Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת היסטוריה על המועדון שלנו למי שלא מכיר ,

לפני כ-6 שנים רכשתי את ה-323F שלי ומיד התחלתי לחפש מידע על הרכב. גיליתי שקיימים מועדונים רבים לדגם זה ברחבי העולם אך בארץ לא.ראיתי שבארץ מתחילים להתגבש מועדונים ליצרנים אחרים והחלטתי לקחת יוזמה וליצור קבוצות חברים ב-ICQ וב-HYPEPARK, אך נסיונות אלו לא הלכו כמו שציפיתי. תמיד ליוו אותי החששות מתדמיתה המעורערת של מאזדה בארץ, ולא פעם שמעתי קריאות "גנאי" כמו "מועדון הליסינג " ועוד מצד חברים בפורומים מסויימים, אבל בכל זאת החלטתי להמשיך ולהציב את מטרותיי. החלטתי ללמוד בניית אתרים בעצמי ותוך כדי לבנות אתר פשוט אשר יאגד חברים בעלי דגם זהה באמצעות טופס הרשמה. אז לא היה לנו דומיין מסודר ולא שרת מסודר, והידע שלי בבניית אתרים היה דל מאוד. תוך כדי פרסומים בפורומים מסויימים (תודה גם לפורום זה), כמות החברים החלה לגדול מ-1 ל-5-6.

המפגש הראשון שלנו היה ב-21/5/05 והוא התקיים באצטדיון טדי שבירושלים. היינו שלושה חברים עם 3 מכוניות ושם הכרתי את אייל, החבר שעזר לי להקים את האתר הרציני הראשון ואת מערכת הפורומים שלנו. כמו כן נרכש הדומיין mc-il.net ושטח אחסון בשרת. ראינו שאנחנו חייבים להקים אתר לכלל דגמי מאזדה ולא רק לדגם אחד. הצבנו לעצמנו מטרות מסויימות, ואחת המטרות העיקריות והחשובות היא, לשנות את הגישה של האנשים בהתיחסותם לכלי רכב ולדגמי מאזדה בפרט.

התקדמנו, וצברנו עוד ועוד חברים, הקמנו עוד מפגשי מועדון במקומות שונים בארץ (חלקם גיבושיים וחלקם בעלי פן ספורטיבי), היינו בתחרות קארטינג בין מועדונים שהייתה ב-2006 , ועוד מפגשים מגוונים ותוך כדי והקמנו מערך הנחות בבתי עסק לחברי המועדון אשר רשומים אצלנו.

החודש, אנו חוגגים 3 שנות פעילות. מאזדה לאחרונה הציגה קונספטים מעניינים ודיי מסתוריים ואנחנו החלטנו לעצב מחדש את האתר לפי מוטיב זה. כמו כן, אנו מקיימים ארוע גיבושי וספורטיבי לרגל 3 שנות פעילות במהלך חודש זה.

אתם מוזמנים להכנס לאתר החדש שלנו ולהנות (חלק מהדפים עדיין לא עלו לאוויר אך בקרוב).

בברכה

שמוליק

מנהל מועדון מאזדה ישראל

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...