Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיים zx v6?

ZX2.0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש חיפשתי קצת מידע על דגמים של דגמים של zx ולתדהמתי :shock: ראיתי שכתוב zx v6.

השאלה שלי האם אי פעם היה כזה דגם או שזה בנייה עצמית? כי האתר הוא אינו ישראלי אלא אתר אחד מחו"ל.

השאלה השניה שלי היא מה ההספק שלו (בתנאי שהוא יוצר על ידי היצרן)?

ושאלה אחרונה היא מה הדגם הכי חזק של zx שיוצר על ידי היצרן והיה חוקי לכביש?

תודה לעוזרים.

פורסם

1. השתלה.

2. אם זכרוני המתדלדל אינו מטעני, למנוע 3 הליטר של פיג'ו 210 כ"ס.

3. למיטב ידיעתי הדגם החזק ביותר של ה-ZX היה ZX 16v - מנוע זהה לשל 306 S16 עם 155 כ"ס.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני ראיתי (כמוך באתר מחו"ל) פרויקט עם מנוע 3 ליטר של קונצרן PSA ההספק הוא 200כ"ס כשהופיע ב 605

ו187 כ"ס ב XM.

הדגם הסדרתי החזק ביותר הוא ה 16V שמופיע לך בסמלון עם 150 כ"ס.

למרות שבארץ מסתובבות לא מעט השתלות יותר חזקות מההספק הנ"ל (ונעזוב רגע את החוקיות)

פורסם

ראיתי את ה-ZX דקאר באינטרנט ולמיטב הבנתי זה קיט שמוציא 168 כ"ס ממנוע ה-2 ליטר ש-JINK ציין (שבמקור עם ה-155 כ"ס הוא הסדרתי החזק ביותר).

פורסם

רציתי להוסיף שבארץ מאוד אוהבים להדביק על מכוניות כל מיני שלטים בסגנון V6 או 16V וכו'.

לפני שבועיים ראיתי סובארו DL שיש עליה שלטים TURBO, V6, 16V.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מכיר את הסובארו הזו . של בוריס ואופיר בשותף .

הם שתלו שם מנוע 3 ליטר V6 ואפילו הגדישו אותה !

סתם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
רציתי להוסיף שבארץ מאוד אוהבים להדביק על מכוניות כל מיני שלטים בסגנון V6 או 16V וכו'.

אני הכי אוהב את אלה שקונים מרצדס במיליון שקל S500 או משהו בסיגנון ומוסיפים מדבקה בשקל של AMG

אייל

פורסם

גולף - אתה טועה.

זה מנוע שונה לגמרי והוא אותו מנוע שבא מאוחר יותר (שנה אח"כ) על הGTI6 ועל הXARA VTS וזה אכן הדגם המהיר והחזק ביותר של ZX

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה כלום לעומת פורד DL :shock:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
גם את WIKIPEDIA כתבו אנשים ... :)

וחלקם די מטומטמים או כאלו שהוסיפו הטעיה זו בכוונה ושמקווים להסתמך על הכתוב אם חס וחלילה ידרשו לתת הסברים

למה יש להם מנוע טורבו לא מקורי, וזאת בתקווה שהשוטרים\בוחן\שופט מספיק "מבינים" במקורות בר סמכא ויבלעו טיעון זה ויחשבו שהויקי היא מינימום אוטודטה..

פורסם

קודם כל תודה לעונים.

עכשיו אני מבין שהמנוע ההוא היה רק השתלה (למרות שמענין אותי לדעת איך הוא נכנס?)

עוד שאלה- אתם יודעים כמה ZX נמכרו מאז ועד היום? (לא כולל סין או שאם ויש לכם מידע זה גם יהיה בסדר).

תודה וחג עצמאות שמח.

• תוכן חדש...