Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

לא מזמן גררו לי את הרכב, וכשנכנסתי לרכב גיליתי דבר מאוד מוזר: ידית ההילוכים הייתה על N

חוץ מפעם אחת בתקופת המלווה ששכחתי את הידית על D (ואח"כ לא הבנתי למה האוטו לא מנייע) אני תמיד אבל תמיד מחנה על P, אף לא פעם אחת על N

הגיוני שהם פרצו את האוטו ? דרכים לשנות את מצב הידית מבחוץ אני לא מכיר...והסיכוי שבאמת שחכתי על N הוא ממש אפסי, אני אפילו חושב שאני עוד זוכר את ההעברה עצמה.

מוזר ביותר...למישהו יש השערות ? (ושוב אני אציין, הסיכוי ששחכתי את הידית על N הוא פחות מעשירית האחוז, אני בטוח ששמתי את הידית על P, אם היה לי ספק לא הייתי פותח את השרשור הזה)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רציני??

ברור.

אם אתה עם אוטומט, אתה מעדיף שיגררו על P?

אם אתה עם גיר ידני, אתה מעדיף שיגררו בהילוך?

אני לא יודע מה איתכם, אני מעדיף שלא יגררו בכלל, שלא יפתחו את האוטו שלי, שלא יגעו בו ושלא יעשו טובות.

אם מפריע לפקח שאני חונה באדום לבן-שיתמודד!:wink:

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
בהנחה שהעירייה (או המשטרה) גררו לך את הרכב, באיזה עיר קרה המקרה?

אסף

אתה צודק...ראיתי עכשיו שהצ'ופצ'יק שנועל ופותח את הדלת נשבר (זה עדיין מוזר כי החלונות היו סגורים)

זה קרה בנתב"ג

יש אפשרות לתבוע אותם על כך ?

פורסם

יש אפשרות לתבוע אותם על כך ?

אני מניח שאם נגרם נזק אז כן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מניח שאם נגרם נזק אז כן.

אני יכול להגיע אתם להסדר או שחייבים ללכת לבית משפט ?

כי אני לא אלך לבית משפט על הצ'ופצ'יק של המנעול

ואם זה עולה גרושים אני גם אתקן את זה לבד, אבל אם לא אני רוצה שיזכו אותי

שאלה:באיזה אופן הם פורצים את הרכב?

פורסם

תיסע יום אחד אחרי גורר (לא בת"א), תתפלא באיזו קלות הוא פותח רכבים - דקה זה המון זמן.

לכל רכב יש את הטריק הקטן שלו, למרות שברוב המכוניות הוא די דומה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא. זה היתרון בגרר שכזה. בפרט שיש מכוניות שדי קשה לפרוץ באלגנטיות ואז גרר מלגזה פותר את הבעיה בכל מקרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

פותח שרשור יקר

צר לי לבשר לך אך ראיתי לפני כשנה במו עיני גרר פורץ רכב בטרמינל 3 ע"מ לגרורו ממקום אסור.

מדובר בגרר רגיל משאית קטנה סטייל GMC כזו.

מקווה שלא עשו לך את אותו הדבר.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
פותח שרשור יקר

צר לי לבשר לך אך ראיתי לפני כשנה במו עיני גרר פורץ רכב בטרמינל 3 ע"מ לגרורו ממקום אסור.

מדובר בגרר רגיל משאית קטנה סטייל GMC כזו.

מקווה שלא עשו לך את אותו הדבר.

עשו, לא הגיוני שבדיוק בזמן שגררו לי את הרכב ידית ההילוכים החליטה לזוז ממקומה והצ'ופצ'יק שנועל את הדלת נשבר מעצמו :|

למרות שאני עדיין רוצה לדעת איך לעזעזל הם הצליחו...מנגנון הפתיחה והחלונות לא שבורים.

ואני עדיין רוצה שיתקנו לי את הצ'ופצ'יק השבור

ואני גם רוצה שוב לחנות באדום לבן הפעם עם גלגלים נעולים...ואולי גם מנעול לידית של ההילוכים

פורסם

חבר'ה אני בשוק!

אני לא מאמין שאתם מדברים על זה כאילו זה הדבר הכי הגיוני בעולם!!

זה לא חוקי! ואסור@@@

מה זאת אומרת שהגרר פורץ לי את האוטו כדי להעביר ל D???

איפה אנחנו תגידו לי?? בקובה?

אני במקומך הייתי הולך ותובע את הגרר ומוציא ממנו אלפי שקלים!

באיזו זכות הוא פורץ לך לרכב?!?! שיייתן דוח ! מה זה? מדינת משטרה?!?!?!

ומה אם היו לך דברי ערך ברכב?

מה זה השטויות האלה תגידו לי?

פשוט ביזיון!

בושה וחרפה

:shock:

• תוכן חדש...