Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמובן ההגבלה בכבישים בין עירוניים היא 90.

בכביש החוף אני נוסע בדרך כלל 110-120..האם יש סיכוי להיתפס ממצלמה או מגמד על זה?

ומה הגבול בלי להגזים?

(בבקשה תהיו ריאליים ואל תייעצו לי לנסוע על 90 כל הזמן).

תודה.

פורסם

החוק אומר שמתחילים לתפוס מ-11 קמ"ש יותר. בתכלס זה תלוי הרבה בשוטרים. יש כאלה שגם על 120 לא יעצרו אותך או יצלמו אותך (אני עברתי ליד מכמונת על 115 לפני שנתיים, ולא קיבלתי כלום) אבל בתכלס אל תבנה על זה. אני נוסע בכבישים בין-עירוניים על 100-120. במידה ואני קולט רכב בצד או מצלמה, אני מאט.

אם אתה רוצה להיות רגוע לגמריי סע 90-100.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אפשר לשייט עד 120 בכביש עם הפרדה בנויה.

יש הנחיה במשטרה שלא לרשום דוח מתחת ל-120.

אבל ! תמיד יכול שוטר משועמם להפר הנחייה זו ! אין אחריות !

פורסם
נתפסתי פעם על 118 בכביש של 90 , פאקינג מולטינובה
בחישוב זריז נסעת 28 קמ"ש מעל המותר, לא צריך להפתיע אותך שבחריגות כאלו הם כבר אוכפים.

מי שרוצה לנסוע בגבולות הויתור של המשטרה, שיפעיל קצת הגיון:

מחוץ לעיר, חריגה של 10-15 קמ"ש היא סבירה אם יש תנועה מסביב. אם אתה לבד על הכביש, שוטר עם ממל"ז יעצור אותך גם על זה (וזה בדיוק מה שקרה לי עם ממל"ז כמה ק"מ מערבית לצומת עמיעד).

במקומות כמו כביש ירושלים ת"א, לדוגמא המולטנובה הניידת שעומדת לפעמים באיזור מחלף בן שמן הם לא יכוונו את הרגישות ל-105 קמ"ש כי אז ייגמר להם הסרט מהר מאוד ויתמלא בדו"חות קטנים. במקומות כאלו הם הולכים על דו"חות של 750 ש"ח מינימום, וגם זה מתמלא די מהר.

בעיר - אין על מה לדבר בכלל. קודם כל אני מקווה שאתם נוהגים כמו בני אדם בעיר, מה שאומר אפילו לא 50 קמ"ש ברוב המקומות. אבל יש כבישים עוקפים וראשיים למיניהם שנמצאים בשטח השיפוט העירוני ובהם צריך להזהר. במקומות כאלו שוטר עם ממל"ז ייקח בחשבון את 5 הקמ"ש שהוא מחוייב לפי נוהל לוותר עליהם, יוסיף עוד כמה קמ"ש ויחליט אם לעצור אותך על 65 או לא רק לפי כמות התנועה. אם אתה לבד, אכלת אותה. אם יש טייסים שמתקרבים מאחוריך הוא יחכה לדג השמן.

כל האמור לעיל הוא ספקולציה בלבד, אבל מבוסס על הגיון ונסיון.

אה, כן. ואם יש לכם רכב שנראה טיפה ספורטיבי, העין שבתוך כוונת הממל"ז תזרח מאושר ברגע שהיא תראה אתכם מתקרבים. ולא משנה אם מאחוריכם נוסע פרוייקה בן השישים על האקסנט שלו ב50 קמ"ש יותר. אני חושד שיש שוטרים שאפילו ירוצו קצת לכיוונכם רק כדי לסחוט עוד איזה קמ"שון ולהעניש אתכם על כך שאתם פוחזים ריקים ורוצחים בפוטנציה. ועל הדרך גם תחטפו דו"ח על מאפרה לא נקיה, משולש דהוי ורצח ארלוזורוב.

פורסם

ואל תשכחו שממהירות המדידה יורדות להן עוד 5 קמ"שיות קטנטנות...

ואל תשכחו לבקש לראות את מרחק המדידה שלא יהיה בטעות 301 מטר...

ואל תשכחו לבקש אישור כיול מהבוקר על הממל"ז....

ואל תשכחו להתווכח על המהירות שבה נתפסתם! אל תתביישו.

ככה ש110 קמ"ש בממל"ז נרשמים כדו"ח על 105 קמ"ש, ולא תקבלו על זה דו"ח.

פורסם

זהו הימור מסוכן מדי לדעתי, מבחינת החוק אתה יכול לנסוע+10% יותר.

מבחינתך אתה יכול להגיע עד ל25 קמ"ש יותר, ולדעת שבמקרה הגרוע ביותר אתה מקבל רק 750 שקל כנס, ו-8 נקודות, ולא שלילה..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
החוק אומר שמתחילים לתפוס מ-11 קמ"ש יותר.

החוק אומר שברגע שעברת על המהירות המותרת אתה עבריין.

לא 2 קמ"ש יותר ולא 34.

זה שהמשטרה נותנת טווח ביטחון בגלל מגבלות טכנולוגיות (Thank you lord for small graces) , זה עניין אחר. אבל אם ממש רוצים אפשר לתת לך דו"ח גם על 91 קמ"ש.

פורסם

הזריכת דלק לא קשור אלה לסלד של האוטו.

הכבישים במהירים מומלץ לא לעבור את ה 3500 טור שזה בין 80 קמש ל105 קמש קשור האוטו.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
ככה ש110 קמ"ש בממל"ז נרשמים כדו"ח על 105 קמ"ש, ולא תקבלו על זה דו"ח.

לא הבנתי, אם ממל"ז של 110 קמ"ש הפך לדו"ח של 105 קמ"ש....איך זה שלא נתנו לך בסוף דו"ח ?

היה או לא היה? :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חשוב ליזכור, לא תמיד מד המהירות מדייק...

לפעמים 100 זה 90 או 110...

במיוחד במכוניות כמו 205 שם כשהמחוג על 100 זה יכול להיות כל מהירות בין 80 ל 120 ;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ביום כשיש אור אין טעם לסוע מהר, אפילו לקחת את הסיכון בדו"ח של 750 ש"ח.

לעומת זאת בלילה, בכבישים ללא תאורה, תבדוק באיזה מהירות המחוג עולה למעלה (לא לשכוח להאט לפני האור).

נסיעה בטוחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שוטר עם אקדח לייזר לא יקפוץ לכביש כשאתם בנתיב השמאלי ונתיב ימין מלא :idea:

במקרה שלי...נתפסתי על 138 בכביש של 90 (כביש 40 צפון - יש תמיד מלכודות בכניסות לקריית גת! ראו הוזהרתם).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שוטר עם אקדח לייזר לא יקפוץ לכביש כשאתם בנתיב השמאלי ונתיב ימין מלא :idea:

במקרה שלי...נתפסתי על 138 בכביש של 90 (כביש 40 צפון - יש תמיד מלכודות בכניסות לקריית גת! ראו הוזהרתם).

התחלת להכיר בחורות ולא סיפרת לי?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...