Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת חשמל כללית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשירי חשמל (שלטים אלחוטיים לצורך העניין) שאני מעוניין לטעון אותם תוך כדי נסיעה ברכב

השלטים צורכים 12V ו400MA כל אחד לצורך טעינה מספקת

אני מעוניין לטעון עד 100 שלטים בבת אחת. ז"א צריכה של 40A תוך כדי נסיעה כמובן.

הרכב הוא פורד קונקט. אני לא זוכר מה ההספק של המצבר או של האלטרנטור.

השאלה היא: האם ניתן לייצר/לקנות ממיר מתח בהספק הזה? האם אצטרך שדרוגי חשמל למעט כבלים יותר עבים?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

השאלה היא האם השלטים שלך דורשים מתח מדויק של 12V או שהם מוכנים לספוק טולרנס מסויים. בזמן עבודה של המנוע האלטרנטור מייצר מתח שהוא קצת מעל 12V, בסביבות 13.5-14V לאלטרנטור תקין. אם השלטים שלך יכולים להיטען גם במתח כזה בלי בעיה, אתה לא זקוק לשום ממיר מתח. אם אחרת, אתה זקוק למייצב מתח ל12V וכזה אין בעיה להשיג גם ל40A.

לגבי מאה שלטים - 40A זה לא מעט ואני לא בטוח שאלטרנטור סטנדרטי יחזיק זרם כזה בנוסף לצריכה רגילה של הרכב. לדעתי כדאי לצמצם את מספר השלטים ואת כמות הזרם בחצי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הטולרנס הוא אפסי ביותר. 0.4 אחוז. מעבר לכך הMOSFET מתחמם מאד ועלול לשרוף רכיבים אחרים. כך שאין מה לדבר על מעבר ל12.5 וולט.

מהיכן ניתן להשיג מייצבי מתח כאלה?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...