Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Worlds Fastest Indian

יאשה והפיצפוצים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להרים גבה , אני יודע לכתוב באנגלית .

טוב , עשיתי CTRL C ואח"כ CTRL V...

וברצינות עכשיו , עד כמה שאני אצליח לפחות :

הרגע הסתיים הסרט בעל השם הזה .

למעשה מדובר על בחור קצת זקן , ברט מונרו שמו , בן 60 או 65 , לא הבנתי כ"כ ( בסרט מדובר על 60 ובאינטרנט על 65 ) וזה פחות קריטי , שהגיע לתחרות באגם המלח בבונוויל והחליט שהוא והאופנוע שלו ששנת הייצור הייצור שלו היא 1920 , לא , לא טעיתי בשנתון , הולכים לשבור את השיא לאופנועים...

עזבו שהסרט מעולה , מצחיק וכו' ואפילו לא נותן לך לשנייה למצמץ , אפילו להשתין רצתי כל כך מהר כדי לא לפספס כלום , כי כאן זה לא פורום קולנוע . אבל רק לחשוב שמישהו בגילו לא מוכן לוותר על החלום שלו . בעיות בהסתגלות לאמריקה ? שטויות . בעיות בריאות כמו בעיות בדרכי השתן ? שטויות . ( :shock: ) ולא חסר עוד .

אני מעריץ את הבחור . פשוט כך .

רק לראות את מארגני התחרות ( והבטיחות ) מנסים להבין מאיפה האומץ על נסיעה במהירות גבוהה עם צמיגים שחוקים ( או יותר נכון , צמיגים בני 25 שחתכו להם את הקוביות כדי שיהיו אוירודינמיים יותר . גם אני עוד לא החלטתי אם הוא גאון או פסיכי או אולי שניהם... ) , ללא חליפת מיגון או ציוד תואם , או משהו שמתקרב לזה , וללא בלמים . בלמים , כן , בלמים . סתם משקל מיותר .

לדבריו , הוא לא מתכנן להשרף , אז למה חליפת מיגון ? הוא גם לא יכול להרשות לעצמו לקנות מצנח כדי לבלום , ובלמים ? למה ? הוא מתכנן לנסוע , לא לעצור...

צריך לראות את הסרט כדי להבין את ההתרגשות וההערכה העצומה שיש לי אל הבחור החביב עליו השלום , שיחיה .

בכל מקרה , למה אני מבלבל לכם את המוח ?

אני יכול להגיד שיש לי מוסר השכל אליכן בנות , שאל תוותרו על החלום שלכם . או כמו שאמר הבחור החביב , עדיף לכם להיות כבר ירק . כנראה חסה . אל תנסו להבין , הומור אוסטרלי . ובינינו , אם תשמעו לאותו בחור חביב הוא גם יגיד לכם שזה לא בריא לעשן , הוא קצת מוזר . אין לי מושג מאיפה הרעיונות האלה מגיעים אליו . בכל מקרה , אחלה סרט ואחלה סיפור .

משמע , אל תוותרו על החלום שלכם . במיוחד אתה , רז . אתה יכול להשיג את הג'אנטים למרצדס שלך שכל כך רצית ! ובזול . ובמקרה אני מוכר בדיוק כאלה...

בקיצור , סיפור מדהים . סרט שמצליח להעביר את הסיפור ממש טוב . אנתוני הופקינס משחק את ברט מונרו בצורה מעולה .

נ.ב.

לברט הזה יש אחלה חוש הומור !

ועוד כמה מסקנות מהסרט :

בארה"ב יש אנשים טובים !

אסור לעשן !

ולא צריך אביזרי בטיחות !

סתם , בארה"ב כמעט כולם אנשים טובים .

בסוף הסרט אומרים שהשיא עדיין לא נשבר עד היום . לא יודע אם הוא נשבר או לא , אבל 323 קמ"ש זה מטורף . אז נכון , היום יש כלים שחוצים את המהירות הזאת , אבל לא על צמיגים כאלה ובטח ובטח לא דו גלגלי משנת 1920 . כשהאינדיאן הזה יצא מהחברה עם 68 קמ"ש או משהו דומה , לא כל כך קריטי האמת .

לדעתי , נסו לחפש מתי השידורים הבאים של הסרט בהוט . ערוץ 12 .

מי ייתן והאל ייקום דמכם . תגדשו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

סרט די ישן וכבר היה עליו דיון בOFF TOPIC לדעתי.

בכל מקרה - באמת סיפור מדהים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וכרגע קיבלתי ה"פ על זה שכבר נפתח שרשור בנושא בעבר ע"י אירית בפורום האפסנאות .

הנה השרשור .

בכל אופן , אני אעניש את עצמי ואשלח את עצמי לפינה לחצי שעה .

סתם שאלה , הייתי רוצה לדעת את דעתכם על הבחור במידה ולא היה מצליח לעשות הישג כל שהוא על המסלול לאחר שחצה חצי עולם כדי להגיע למירוץ , פסיכי או שהוא נורמלי לחלוטין ?

אל תשכחו,

פורסם

נורמאלי לחלוטין, רצה להגשים חלום כמו כולם אבל נזכר קצת מאוחר...

ראיתי את הסרט, הוא בהחלט ישן אבל באותה מידה מדהים. פשוט. :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
סתם שאלה , הייתי רוצה לדעת את דעתכם על הבחור במידה ולא היה מצליח לעשות הישג כל שהוא על המסלול לאחר שחצה חצי עולם כדי להגיע למירוץ , פסיכי או שהוא נורמלי לחלוטין ?

בין אם הם שבר את השיא ובין אם לאו (בדיעבד יודעים שכן), הבןאדם גם פסיכי וגם נורמלי לחלוטין באותו הזמן.

נורמלי שבנאדם ילך עם רצונותיו ושאיפותיו עד הקצה, ולפעמים גם מעבר.

פסיכי כי צריך להיות קצת לא נורמלי כדי באמת לסכן את הכל בשביל ההגעה הזו לקצה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא משנה מה ההישג בסופו של דבר, המסע עצמו לשם היה מאוד מרתק ודי הצדיק את כל ההרפתקאה שאליה הוא יצא, ולא הוא לא פסיכי, הוא עשה מה שהרבה רוצים ולא מעיזים, לשים ז*ן על העולם לצאת מהשיגרה ולעשות את מה שתמיד חלמו עליו.

פורסם

אחלה סרט ואחלה סיפור , בן-אדם יוצא מגדר הרגיל .

דרך אגב כאשר הגיע לכ-300 קמ"ש האגזוז שרף לו את המפשעה והוא המשיך כך עד שהגיע ל323 קמ"ש עניין של 2 דקות .

כבוד!

פורסם

עד כמה שידוע לי השיא שלו (אופנוע עד 1000 סמ"ק) עדיין לא נשבר, מה שמוזר עם כל האופנועי על החולניים של היום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ראיתי את הסרט וגם אני מאוד מאריץ את אותו בן אדם.

הכי מדהים, מה הוא עשה עם האופנוע שלו כדי שיגיע למהירות מטורפת כזאת שאף אחת לא יכול לעבור אותה עם כלי דומה (עד 1000סמ"ק כאמור)?

בבית הוא יצר חלקים למנוע, כגון בוכנות וכו'.

כאן ניתן לקרוא על הבן אדם האמיתי: http://www.indianmotorbikes.com/features/munro/munro.htm

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה אחד הסרטים שתמיד אני שם לב שהם מוקרנים - חצי שעה אחרי שהם כבר התחילו :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כאן ניתן לקרוא על הבן אדם האמיתי: http://www.indianmotorbikes.com/features/munro/munro.htm

אחלה לינק , תודה .

הבחור פסיכי . אבל למי זה איכפת ? הוא עשה מה שהוא אוהב וזה אחד הדברים שתמיד , אבל תמיד יעשו את הבן אדם לדעתי .

לא אוהב אנשים שרוצים הכל מוכן , אוהב אנשים שעושים .

לא איכפת לי אם הם יכשלו , העיקר שינסו , שיוכלו אח"כ להגיד "לפחות ניסיתי" .

מעריץ את הבחור הזה על הבנייה , התכנון , היצירתיות והמחשבה , על כל הדרך שעבר עד המקום בלי להתייאש , השאפתנות , הצניעות והנחישות .

יש לו בולבול גדול מלכולנו . ( ה 27 אינץ' שלי קטנצ'יק לעומת שלו )

אל תשכחו,

פורסם

יאשה למזלך נראה לי שהכרתי לך את האינדיאן צ'יף המקומי - זאב טנדט, שחוץ מהעובדה שהוא אדם משכמו ומעלה הוא שיפץ באהבה 3 אינדיאנים מדהימים, שאמנם הוא לא מהיר כמו ברט מונרו אבל האופנועים שלו מדהימים לא פחות, בעיקר אחרי ששופצו ביד אוהבת וללא עזרתם של בעלי מקצוע אחרים.

למען האמת נכתבו עליו כמה כתבות (גילוי נאות - שתיים מהן על ידי), אחת אפילו על ידי דני קושמרו. בקיצור - עוד סיפור אינדיאני שווה לקרוא ולו בשביל לדעת איך לעזאזל רוכבים על הדבר הזה (וזה לא קל...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...