Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה, לפני חצי שנה קניתי רכב ויש לי רישיון רכב מקורי (של הבעלים הקודמים) וטופס העברת בעלות מחובר אליו.

האם אני יכול למכור את הרכב ככה או שאני צריך קודם רישיון מקורי שיהיה על שמי? זה שמקבלים בדואר לפני טסט/כשהולכים למשרד הרישוי להוציא.

תודה ושבת שלום.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

הרישיון הקודם+ טופס העברת בעלות, משמש רשיון לכל עיניין ודבר.

הבעיה שלך היא אחרת, תתקשה למכור את הרכב, כיוון שיתעורר חשד על המכירה לאחר חצי שנה בלבד, בנוסף לרישיון "המוזר" .

בכל אופן, אתה יכול להמציא תירוץ כלשהו, ולהוציא במשרד הרישוי רישיון חדש על שימך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

Tomyon בוא אני אגלה לך סוד, גם ברשיון החדש על שמו מופיע המידע "תאריך בעלות" שמראה על בעלות של חצי שנה.

פורסם

Tomyon בוא אני אגלה לך סוד, גם ברשיון החדש על שמו מופיע המידע "תאריך בעלות" שמראה על בעלות של חצי שנה.

הוא אמר שהוא יתקשה יותר למכור אותו אחרי חצי שנה בנוסף לרישיון ה"מוזר",

מאשר למכור אחרי חצי שנה עם רישיון רגיל על שמו.

פורסם

אני השבוע מכרתי רכב עם רשיון מקורי וטופס העברת בעלות מוצמד,הרכב היה אצלי חודשיים בלבד ונמכר ללא כל בעייה.לשאלת הקונה מדוע אני מוכר אחרי חודשיים בלבד עניתי כי היה זה רכב זמני שנקנה עד שמצאתי את הרכב שאני רוצה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

איזה ישראלים אתם... תהיו בריאים.

לשאלת הקונה מדוע אתה מוכר אחרי חודשיים, תענה לו "ככה. אתה רוצה- תקנה, לא רוצה- אל תקנה".

יום טוב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...