Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר בין ה 138 קמ"ש לבין הבחורות ????

זהו הימור מסוכן מדי לדעתי, מבחינת החוק אתה יכול לנסוע+10% יותר.

מבחינתך אתה יכול להגיע עד ל25 קמ"ש יותר, ולדעת שבמקרה הגרוע ביותר אתה מקבל רק 750 שקל כנס, ו-8 נקודות, ולא שלילה..

כעת אני מבין למה נתפסתי על 168 ועד היום לא חזר לי הרשיון ( מ 28\10\2004)

----------------------------

את האמת הכל תלויי בשוטר ומה אכל בבוקר :)

השוטרים לפי מזג אוויר מתנהגים

פעם תפס אותי שוטר על 90 במקום 70 וויתר לי ואמר לי סע בזהירות עם הרצאה יפה (לא ממש יפה )

ופעם תפס אותי שוטר כשהאוטו עומד ( ב 2001 ) ונתן לי דו"ח על נהג חדש

אין מגבלות לשוטרים

פורסם
לפי דעתי לא לעבור את המאה..

גם החיים שלך תלויים בזה עזוב את החור בכיס..

וחס וחלילה אם יקרה משהו במהירות גבוהה??

אני יודע שזה קשה אבל תגביל את עצמך

לא לעבור את המאה? מה דעתך לא להתחסד? כל בן אדם שפוי יודע שהוא נוסע בכביש החוף בלילה לא ניתן לנסוע מאה, זה מסוכן, מגוחך, ורק כמה פורעי חוק מצליחים להחזיק את הדוושה על מאה, וזה מסוכן כי אתה יכול להרדם הרבה יותר בקלות בנסיעה של 100 קמ"ש לאורך זמן. אז בבקשה, תחסוך ממני התחסדויות כאלה... יפה נפש חמוד שלי....

פורסם

אתה יכול לדבר איך שבא לך! כולל הציניות שלך.

אני פה רק מייעץ את דעתי וזה שהיא לא משנה לך אז אתה יכול לא לקרוא אותה בכלל

אז תחסוך ממני את הוויכוח הזה איתך! (זה גם לא קשור לשרשור)

תודה!

פורסם
שוטר עם אקדח לייזר לא יקפוץ לכביש כשאתם בנתיב השמאלי ונתיב ימין מלא :idea:

במקרה שלי...נתפסתי על 138 בכביש של 90 (כביש 40 צפון - יש תמיד מלכודות בכניסות לקריית גת! ראו הוזהרתם).

ספר את זה לשוטר שניסה לעצור אותי באיילון אחרי שברחתי לנתיב השמאלי עם מכונית מימיני שכמעט דרסה אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ספר את זה לשוטר שניסה לעצור אותי באיילון אחרי שברחתי לנתיב השמאלי עם מכונית מימיני שכמעט דרסה אותו.
אם הוא "מתאבד" שלא איכפת לו מחייו העיקר לתת דו"ח אז חבל שהרכב באמת לא דרס אותו...

הם לא לומדים לקח מהמקרים שהיו כבר שדרסו שוטרים בגלל התפרצות לכביש...

Veni Vidi Vici

פורסם

אם תיסע במהירות קבועה של 105-109 קמ"ש לא יעצרו אותך בכביש המהיר על עבירות מהירות

זו גם מהירות שמתאימה ברוב המקרים לכבישים ולעומס עליהם

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
שוטר עם אקדח לייזר לא יקפוץ לכביש כשאתם בנתיב השמאלי ונתיב ימין מלא :idea:

במקרה שלי...נתפסתי על 138 בכביש של 90 (כביש 40 צפון - יש תמיד מלכודות בכניסות לקריית גת! ראו הוזהרתם).

לא לשכוח שהשוטר לא חייב לקפוץ לכביש. הוא גם יכול להכנס לניידת שלו ולרדוף אחריך כמו בשני מקרים שקרו לי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

פותח השרשור אם אתה נוסע ברכב שבסמלון שלך ההמלצה היא לא לעשות את ה70-80 קמ"ש.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
לא לעבור את המאה? מה דעתך לא להתחסד? כל בן אדם שפוי יודע שהוא נוסע בכביש החוף בלילה לא ניתן לנסוע מאה, זה מסוכן, מגוחך, ורק כמה פורעי חוק מצליחים להחזיק את הדוושה על מאה, וזה מסוכן כי אתה יכול להרדם הרבה יותר בקלות בנסיעה של 100 קמ"ש לאורך זמן. אז בבקשה, תחסוך ממני התחסדויות כאלה... יפה נפש חמוד שלי....

לא לעבור את המאה זה באמת קצת קשה, אבל 105-110 זה סביר, ולדעתי לא כדאי לעבור את המהירויות הללו.

אגב זה באמת נשמע כמו תירוץ טוב,

"אדוני השוטר, פחדתי להירדם אז נסעתי על 150"

חוץ מיזה, אני מעדיף לעשות תאונה ב-130 קמ"ש מאשר ב100, זה יותר בטיחותי, או לפחות המוות יהיה מהיר. :-)

ועכשיו ברצינות,

אם אתה נוסע על 100, בנתיב הימני, זה לא מסוכן בכלל, אחרת למה הגבלת המהירות היא כזאת?

(90 או 100 ההגבלה?, אני לא זוכר)

לגבי סכנת ההירדמות, אם אתה עייף אתה לא צריך לנהוג בכלל, ואם בכל זאת,

תעצור מידי פעם תשתה מים.

-------------

עריכה:

הצלחתם להכניס גם אותי לשרשור הישן הזה, לא שמתי לב שהוא הוקפץ :-P

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...