדעתי היות ואי אפשר לכוון את אלומת האור ללא פרוז'קטור.

פורסם

לפי מה שראיתי יש רכבים ששמים במקום פרוג'קטור מין מצחיה מעל המנורה, כמובן בתוך בית הנורה, שפשוט מגביל את האלומה מלעלות לכיוון הנהג. אני לא יודע עד כמה זה אמין ושמיש ולא מורידים על זה, אבל זה קיים.

פורסם

בדקתי תעניין האור הוא לא כזה מסנור ממול ושאלתי את אחותי שנסעה ברכב שלה ממולי אמרה שזה לא מסנוור בכלל

אני יודע שזה לא עובר טסט אבל אפשר להגיד לבן אדם יאאלה תעביר בחפיף כי אם זה רק זה לא יעשו יותר מדי רעש

זה 55/60 W זה חלש

אתם דיברת על הקסנון שקונים מקורי ומתקינים או " קסנון " כמו שאני התקנתי?

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם
גילוי, איזה רכבים בידיוק מגיעים עם קסנון וללא פרוז'קטור?

אתה טועה לדעתי היות ואי אפשר לכוון את אלומת האור ללא פרוז'קטור.

מיצובישי אאוטלנדר בגרסאת הLIMITED, לדוגמא.

פורסם
...

אתם דיברת על הקסנון שקונים מקורי ומתקינים או " קסנון " כמו שאני התקנתי?

ישנה מערכת XENON שלמה, שמכילה מחשב שמתקשר עם מחשב הרכב, חיווט מתאים (חום גבוה), עדשות מיוחדות, בית מנורה מיוחד (אאל"ט ברכבים שמערכת התאורה שלהם "קצת" ישנה, מחליפים את בתי המנורה מחשש שיישרפו מהחום) ואולי יש עוד רכיבים ששכחתי.

פורסם

סבבה הבנתי

אם תרצו תמונה של איך זה נראה אני אצלם

האמת זה די שווה ובתכלס זה יפה ולא יקר 60 ש"ח שתי מנורות

פורסם
מיצובישי אאוטלנדר בגרסאת הLIMITED, לדוגמא.

חיפשתי תמונות באינטרנט, אתה צודק, אכן יש שם רק רפלקטור ולא פרוז'קטור אבל לא ברור אם יש שם נורת הלוגן או קסנון.

פורסם
סבבה הבנתי

אם תרצו תמונה של איך זה נראה אני אצלם

האמת זה די שווה ובתכלס זה יפה ולא יקר 60 ש"ח שתי מנורות

איפה קנית?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
חיפשתי תמונות באינטרנט, אתה צודק, אכן יש שם רק רפלקטור ולא פרוז'קטור אבל לא ברור אם יש שם נורת הלוגן או קסנון.

קסנון. בדוק. יש לנו את האוטו :)

פורסם
איפה קנית?

עומר.

בבת ים מאחורי הקניון ( זה הקניון היחיד שם )

פורסם
ישנה מערכת XENON שלמה, שמכילה מחשב שמתקשר עם מחשב הרכב, חיווט מתאים (חום גבוה), עדשות מיוחדות, בית מנורה מיוחד (אאל"ט ברכבים שמערכת התאורה שלהם "קצת" ישנה, מחליפים את בתי המנורה מחשש שיישרפו מהחום) ואולי יש עוד רכיבים ששכחתי.

כמובן ששכחתי רכיב (חוק מרפי) - ישנם רכבים שעם התקנת מערכת קסנון מחייבים גם התקנת מערכת שטיפה לפנסים.

• תוכן חדש...