Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שבוע אני קורא את הטור שלו, סך הכל די מעניין.

אטלר אוהב לתקוף את התרבות והמודעות המוטורית בישראל (לפעמים בצדק), אבל לאחרונה הוא גם מזלזל בפורומים שלנו,

בטענה שאין בהם מידע שימושי לבעלי רכב וטיפים מבריקים כמו בפורומים זרים (אלה מילים שלי אבל בגדול זה מה שהוא כותב מדי פעם). בנוסף, מקצין אטלר ורומז שהכותבים בפורומים אלה אינם מקצועיים במיוחד.

מנסיון אישי הפורומים הישראליים יכולים להיות מאוד מעשירים ומלאים במידע מקצועי מאוד.

שוב, אני קורא את הטור, מכבד את אטלר מאוד, אבל נראה לי שהוא מגזים בביקורתו כלפי המודעות המוטורית שלנו בכלל, והפורומים בפרט.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קראתי את הטור שלו, אבל יכול להיות שהוא מנסה להתגרות במישהו ספיציפי, עורך אתר רכב עם פורום (דווקא כן מקצועי במיוחד, אם לא המקצועי ביותר) שהוא יריב ותיק שלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פעם בפורום היו פרויקטים מצולמים מאוד מעניינים ויפים.(הנסיון של מוטי לבנות רכב ספורט מוקטן)

אני לא יודע למה אנשים הפסיקו לצלם... זה בהחלט הוריד את ערך המניות של הפורום.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

עם כל המקצועיות שלנו, גם פה לא חסר דיונים שעם כל הכבוד, לא בדיוק מעשירים מישהו.

אם הייתה דרך אפקטיבית יותר לסנן הודעות ומשתמשים מיותרים (ע"י הפיכת הפורום לעסק והעסקת

מנהלים בתשלום, לדוגמה), אז אולי היה אפשר להשוות את CF לפורומים מקבילים בחו"ל לפי אמות

מידה מסויימות. כל עוד הקארזפורום מתנהל על בסיס התנדבותי, אינני רואה מקום לטענות בנושא.

פורסם

אין שום טענות לגבי CF (שאגב, לפי דעתי מספיק מקצועי - כל טעות של משתמש מתוקנת מייד ע"י ההנהלה)

ואין שום צורך להפוך דבר כל כך יפה לעסק. נכון, תמיד יש משתמשים שרושמים שטויות, אבל זה חלק מהעניין, וקיים גם בפורומים בחו"ל בוודאי.

מה גם שבפורומים זרים לפעמים קשה יותר למצוא מידע ממוקד על דגמים שנמכרים בארץ, ובלתי אפשרי למצוא מידע על מוסכים וחנויות למיניהם.

פורסם

דריש,

הרעיון טוב, הישום בעייתי.

היה פה לפני מס' שנים שירשור שנפתח בנושא גביית תשלום על כל הודעה (נדמה לי שדובר על 7 אגורות לכל הודעה).

חפש את השירשור ותראה כמה רעש וחוסר שביעות רצון הובעה שם.

סופו של דבר התבבר שזאת היתה מתיחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ייפה שמר אטלר מטיף מוסר ונותן ציונים לפורומים ברשת.

אני מציע לו קודם לבדוק את עברו , ובמיוחד לאור הפסיקה של בית המשפט לגבי טיבו של זה אשר טורח להטיף מוסר ולבקר.

דרך אגב, בזמנו הייתי מנוי למגזין קוואטרו שהוציא מר אטלר, רק שלאחר מספר גליונות נסגר העיתון, מיותר לציין שאת הכסף הוא מר אטלר שהיה בעל המגזין, לא טרח להחזיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אדוארד אטלר לא היה בעל המגזין אלא העורך שלו "בלבד" - לבעל המגזין שנקרא קוואטרו קראו יוסי שדה.

מעניין אגב מי זכה ב AX ספורט שהיתה אמורה להיות מכונית הפרס למנויים - ניחשתם נכונה - אותו אחד שזכה באלפא 75 בהגרלה שנערכה שנה קודם לכן בימי אטלר במגזין טורבו..

אדוארד אטלר הורשע בפלילים בגין הוצאת לשון הרע,וניגזרה עליו חצי שנת מאסר בפועל,עונש חסר תקדים בחומרתו בהיתייחס בסוג העבירה שעליה נדון.

ועצם הביקורת על המיתרחש בפורומים ברשת - אין ספק שעידן האינטרנט גרם לחשיפה של מישתמשים בעלי ידע עצום,הן טכני והן כללי,שלולא הפורומים,ספק אם היינו מודעים לקיומם,וגם כאן,יש מספר גדול מאד של מישתמשים מאד מוערכים בעלי ידע וניסיון,שתורמים מזמנם ומניסיונם לטובת הקהילה.

ועם כל הכבוד לאטלר,ואין הרבה כבוד,הידע שלו מיצטמצם בעיקר לסקודות ולפיאטים עתיקות ולימי הזוהר של שנות ה 60'.

לא לחינם הוא נידחק לאתר של עיתון סהרורי משהו,ששיך לשוליים הקיצוניים של הימין בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דריש,

הרעיון טוב, הישום בעייתי.

היה פה לפני מס' שנים שירשור שנפתח בנושא גביית תשלום על כל הודעה (נדמה לי שדובר על 7 אגורות לכל הודעה).

חפש את השירשור ותראה כמה רעש וחוסר שביעות רצון הובעה שם.

סופו של דבר התבבר שזאת היתה מתיחה.

.

אמיר, כוונתי הייתה שהעסק ירוויח את הכנסותיו מפרסום, לא מהודעות של משתמשים.

ברמת המשתמש לא אמור להיות שינוי, מלבד עריכת תכנים טובה יותר, ע"י אנשים

שזאת עבודתם העיקרית, ולא התחביב שלהם, שמעסיק אותם כמה שעות ביום.

פורסם

דעתי הלגמרי פרטית:

הפורום משמש כמקום מפגש לחובבי רכב, שלעיתים זקוקים לעיצה, לפעמים רוצים לשתף בחוויות ובמקרים אחרים "סתם" בא להם לקשקש בנושאי רכב עם אנשים שיש להם את אותה השריטה.

העובדה שהפורום משמש אבן שואבת לחובבי רכב - מראה על ההצלחה הרבה שלו.

חובב רכב יכול להיות כל אחד, בין אם מדובר באדם עם ידע טכני מדהים ובין אם זה נער שרכש זה עתה את מכוניתו הראשונה.

מר אטלר יכול לבקר ככול שהוא רוצה, נדמה לי שרוב מוחלט של חברי הפורום לא היה שומע על כך אלמלא נפתח השרשור הזה.

הדבר מצביע על שני דברים: (חוסר) הצלחתו של מר אטלר ככתב רכב והצלחת הפורום למשוך חברים.

.

פורסם

לא לחינם הוא נידחק לאתר של עיתון סהרורי משהו,ששיך לשוליים הקיצוניים של הימין בארץ.

העיתון לא כל כך "סהרורי" ופונה בעיקר לציבור הימני והדתי (לא קיצוני ולא שולי בכלל).

אני לא חושב שאפשר לעמוד על טיבו של אטלר לפי העיתון שבו הוא כותב כרגע, בסופו של דבר מאמריו מעניינים בדרך כלל.

פורסם

סבתא שלי היתה גורסת " אז אמרו".

חופש ביטוי הוא דמוקרטי ושאדוארד ישמיע את דבריו בטור שלו.

הייתי שמח יותר אם היה יותר ענייני וממוקד ומוסר מי מהפורומים אינו נושא חן בעיניו ולמה.

ראוי לציין שלא ראיתי את הטור אז אני חי רק ממה שכתב דני.

דני, אתה בעצמך פעיל ב"הגה" לא?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אפשר לקבל לינק לטור המדובר?

תודה

http://www.makor1.co.il/makor/HomePage.faces

בשדה החיפוש, בחר "חיפוש במקור ראשון" וחפש את השם אטלר

אני קורא בקביעות את הטור, ברגשות מעורבים. אין ספק כי הוא יודע לכתוב וסיפוריו משעשעים לרוב. עם זאת הידע הטכני שלו

קצת לא מעודכן, והעצות שהוא נותן קצת משעשעות מהסיבות הלא נכונות (ע"ע מאייד קטליטי).

אגב, אני לא ראיתי התיחסות של אטלר לפורומים, מלבד לפורום של אהרונוביץ' (מבלי לציין את שמו) ולציין את העובדה

שרוני מתעלל באלו ששפתם איננה טובה מספיק עבורו (ואני מסכים עם אטלר בנקודה זו).

במקום אחר טוען אטלר כי בפורומים גולשים יחצנים ואנשי מכירות המגינים על שמם של כלי הרכב הצרפתייים בד"כ.

עריכה:

מצאתי כנראה. אני מניח שחוקי לצטט עם מתן לינק למקור.

פטפוטי פורומים אצלנו אינם בהכרח חומר גלם למושכלות ראשונות. החוכמות שרצות בפורומים אלה הן פועל יוצא של המודעות המוטורית המוגבלת. זאת, להבדיל מפורומים בחו"ל, שאפשר ללמוד מהם לא מעט.

http://www.makor1.co.il/makor/Article.faces?articleId=29693&channel=2&subchannel=2

:turn-l:
פורסם
בנוגע לאטלר, ברגע שהוא עבר להשמצות על רקע אתי-הוא חטף תביעה,שבעיקבותיה נידון לחצי שנת מאסר על תנאי

אדוארד אטלר הורשע בפלילים בגין הוצאת לשון הרע,וניגזרה עליו חצי שנת מאסר בפועל

ראשית, למען הסדר הטוב, כפי שכתבת בעבר הוא קיבל ע"ת.

ושנית, לכנות את מקור ראשון "עיתון סהרורי של שולי הימין הקיצוני" זה במקרה הטוב טיפשות וחוסר היכרות עם המגזר, ובמקרה הפחות טוב רשעות והוצאת דיבה.

מקור ראשון נחשב לעיתון הפחות ימני והיותר מוכוון למרכז יחסית לעיתוני המגזר האחרים - הצופה ובשבע.

וכן, גם אני קורא את מדורו של אטלר, ואין ספק בדבר אחד - יש לו כשרון כתיבה יוצא דופן, כמו גם דעות נחרצות אודות מכוניות שונות.

• תוכן חדש...