רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
מי צורכת יותר דלק לדעתכם בכביש המהיר במהירות שיוט (100-120) מאזדה 323 (2003) אוטומטית 1.6 או ב.מ.וו 320 e36 אוטומטית (1992-1996) ברצוני לקבל מעט פרספקטיבה על הרגליי השתיה של מכונית בעלת מנוע גדול יותר מה 1.6 הנוכחית ידוע לי כי מנועים בעלי יותר כח נהנים משיוט נינוח בטורים נמוכים לכן הם אינם שורפים דלק כמו מנועים קטנים שצריכים להתאמץ יותר אך מצד שני המאזדה היא בעלת מנוע חדיש יותר(אני לא יודע אם מתוחכם יותר) שאמור להיות יעיל יותר...
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
שלום לכולם. אני יודע שאני לא מחדש כלום לאף אחד אבל זה מקרה באמת חריג, והייתי חייב להתעכב עליו. http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MHMH&Pn6Vq=E הפרש של פי 2.5 במחיר של המאזדה6 בארץ לעומת ארה"ב?! האם נראה לכם שבאמת דלק מוטורס מקבלת מחירי זנות כאלה מהיצרן? זו באמת הגזמה בוטה לפי דעתי מבחינת דלק מוטורס, פשוט חוצפה. נ.ב - ידוע לי ששאר היצרנים זולים גם כן באותו היחס בארה"ב אך שימו לב שדלק מוטורס ספציפית קוטפת את הקופון הכי גדול על חשבונינו, זה לא סוד כבר לא מעט זמן וידוע לכל שהמחירים שהם משיגים על רכביהם - זולים משמעתית משאר היבואנים בארץ. ליאור
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בנסיעה שגרתית הביתה בדרך אשר אני עושה יום יום קרתה לי תאונה דרכים לא נעימה. גם אני אמרתי לעצמי כל הזמן, לי זה לא יקרה והינה היום התאונת דרכים הראשונה שלי, אשר כלל אינה בגללי. התאונה קרתה כאשר היתי באמצע עקיפה בנתיב השמאלי, כאשר שני רכבים זחלו בנתיב הימני וכאשר הרכב הראשון עצר לקחת נוסע בנתיב הימני, הרכב אשר בא אחריו ואותו עקפתי החליט שהו עובר נתיב בלי להסתכל במראות ובלי לאותת. כתוצאה מכך כדי לא לפגוע ברכב הסוטה לכיווני לקחתי את ההגה צמוד לכיוון המדרכה כאשר אני עולה עליה במהירות של 50 קמ"ש ויחד עם זאת לוחץ בחוזקה על הברקסים. הנזק הוא עיקום הג'אנט וצמיג חדש אשר התפוצץ לגמרי. מיותר להגיד כי הרכב אשר גרם לתאונה ברח מהמקום במהירות. וככה נגמר היום ש…
הודעה אחרונה מאת OSH205, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בתואר המנוע הטוב של 2008 הזוכה הוא: BMW 2-litre Diesel Twin-Turbo (123d) בתואר המנוע ה"ירוק" של 2008 הזוכה הוא: Toyota 1.5-litre Hybrid Synergy Drive (Prius) בתואר מנוע הביצועים של 2008 הזוכה הוא: Porsche 3.6-litre Turbo (911 Turbo, 911 GT2) והזוכים לפי נפח מנוע הם.. בקטגורית המנועים בנפח של מתחת ל1 ליטר : Toyota 1-litre (Aygo, Yaris, Peugeot 107, Citroën C1, Subaru Justy) בקטגורית המנועים בנפח 1 עד 1.4 ליטר: Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger (Golf, Touran, Tiguan, Jetta) בקטגורית המנועים בנפח 1.4 עד 1.8 ליטר : BMW-PSA 1.6-litre Turbo (MINI Cooper S, Clubman, Peugeot 207, 30 בקטגורית המנועים בנפח 1.8 עד 2.0 ליטר: Volkswagen/Audi 2-…
הודעה אחרונה מאת Slava_RC, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
[עריכת הנהלה: הודעה זאת נשארת כאן כיוון שכבר זכתה לתגובות רבות, אך היא זוכה בעריכה לתיקון השפה; להבא, נא להקפיד על הודעות קריאות יותר. חוץ מזה, תודו שיש בה משהו דארוויניסטי...] מחר אנחנו מתכוונים להיות על חוף עם שתיה והכל, ולשון שם. מתחילים לישתות בערך ב 12 בלילה רק ביום למחרת ב 10 בבוקר חוזרים הביתה וישנים שם. השאלה היא האם אחרי זה מותר לי לנהוג באוטו, ואם תופס אותי דוד שוטר ובודק נשיפה האם יש לי עדיין ריכוז אלכוהול גבוה? מבחינת הסטלה בטוח אני לא יהיה מסטול אני יהיה בסדר גמור אבל מבחינת המשטרה מאוד מפחיד אותי . ואלה שיבואו ויגידו סע בלי אוטו אני חייב מוזיקה ובגלל זה בעיקר האוטו.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היום התחדשתי ברכב חדש, פיג'ו 206 נפח 1.4 מודל 99. את הרכב קניתי בסיבוב לאחר שבדקתי אותו כפיף. הרכב עם שנה טסט ורשיון נקי. כאשר הגעתי לרחובות מהוד השרון, הבחנתי לפתע שמס' הרכב מתחיל בספרות 62, ומסתיים ב 17. התחלתי לדאוג זה הזכיר לי משהו מהעבר הרחוק שהמס' 62 הצביע על חברה, השכרה, או שיקום. האם מי מהחברים יכול לשפוך אור ?. תודה דוד.
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
אוקיי אז ככה, אני בן עוד מעט 18 (אוגוסט) יגמר לי המלווה בתאריך ה 24.6 יש בבעלותנו דייטסרו סיריון 06 אשר נלקחה ברכב ליסינג ממקום העבודה של אמא שלי מי שלא יודע 1300 אוט'. מהנהיגה שלי עם ההורים, אני מרגיש שהרכב מגיב טוב למדי זריז. והמנוע שלו ששיך לטיוטה יאירס עובד יפה. באחד הלילות הוצאתי את הרכב, אני ועוד חבר שהיה איתי בלי ידיעת ההורים. נסיתי לפרפר במקום מלחיצה של פווול, והרכב לא פירפר אומנם האיץ אך לא פיפרפר כמו שרציתי. השאלה שלי היא כזאת, האם מישו נהג על הרכב ניסה אותו? יודע מה היכולות האמיתיות שלו?, למרות שזה לא רכב מירוצים והאם בשביל לפרפר אני ישים N יעלה תסלד ל 4 או 5 אלף ויעביר ישר ל D , יש סיכון בזה?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
כל שבוע אני קורא את הטור שלו, סך הכל די מעניין. אטלר אוהב לתקוף את התרבות והמודעות המוטורית בישראל (לפעמים בצדק), אבל לאחרונה הוא גם מזלזל בפורומים שלנו, בטענה שאין בהם מידע שימושי לבעלי רכב וטיפים מבריקים כמו בפורומים זרים (אלה מילים שלי אבל בגדול זה מה שהוא כותב מדי פעם). בנוסף, מקצין אטלר ורומז שהכותבים בפורומים אלה אינם מקצועיים במיוחד. מנסיון אישי הפורומים הישראליים יכולים להיות מאוד מעשירים ומלאים במידע מקצועי מאוד. שוב, אני קורא את הטור, מכבד את אטלר מאוד, אבל נראה לי שהוא מגזים בביקורתו כלפי המודעות המוטורית שלנו בכלל, והפורומים בפרט.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עצרו אותך על מהירות... אם עוצר אתכם שוטר על מהירות, אתם צריכים לבקש שהוא ירשום את הפרטים הבאים בדו"ח : 1. האם יש לו רשיון "לירות" ברובה לייזר ? (הרבה פעמים שוטרים ללא רשיון יורים, ואז הדו"ח מבוטל). 2. האם המכשיר כוייל באותו יום? תבקשו לראות את המכשיר. אי-כייול המכשיר גורם לכך שגם דברים שלא זזים, כמו בניינים, ירשמו במכשיר כבעלי מהירות 40 קמ"ש, דבר הפוגם באמינות הדו"ח, וניתן לבטלו. 3. האם היד של השוטר הייתה מקובעת או לא? לפי תקנות הבטיחות של המשטרה, כדי למנוע פגיעה באזרחים, (הלייזר של המכשיר הוא מסוג CLASS 2 אשר התמקדות שלו למשך זמן פוגעת בעיניים, כאשר היד באוויר היא כל הזמן זזה), אסור ליד של השוטר להיות מקובעת. לכן היד חייבת להיות באוויר. באם היד היית…
הודעה אחרונה מאת cobraf, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי קיבלתי ספיריט סלקום ואני זקוק לסכמת חיבורים. יש לי אדום שחור ירוק כתום לבן ==> למה לחבר כל חוט ומה מטרת אילו שלא מחברים? היכן אני מוצא ספר מכשיר, בעיקר כיצד לתפעל חיוג קולי? בתודה מראש, יהודה
הודעה אחרונה מאת cobraf, -
האם קיים zx v6? 1 2
מאת ZX2.0-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני כחודש חיפשתי קצת מידע על דגמים של דגמים של zx ולתדהמתי ראיתי שכתוב zx v6. השאלה שלי האם אי פעם היה כזה דגם או שזה בנייה עצמית? כי האתר הוא אינו ישראלי אלא אתר אחד מחו"ל. השאלה השניה שלי היא מה ההספק שלו (בתנאי שהוא יוצר על ידי היצרן)? ושאלה אחרונה היא מה הדגם הכי חזק של zx שיוצר על ידי היצרן והיה חוקי לכביש? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
אז ככה יש לי מגאן שנת 96 ללא ABS כבר שנתיים+. תודה לאל עוד לא יצא לי לבלום בלימת חירום אמיתית (אלא רק מול כלבים חתולים למינהם). לאחרונה עשיתי מיני-קורס נהיגה מתקדמת על רכב שהוא לא שלי (לא חשוב למה). נהגתי על טנדר (הנעה אחורית, לא שילבנו ל4X4) ללא מטען וכולל ABS, שונה מאוד מהרכב שלי. החלטתי שאני רוצה לנסות להתחמק ממכשול הקופץ לכביש עם הרכב שלי. לראות איך זה בלי הABS וללמוד "לעזוב ברקס מול ילד" לצורך התחמקות. אני רוצה לעשות את זה במגרש על חול ולא במהירות גבוהה מה אתם אומרים? מסוכן לעשות את זה לבד?... לא להרשות לעצמי?.. תודה
הודעה אחרונה מאת YAIROS, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, כמובן ההגבלה בכבישים בין עירוניים היא 90. בכביש החוף אני נוסע בדרך כלל 110-120..האם יש סיכוי להיתפס ממצלמה או מגמד על זה? ומה הגבול בלי להגזים? (בבקשה תהיו ריאליים ואל תייעצו לי לנסוע על 90 כל הזמן). תודה.
הודעה אחרונה מאת Ivgeni, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעבר (שנות השמונים) שתי הספרות האחרונות במס' הרכב היו מציינות את שנת הייצור... האם יש שיטה כיום לדעת את שנת הייצור של הרכב ע"פ מספרו? האם המספרים שרירותיים או שרכבים חדשים מקבלים מספרים עם סיומות דומות...? למשל, שמתי לב, שרוב הרכבים החדשים מקבלים שתי ספרות אחרונות: 63-64-65-66... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת tom__ber, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא ממש בטוח שזה קשור אבל זה הכי נראה לי לפרסם פה. אני לא ממש מבין בביטוח אבל כמה עולה ביטוח לנהג חדש ותסבירו לי מה זה צד ג' וכל הפרטים האלה וגם מה ההבדל בין מקיף לחובה ואיזה הכי מתאים לנהג חדש?...
הודעה אחרונה מאת tamirh, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 713 צפיות
יש לי כמה שאלות בשר לקטנוע
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לא להרים גבה , אני יודע לכתוב באנגלית . טוב , עשיתי CTRL C ואח"כ CTRL V... וברצינות עכשיו , עד כמה שאני אצליח לפחות : הרגע הסתיים הסרט בעל השם הזה . למעשה מדובר על בחור קצת זקן , ברט מונרו שמו , בן 60 או 65 , לא הבנתי כ"כ ( בסרט מדובר על 60 ובאינטרנט על 65 ) וזה פחות קריטי , שהגיע לתחרות באגם המלח בבונוויל והחליט שהוא והאופנוע שלו ששנת הייצור הייצור שלו היא 1920 , לא , לא טעיתי בשנתון , הולכים לשבור את השיא לאופנועים... עזבו שהסרט מעולה , מצחיק וכו' ואפילו לא נותן לך לשנייה למצמץ , אפילו להשתין רצתי כל כך מהר כדי לא לפספס כלום , כי כאן זה לא פורום קולנוע . אבל רק לחשוב שמישהו בגילו לא מוכן לוותר על החלום שלו . בעיות בהסתגלות לאמריקה ? שטויות . בע…
הודעה אחרונה מאת joel007, -
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=979605&contrassID=2&subContrassID=6&sbSubContrassID=22 ראיתי את הכתבה הזו בעיתון היום. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ferez, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי. אני בן 18,אני בעל רישיון שנה וחצי. ביולי אני מתכנן לטוס לגרמניה או ארה"ב. האם ישכירו לי שם רכב כגון:אאודי TT או ב.מ.וו Z4 או אולי פורשה? האם אני אוכל לנהוג בארה"ב, עם הרישיון הישראלי שלי, מפני שידוע לי שאפשר להוציא בארה"ב רישיון רק מגיל 21,האם הדבר נכון או שאני טועה? בגרמניה מה החוקים שם בנוגע לנהיגה?(מאיזה גיל,האם אפשר לנהוג עם רישיון ישראלי?וכו'). בארה"ב אם מישהו ישב לידי, אז אני אוכל לנהוג?כי ידוע לי ששם ,אם מבוגר יושב ליד, אז אפשר לנהוג ללא רישיון,האם הדבר נכון? האם יש בארה"ב באיזור פילדלפיה, מסלולי נהיגה כמו הנורנברגרינג?
הודעה אחרונה מאת stealtho, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הגיוני שסובארו אימפרזה צורכת 1 ל-8.0 -7.5 יש לי אימפרזה יפיפיה 2002 ופעם ראשונה בדקתי את צריכת הדלק שלה זה כולל נסיעות עירוניות ומחוץ לעיר כולל מזגן!
הודעה אחרונה מאת daniel13275, -
- 10 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
יש לי בקרוב טסט פנימי ואני צריך לדעת כמה עולה היום טסט פנימי ? והאם חובה לשלם שיעור נהיגה בנוסף לכך? ומזה האגרה של ה"דמי טיפול" ומה המחיר של זה?
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קצת היסטוריה על המועדון שלנו למי שלא מכיר , לפני כ-6 שנים רכשתי את ה-323F שלי ומיד התחלתי לחפש מידע על הרכב. גיליתי שקיימים מועדונים רבים לדגם זה ברחבי העולם אך בארץ לא.ראיתי שבארץ מתחילים להתגבש מועדונים ליצרנים אחרים והחלטתי לקחת יוזמה וליצור קבוצות חברים ב-ICQ וב-HYPEPARK, אך נסיונות אלו לא הלכו כמו שציפיתי. תמיד ליוו אותי החששות מתדמיתה המעורערת של מאזדה בארץ, ולא פעם שמעתי קריאות "גנאי" כמו "מועדון הליסינג " ועוד מצד חברים בפורומים מסויימים, אבל בכל זאת החלטתי להמשיך ולהציב את מטרותיי. החלטתי ללמוד בניית אתרים בעצמי ותוך כדי לבנות אתר פשוט אשר יאגד חברים בעלי דגם זהה באמצעות טופס הרשמה. אז לא היה לנו דומיין מסודר ולא שרת מסודר, והידע שלי בבניית אתרים היה דל מאוד…
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
אני מניח שאני הראשון שמפרסם את זה בפורום הזה, והאמת היא שזה כבוד גדול לי! חברנו דובי מילר פתח מסלול חדש בסמוך לקניון חיפה. מדובר במסלול עפר שנוסעים עליו עם רכבי באגי בעלי מערכת מתלים, תיבת הילוכים, בלמי דיסק לכל סרן ודיפרנציאל אחורי נעול. המסלול בימים אלה עדיין בהרצה והפעילות מתקיימת רק בשעות האור, מכיון שטרם הותקנה שם מערכת תאורה. כמו"כ, בשלב זה עדיין לא מתבצעות מדידות זמנים. זכיתי למקצה שבו הייתי לבד על המסלול, ואני מוכרח לציין שמדובר בכיף לא נורמלי!! למרות שניתן למצוא דמיון בין שני התחומים, הנהיגה בבאגי שונה לחלוטין מנהיגת קארט: יש משמעות רבה מאוד להחלקות הרכב והעברות המשקל, ועם מעט כשרון ניתן גם לעשות היגויי יתר מרנינים. בנוסף, הכלי מאתגר מאוד, שכן בנהיגה לא נכ…
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בלי יותר מדי חפירות מיצדי הסיפור הוא כזה : בטעות נסעתי נגד כיוון התנועה בכביש שיש עליו עבודות בניה.... לפני הפניה שאתה בא לכביש יש שלט גדול מואר שאומר שאין כניסה ולא שמתי לב .. בכל מקרה עצר אותי פקד משטרה הוא היה רע והתחלנו להתווכח שם עד שהוא ממש התעצבן ואמר אני ילך איתך למשפט עד הסוף ובנוסף אני יביא לך שתלך לעשות מין מבחן כזה "בריאותי נפשי" כתתנאי לקבלת רישון בגלל שאמרתי לו "התפקיד שלך זה רק לזיין חיליים" (בטעות נפלט לי) והא ממש התעצבן והושפל... (לפי השוטר השני שהיה איתו והיה יותר נחמד) דרך אגב כל הזמן הוזכר העניין של קלות ראש פה בכל מקרה נקבע לי משפט לעוד 8 חודשים .... מה אתם אומרים הנזק בשבילי ואיך אני יוצא מזה הכי טוב? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת idan707, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב על כביש בכור שלום שטרית המוביל לרחובות ראול ולנברג והברזל (ליד חניון האצטדיון) מוצבת כרגע שוטרת שממל"זת את כל העוברים. לכל הנוסעים בקטע כביש הזה (3 נתיבים) - תעשו לעצמכם טובה ואל תעברו שם 50 קמ"ש.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי שאלה, לפני חצי שנה קניתי רכב ויש לי רישיון רכב מקורי (של הבעלים הקודמים) וטופס העברת בעלות מחובר אליו. האם אני יכול למכור את הרכב ככה או שאני צריך קודם רישיון מקורי שיהיה על שמי? זה שמקבלים בדואר לפני טסט/כשהולכים למשרד הרישוי להוציא. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למשל אני נוסע באוטו שלי יש לי ביטוח ויש לי הכל גם נהג חדש עכשיו אני רוצה לנסוע על האוטו של אמא טויוטה קורולה ואין לי רק את הביטוח שיש נהג חדש יש לי חובה יענו רגיל והכל יענו לא יודע איך להסביר את זה יש לי ביטוח לכול מיש אני רוצה רק לא לאלה נהגים חדשים עם תתפוס אותי משטרה מה יכול לקרות ? עם לא הבנתם תשאלה אני אסביר שוב תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 2 תגובות
- 788 צפיות
http://fishki.net/comment.php?id=34676
הודעה אחרונה מאת idandavid, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי! לא מזמן גררו לי את הרכב, וכשנכנסתי לרכב גיליתי דבר מאוד מוזר: ידית ההילוכים הייתה על N חוץ מפעם אחת בתקופת המלווה ששכחתי את הידית על D (ואח"כ לא הבנתי למה האוטו לא מנייע) אני תמיד אבל תמיד מחנה על P, אף לא פעם אחת על N הגיוני שהם פרצו את האוטו ? דרכים לשנות את מצב הידית מבחוץ אני לא מכיר...והסיכוי שבאמת שחכתי על N הוא ממש אפסי, אני אפילו חושב שאני עוד זוכר את ההעברה עצמה. מוזר ביותר...למישהו יש השערות ? (ושוב אני אציין, הסיכוי ששחכתי את הידית על N הוא פחות מעשירית האחוז, אני בטוח ששמתי את הידית על P, אם היה לי ספק לא הייתי פותח את השרשור הזה)
הודעה אחרונה מאת OSH205, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם. היום בסביבות השעה חמש, בגלל מזג האוור הנחמד, החלטתי לשטוף את האוטו, מילאתי דלי מים, לקחתי את כל הכלים הדרושים (נוזל לניקוי חלונות) ויצאתי לשטוף. אחרי בערך 10 דקות, הבנתי שהייתי צריך לחכות לפחות עוד שעה, כי היה עדיין חם, המים התייבשו מהר והשאירו סימנים מכוערים של נזילות והנוזל לניקוי חלונות התאדה מהר ברגע שפגע בחלון, כך שגם על החלונות נשארו סימני שטיפה מכוערים. עד עכשיו הכל בסדר, ירד קצת המצב רוח, אבל לא נורא, החלטתי לצאת לסיבוב קטן. הדלקתי מזגן (כולם יודעים שלא מורידים חלונות ישר אחרי השטיפה ) והחלטתי שהפעם אני אנסע בלי מוזיקה. הכל היה טוב עד שהגעתי לצומת שליד המכללה (באשקלון). עצרתי ברמזור ליד ניסאן לבנה (לא זוכר את הדגם) היסתכלתי על…
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -