Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיזה גיל אפשר לעלות למסלול?

אני מניח שזה מותנה ברישיון נהיגה. כך ש17 זה המינימום.

או 16 אם יש לך רישיון טרקטור (אני לא בטוח שאפשר, נחכה לתגובה מדובי).

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דובי כותב שאורך המסלול כ 600 מטרים וקצת פרטים כאן:

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3704

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

שוב פעם שאני לא שם לב. מה נהיה איתי?! :oops:

בכל אופן, אולי זה קשור לכך שהכלי נוסע יותר לאט מקארט, אבל לי זה הרגיש הרבה יותר ארוך מ-600 מטר. נו, שוין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

60 ש"ח ל10 דקות 100 ש"ח ל20 דקות מגיל 12 ומעלה והמנועים לא חלשים הם של הונדה 250 סמ"ק פשוט הם מוגבלים כי הם מהירים מידיי בשביל המסלול שהוא דיי גדול.

פורסם
60 ש"ח ל10 דקות 100 ש"ח ל20 דקות מגיל 12 ומעלה והמנועים לא חלשים הם של הונדה 250 סמ"ק פשוט הם מוגבלים כי הם מהירים מידיי בשביל המסלול שהוא דיי גדול.

הם בכלל לא מוגבלים.

פורסם

הבנתי גם מאלעד שהם מוגבלים, ולא פותחים אותם לאף אחד, וחבל.

אותי אישית זה מרחיק, אני לא ישלם כסף בשביל לנסוע על רכב מוגבל.

אני כבר רואה את התגובות שהולכות להגיע,

אז אני יחסוך קצת, אני עובד במסלול קארטינג, ואני גם מגביל אנשים, היום לדוגמא המהירות הממוצעת על המסלול לא עברה את ה-15 קמש, כי נכון, רוב עם ישראל לא יודע לנהוג.

אבל לעומת זאת, שמגיע נהג שיודע, אני לא רק פותח לו את הרכב, אני מביא לו את הרכב שבאותו רגע נוסע הכי חזק, כי מה לעשות הרכבים אף פעם לא זהים.

מה שאני אומר, זה שיש בארץ מספר אנשים שכן יודע לנהוג על כלים כאלה שהם פתוחים, ולפי מה שהבנתי מאלעד אין אפשרות לפתוח, עד שלא אשמע אחרת אני לא יגיע למסלול.

פורסם

מסכים עם הבחור מעליי.

מה עוד שדובי מכיר את הגולשים כאן. לדעתי, יש מקום להפעיל שיקול דעת. מי שבבעלותו/בעברו רכב ספורטיבי, לדוג' - צריך לפתוח לו את הכלי אחרי הקפה או שתיים במידה ולא עושה שטויות על המסלול.

פורסם

בהכל אתם צודקים והכל נכון, אבל עליכם להבין שיש כאן איזו סוגיה ביטוחית, ודובי צודק בכך שאינו פותח את הבאגי למהירויות יותר גבוהות. הוא אינו צריך להסתבך עם הביטוח בשביל אף אחד מאיתנו.

האמינו לי שלפחות בשלב הראשון אפשר ליהנות גם עם באגי סגור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אל תבין אותי לא נכון, אני מבין את הצד של בעל המקום,

אבל בתור לקוח שמשלם כסף, אני רוצה לקבל תמורתו הנאה מקסימלית. ואם הרכב קצת חלש, אני לא חושב שאני יקבל את מקסימום ההנאה שיש לרכב לתת. ואני לא ישלם כסף בשביל פחות מזה.

כמו שאני לא יעלה על קארט מוגבל, כי זה לא מהנה אותי מספיק, אני גם לא יעלה על כל רכב אחר מוגבל.

פורסם
גם אני עובד שם אבל השבוע לא הייתי במשמרות

החליטו להגביל?

החליטו להגביל וטוב שכך ואני לא מאלה שמלחיצים אני מהצד שחולה על מהירות כח ואדרנלין כי תאכלס אני נסעתי על הכלים שהם לא מוגבלים והם חזקים בטרוף ביחס למסלול צריך להיות עם הרבה ניסיון כדיי לשלוט על כלי כזה שהוא לא מוגבל.וגם שהוא מוגבל הוא נוסע מעולה אנשים היו שם ונהנו.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השאלה המתבקשת היא... "למה" :?:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...