Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
falou כתב: "יש בפורום מנגנון דיווח ואתה מוזמן לדווח על כל הודעה מוטעית מיסודה שאתה נתקל בה"

איפה מנגנון הדיווח?

בכל מקרה אני מדווח פה על המשתמש shay18 (ההערה הראשונה שלי) שהתימר לצריכת הדלק הדמיונית והמטעה רק לפני יומיים.

כפתור הדיווח נמצא מתחת לכל שם משתמש שכותב הודעה - report.gif

אני לא מבין על מה אתה מתרעם, שי כתב שיש לו תצרוכת דלק של 1 ל-12, מי אמר שהוא טועה או מטעה?

האיביזה שבסמלון שלי (מנוע 1.6, גיר ידני) בעלת תצרוכת דלק של 1 ל-16 בנסיעה משולבת, גם זה נשמע לך כאילו אני ממציא מדימיוני?

כאשר דבר מסויים לא נשמע לך הגיוני אין זה אומר שהוא בהכרח לא נכון.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חייב להסכים בנושא קוואטרו - גם לי יש את רוב הגיליונות וזה לעיתים מביך, במיוחד בקריאת ההשתלחויות של קוואטרו בטורבו (ואני די משוכנע שזה היה גם לכיוון השני) - בגיליון הראשון כתבה גדולה על "למה עזבנו את טורבו", בגיליון 5 "קוואטרו עונה לאוטו" עם טור מצונזר של אטלר (עם פסים מושחרים על המילים המצונזרות בהמלצת עו"ד), בגיליון 9 מבצע לנפגעי טורבו בגדול על השער ו"שקיעת טורבו" בפנים.

ויש הרבה דוגמאות לדברים תמוהים - מהגיליון הראשון מכונית פרס למנויים - סיטרואן AX ספורט. בגיליון 7 סיטרואן BX GTI נגד ב.מ.וו 316 - נחשו מי קרעה למי את הצורה? גיליון אח"כ - סיטרואן XM מול ב.מ.וו 530 (חלק ראשון) ובגיליון שאחריו חלק שני - כשגם בו לא ברור מי המנצחת, אבל הסיטרואן זוכה למחמאות אדירות. אגב, בגיליון 9 כותב אטלר כתבת שער על אסון אוטובוס 405 (שהתדרדר לתהום לאחר שמחבל תפס את ההגה מידי הנהג). בכותרת "למה הוא לא בלם", כשהתיאוריה היא שאם נהג האוטובוס היה בולם הכל היה יכול להמנע. בגיליון הבא אטלר נאלץ להתנצל על כך. לסיום, בגיליון 10 - ראיון עם שר התחבורה משה קצב... (טוב, זה לא קשור)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בזמנו חיכינו בשקיקה לגליונות הללו. לעניות דעתי תור הזהב של עיתונות הרכב המקומית.

מה גם שהיה את אשקלון...

במגזין "הגה" ישנן שגיאות כתיב, היגוי וטעויות טכניות למכביר. אז מה ? לא קונים אותו?

קונים.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אולי אתה חיכית בשקיקה לקוואטרו וטורבו ז"ל,אני ממש לא..

בטח גם חיכית למכוניות הפרס-אלפא 75 וסיטרואן AX ספורט שמעולם לא הוגרלו,ולא רק שלא הוגרלו,מעולם הן גם לא נירכשו.

וזו היתה נוכלות לשמה.

וסתם נקודה למחשבה-מדוע אדוארד אטלר כמעט ולא כתב על מכוניות בגילגול הראשון של טורבו?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מתרעם, שי כתב שיש לו תצרוכת דלק של 1 ל-12, מי אמר שהוא טועה או מטעה?

...

כאשר דבר מסויים לא נשמע לך הגיוני אין זה אומר שהוא בהכרח לא נכון.

שי כתב שיש לו תצרוכת דלק של 1 ל-12, בנסיעה שרובה עירונית, ובמכונית סופר לנסר. זאת צריכת דלק בדיונית, שאפילו לא קרובה לצריכה אמיתית בתוך העיר, ועוד ברכב לא חסכוני (סופר לנסר).

אם אתה , DaMN , חושב שזו צריכת דלק אמיתית, זה נשמע מוזר ביותר. אפילו היצרן לא נוקב במספר כל כך חסכוני, למרות שהיצרנים בד"כ נוקבים במספרים אופטימים בהרבה מהמציאותים לנהיגה בתוך העיר.

יהודה

פורסם
וסתם נקודה למחשבה-מדוע אדוארד אטלר כמעט ולא כתב על מכוניות בגילגול הראשון של טורבו?
אנא עראף? אולי הוא היה כתב לנושאי בריאות האישה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...