Jump to content

lolin1

  • הודעות

    44
  • כאן מאז:

הנקודות של lolin1

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. אתה צודק רק למקרה שהוא נתן. בוא אני אתן לך דוגמה אחרת, אתה נכנס לכיכר אבל רוצה לצאת ביציאה השניה, אז מן הסתם לפי התיאוריה שלך אתה תיקח את הנתיב השמאלי כדי להיות חכם כי אם תקח את הימני יכול להיות שזה שיהיה בשמאלי ירצה לצאת פניה לפני שלך.... ואז מה תעשה כשתרצה לצאת? הרי להחליף נתיבים בכיכר זה מאוד מסוכן ואסור על פי החוק. לפותח האשכול, ראה לפי הסימונים וכך תדע באיזה נתיב עליך להיכנס לכיכר כדי לצאת ביציאה שאתה רוצה.
  2. בכל מקרה צריך להיות עם ת.ז בזמן המלווה עם הרישיון הזמני מפני שאין עליו תמונה מזהה של הנהג. בכל מקרה אם הפרטים ברורים וקריאים תדביק וסע לשלום אם לא יש לך שתי אפשרויות... לחכות 3 חודשים עד שיגמר המלווה או לשלם את האגרה :]
  3. lolin1

    פורצים - עוברים כל גבול.

    הוא ושכניו עוברים כל גבול, בוא נגיד שאצלנו בשכונה דבר כזה לא היה קורה יותר מפעמיים.
  4. **נא לא לצטט הודעה מעליך** יכול להיות, את האמת שכבר יותר משבועיים לא עברתי שם, מחר אני כן אעבור ונראה מה יצא...
  5. כן את האמת שמי שלא מכיר שם את האזור הוא ממש מבלבל, הפניות יותר מבלבלות מאשר הרמזורים ובכלל יש שם שיפוצים כרגע אם אני זוכר נכון, וזה בכלל עושה את המצב לגרוע יותר. העיקר שהכל עבר בשלום סע בזהירות.
  6. lolin1

    התחלת נסיעה בהילוך שני.

    דווקא הילוך שני מחזיק 7 קמ"ש בלי בעיה, אני לא יודע איך הגעת ל14, ולא אני לא מדבר על דיזל אלא על בנזין. תקנו אותי אם אני טועה[רק אני רוצה להבהיר שאני גם בראש שזה שוחק את הקלאץ אז אין מה להסביר לי בקשר לזה].
  7. קודם כל במעבר נתיבים צריך להעיף מבט פעמיים במראה.... דבר שני כדאי להתקרב כדי לקבל זווית ראייה טובה יותר. עוד דבר שכדאי תמיד לעשות זה להסתכל במראה המרכזית ולדעת אם יש מישהו מאחוריך או לא, היא כן עקפה אותך מימין זאת באמת עבירה אבל המעבר נתיב היה שלך אתה אשם ב100% אין לך מה להתווכח בכלל. קרה לי מקרה דומה שלא ראיתי מישהו במראה אבל ידעתי שהוא שם כי כמו שאמרתי אני תמיד אוהב לדעת מי מאחורי ומלפני, ובאמת שנתתי מבט לאחור גיליתי שהוא בדיוק עוקף אותי משמאל ולמזלי לא עברתי ישר נתיב כמוך.
  8. מזזל טוב, מה עם תמונות?
  9. תודה באשמה ותגמור את העניין, אם זה לא היה קו הפרדה רצוף אולי זה עוד איכשהו הייתה אשמתה. אם אתה מגיע איתה לבית משפט על זה ואתה עדיין נהג חדש, כנראה שרישיונך ישלל מפני שעברת על אחת העבירות החמורות ביותר.
  10. למה סתם אני לא מבין? אסור ליסוע בנתיב השמאלי לזמן ממושך כאשר הנתיב הימני פנוי, הרי הוא נועד לעקיפות אז למה אני, אם אני ממהר צריך להיתקע אחרי אחרים שלא יודעים את החורים בשמאלי? וזאת כולה אזהרה ששאחרי שנתיים כבר לא קיימת, וזה רק כדי להזכיר שיש נתיב ימני כדי ליסוע בו.
  11. האדום אשם ללא ספק ואין מקום לוויכוח.
  12. כן, לאחר שתחדש את הרישיון שלך ולא יהיה לך יותר הגבלה של נהג חדש תוכל להסיע רכב מלא לפי הוראות היצרן ועד 8 נוסעים.
  13. זה חדש לך? פה ברמלה אסור להשאיר כלום באוטו ואם אתה שם בתא מטען זה עוד יותר גרוע. מן הסתם לא משאירים שקיות ותיקים בולטים, פעם פרצו לחבר שלי בגלל 20 שקל.
  14. אם אתה היית מפעיל קצת שכל לא היית פותח את הדיון הזה, אני מצטער שאני אור לך את זה. היית פשוט צריך להיכנס מהנתיב השמאלי כי עוד לפני שנכנסת לכיכר ידעת שאתה לא יוצא ביציאה הראשונה והשניה. ודבר שני עוד פעם אני אומר לך אם הוא היה שומר על הנתיב שלו ולא נכנס לשלך אתה היית אשם במצב, איתות מודיע לאנשים שאתה רוצה לעבור נתיב ולא נותן לך זכות לעבור.
  15. בתכלס איך שתיארת את זה הוא אשם, מפני שהוא נכנס לך לנתיב. אבל אם הוא היה ממשיך ביציאה מהנתיב שלו ואתה היית רוצה להמשיך להסתובב וחס וחלילה הייתה נגרמת תאונה זאת אשמתך לפחות ככה זה בכיכר שאני מכיר הסימונים הם כלפי חוץ הכיכר זאת אומרת שאם אתה ממשיך את הכיכר אתה עובר נתיב וחובת מתן זכות קדימה היא כלפיך.
×
×
  • תוכן חדש...