Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק...ראיתי עכשיו שהצ'ופצ'יק שנועל ופותח את הדלת נשבר (זה עדיין מוזר כי החלונות היו סגורים)

זה קרה בנתב"ג

יש אפשרות לתבוע אותם על כך ?

גם לי זה קרה בנתב"ג, הלכתי למשרד גרירה ושאלתי אם פתחו את האוטו והוא השיב שלא, אני יודע שכן כי חניתי בראשון, כשבאתי לאסוף אותו הוא היה על ניוטרל עם הבלם יד מורד!, שאלתי אז איך גררו? הגרר הוא רק חצי אוטו למעלה, אם הרימו את הקדמיים אז מה עם הבלם יד? אם את האחוריים אז מה עם ההילוך? נתקלתי במבט אטום של עזוב אותי באמא'שך, לך תתווכח.

הכי מעצבן, על גרירה של משהו כמו 300 מטר, (פחות מחמש דקות הליכה רגועה) הם גובים 120 ש"ח (לא כולל הקנס של אדום לבן), מדינה של מושחתים, מיצובישי קנטר מצ'וקמקת אוכלת פחות מחצי ליטר סולר בדרך להגיע אל האוטו, לגרור אותו ולחזור (עם מזגן) למגרש, 120 ש"ח!!!

מדינה של מושחתים.

:twisted:

במחשבה לאחור הייתי צריך להתלונן שגנבו לי כסף מהאוטו, נראה אותם אז גיבורים.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...