Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[עריכת הנהלה: הודעה זאת נשארת כאן כיוון שכבר זכתה לתגובות רבות, אך היא זוכה בעריכה לתיקון השפה; להבא, נא להקפיד על הודעות קריאות יותר. חוץ מזה, תודו שיש בה משהו דארוויניסטי...]

מחר אנחנו מתכוונים להיות על חוף עם שתיה והכל, ולשון שם. מתחילים לישתות בערך ב 12 בלילה רק ביום למחרת ב 10 בבוקר חוזרים הביתה וישנים שם.

השאלה היא האם אחרי זה מותר לי לנהוג באוטו, ואם תופס אותי דוד שוטר ובודק נשיפה האם יש לי עדיין ריכוז אלכוהול גבוה?

מבחינת הסטלה בטוח אני לא יהיה מסטול אני יהיה בסדר גמור אבל מבחינת המשטרה מאוד מפחיד אותי .

ואלה שיבואו ויגידו סע בלי אוטו אני חייב מוזיקה ובגלל זה בעיקר האוטו.

פורסם

אז ככה ידידי היקר לפי בדיקות נשיפה ששוטר תנועה שעצר אותי ונתן לי כמה בדיקות,

בדקתי את עצמי כאשר יצאתי לבלות עם חברים בים שתיתי גם בערך מהשעה 11 וחצי כשהגענו עד השעה 3 וחצי...4 לפנות בוקר בערך, התעוררתי ב7 וחצי בבוקר אכלתי פרוסה קטנה, קצת לפני השעה 9 וחצי עשיתי לעצמי בדיקה ויצא הכל תקין כאילו ולא היה.

בכל מקרה ידידי היקר אם אתה מאזור הדרום תבוא אני יביא [יביא = אביא] לך כמה בדיקות כדי שתהיה רגוע ותוכל לשתות בראש שקט.

מקווה שעזרתי,

אביחי.

פורסם

רק תגיד דרך איפה אתה נוסע, נשתדל לא להיות שם בשעות האלה...

:shock:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
רק תגיד דרך איפה אתה נוסע, נשתדל לא להיות שם בשעות האלה...

:shock:

למה?

אם הוא מפסיק לשתות בערך ב-2,3 אז יש לו 7-8 שעות, לישון, לאכול, להתפכח, להיות רענן.

אני מאמין שהכל יהיה בסדר. כבר ראיתי מצבים עם פחות שעות והכל היה בסדר.

פורסם
למה?

אם הוא מפסיק לשתות בערך ב-2,3 אז יש לו 7-8 שעות, לישון, לאכול, להתפכח, להיות רענן.

זה תלוי בהמון פרמטרים, בין היתר בכבד שלו, כמה הוא אכל, והכי חשובה: כמה הוא שתה!

לילה אחד קרה לי ששתיתי קצת יותר מדי, הפסקתי בערך ב 2, חזרתי הביתה, ב 4 הקאתי ונרדמתי. קצת אחרי 10 בבוקר קמתי והקאתי את הנשמה כי עוד נשאר לי אלכוהול בדם!

פותח השרשור - אם אתה מתכוון לשתות יותר מ 2-3 מנות אלכוהול (2 בירות\2 שוטים של ודקה או ויסקי) אל תנהג, בכלל.

פורסם

כאילו מה זה 2 מנות של וויסקי או וודקה?במיקרה וזה כך יש מצבים שאסור לי לנהוג שבוע אחרי זה.:-)

זה מזכיר לי שנסענו גם לקאמפינג כזה ל-2 לילות ען 2 ארגזי בירה(26 בקבוק בארגז) וארגז וודקה של 10,הפסקנו לשתות בערך ב-12 בלילה,ויצאנו ב-12 בצהריים,כולם היו בסדר גמור,למרות שהייתה הפסקה של 12 שעות לא ניראה לי שאם היו בודקים אותנו השוטר היה אומר סעו.

בקיצור הכול תלוי ביכולת השתייה שלך,אם אתה מרגיש מצויין בשעת היציאה,סע,אם לא,אז אל תנהג.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

טוב, בטוח לא תשתה פחות מ 3 מנות אלכוהול

אז 3 מנות אלכוהול = 5 שעות, מהרגע שהתחלת לשתות, כל מנה נוספת תוסיף שעתיים בתנאי שלא היו מרווחים של יותר מ45 דקות בין כוס לכוס, אם היו אז תוכל לקזז אותם מהזמן שיש לך לחכות.

מנת אלכוהול = שליש בירה / כוס המכילה 50-60 סמק אלכוהול השווה ל 40% (ודקה / ויסקי / ערק וכו')

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצדיק את זה שמעלי!

כל עוד אתה אוכל טוב לפני שאתה שותה אלכוהל, יודע לעצור את עצמך בזמן ובשעה הנכונה תישן טוב ותקום רענן אין שום סיבה שלא.

באותו לילה שעשינו את הקמפינג הזה אני לא היחידי ששתיתי ושתינו ממש המון!

בסויומו של הקמפינג הזה אני ועוד 3 חברים שנהגו עשינו בדיקת נשיפה לפני היציאה והכל יצא מצויין.

פורסם
בקיצור הכול תלוי ביכולת השתייה שלך,אם אתה מרגיש מצויין בשעת היציאה,סע,אם לא,אז אל תנהג.

זה ממש לא נכון, גם בנאדם אחרי 5 כוסות וודקה יכול להרגיש בסדר גמור ועדיין הוא לא כשיר לנהיגה.

פורסם
זה ממש לא נכון, גם בנאדם אחרי 5 כוסות וודקה יכול להרגיש בסדר גמור ועדיין הוא לא כשיר לנהיגה.

מסכים, אסור בתכלית האיסור להסתמך על הרגשה

נ.ב. אולי קצת הגזמתי עם התגובה שלי למעלה, אבל אם אתה רוצה לנהוג אחר כך - כדאי שתהיה על הצד הבטוח.

פורסם

אין קשר בין כמה אכלת או כמה משקאות קלים שתית לכמות האלכוהול שיש לך בדם.

אם שתית 5 כוסות אלכוהול על קיבה ריקה או אחרי 7 שווארמה ו 3 כוסות מיץ גזר ומילקשייק ויניל עדיין יהיה לך אותה כמות אלכוהול בדם

עם מזון לוקח לאלכוהול יותר זמן להיספג ולהשפיע מרגע השתיה אבל לכבד לוקח לו יותר זמן לפרק ככה זה מתקזז

מזון יכול לשפר את ההרגשה שלך מיבחינת שכרות אבל לא את כמות האלכוהול שיש בדם ולכן זה לא משפיע על בדיקות כשירות נהיגה

בתור אחד ששותה הרבה לפחות פעמיים בשבוע ואין דבר כזה שאני יוצא ולא שותה אני כבר מכיר את כל הרמות שכרות וכל הפטנטים והרעיונות למיניהם.

אני לא אוכל כלום לפחות שעה וחצי לפני שאני שותה, ככה אני לא מקיא וגם מקבל השפעה דיי מהירה של האלכוהול,

אני אוכל מייד אחרי שסיימת את סשן השתיה ואני מסוגל לאכול ולא להקיא, זה משפר את ההרגשה וגם מספק את המאנ'צ

הדבר שהכי מפיג הנגאובר אחרי שינה זה מוצר מחלב מלא בכמות לפחות של 300 מיליליטר לערך (חלב מלא / גבינה לבנה / יוגורט ), עובד יותר טוב ממים וכל הסיפורי סבתא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה?

אתה מוכן להמר בחייך שהכל יהיה בסדר?

חברה תפנימו, לא מהבדיקה של השוטר הוא צריך לדאוג, אלא מהבדיקה של הפתולוג...

אם שותים לא נוהגים, נקודה.

לא אם שותים ולא אוכלים לפני או כן אוכלים או נחים או כל טריק אחר שעוזר לנו לעמוד ישר אבל לנסוע עקום ולהגיב מאוחר.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

OSH205, אז אולי תסביר לי איך בדיוק אני כשיר לנהיגה?

זאת אומרת אם שתיתי 2 כוסות וודקה היום, רק שבוע הבא מותר לי לנהוג?

לא הבנתי מה הטענה שלך פה. אם שותים לא נוהגים, נכון, אני מסכים עם זה.

אבל הבאנו לבחור פה את העצות הכי טובות, גם כנגד השוטרים וגם כנגד הגוף.

בכל מקרה, אם הוא יקשיב לחלק מהעצות שהביאו לו פה , הכל יהיה בסדר - גם הוא וגם התגובות שלו.

פורסם

סתכלו אני לא מפחד מכושר הנהיגה שלי כי אחרי 7-8 שעות אני לא יהיה מסטול זה בטוח אני מפחד מהמישטרה בבוקר יום שלמחרת שיעשו בדיקה וזה .(גם לא בטוח אחרי 7-8 שעות התיכנון הוא להישאר עד 12 בצוהורים אבל תמיד אני לוקח כמה זמן ספייר שיהיה )

אני פשוט לא מבין את זה כולכך אם שתיתי ים אחרי כמה ימים מותר לי לינהוג ? ים בישבילי זה בין 8-10 כוסות שזה מה שיהיה אני מאמין

ואני מהמרכז בסה לא מהדרום חח אין מישהוא מהמרכז שיש לו תבדיקות (: תשקית של הצבע שהופך לירוקק)

• תוכן חדש...