Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסקנה = לא להתקרב לאשקלון :)

ראיתי מחזה מוזר לא מזמן

אני נוסע לי בעצלתיים על כביש מכבית(471) החדש לכיווון תל אביב, יש 3 נתיבים, בכולם יש מכוניות שנוסעות באותה מהירות, קצת מטריף, אבל נסעתי על 80 אז לא כל כך הפריע לי

בחור אחר, תפס על זה כריזה. וונדורה ישנה גרוטאה, שבר ימינה 3 נתיבים, עלה על השוליים (בשוליים אומנם יש מקום לעוד 2 נתיבים, אבל בכל זאת, שוליים...) והתחיל לעקוף את הרכב הימני.

מטורף :?

כי הסבתות, נהגי אגד, נהגים שבטוחים ש120 זו המהירות הכי מטורפת בכביש, כל אלה בטוחים שבשבילם המציאו את המסלול השמאלי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

דווקא רוב נהגי אגד שאני רואה לא נמצאים בשמאלי בלי סיבה. יכול להיות שהם עוקפים מישהו אבל האוטובוס מסתיר לך. גם אם הם שוכחים לרגע, אם הם רואים שיש מישהו אחריהם הם חוזרים לימין.

לגבי השאר אתה צודק :x

ובת"א המצב לא יותר טוב (כן אני מבין שזה היה בציניות).

פורסם

זהו ?

זה הכל ?

קח אופנוע.

תעשה סיבוב של 20 דקות.

תבוא תספר לנו.

אני אישית בד"כ סופר בין 10 ל 20 אנשים שמנסים לרצוח אותי בדרך לעבודה \ הביתה (פ"ת - הרצליה וחזרה)

וזה עוד ביום רגוע.. :)

פורסם

הם לא מנסים לרצוח אותך..

הכל אצלך בראש.. בראש.. בראש.. בראש..

וברצינות, פחדנות היא אחת הסיבות שהרבה אנשים לא מוציאים רישיון לדו"ג.

זה מסוכן, זה נכון.

אבל זה חסכוני מאד ומהיר מאד.

פורסם

uote=Ivgeni;1665564]

.

.

.

שוב, צפירה חזק על הבלם - חריקת צמיגים, רואה שאני לא אצליח ליבלום בזמן ויוריד לו את הפרונט.

עוזב את הברקס הגה שמאלה ימינה ועברתי אותו.

למה שיחררת את דוושת הבלם ?

אין לך ABS בברלינגו ?

דני G.

פורסם

אם יש ABS זו אפילו סיבה יותר טובה למה שהוא עשה - הוא ראה שלא יספיק לעצור בזמן, אז החליט להאיץ ולהתחמק.

ABS מונע נעילת גלגלים על חשבון הארכת מרחק הבלימה, במקרה הספציפי הזה זה חיסרון.

פורסם

למה שיחררת את דוושת הבלם ?

אין לך ABS בברלינגו ?

דני

לא אין לי,

ולמדתי את זה בדרך הקשה. :-)

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

ABS מונע נעילת גלגלים על חשבון הארכת מרחק הבלימה, במקרה הספציפי הזה זה חיסרון.

פה אתה טועה, ABS הוא מיועד גם להקטין את מרחק הבלימה, כי נעילת גלגלים היא מגדילה את המרחק הבלימה,

תנסה ותראה, אני בדקתי בעצמי וזה באמת ככה.

פורסם

slava - ממש לא.

לבנאדם הממוצע אין אפשרות לעצור רכב ללא ABS מהר יותר מנעילת גלגלים מלאה.

הין מספיק שרשורים על זה, חפש אם זה מעניין אותך.

בכל מקרה, כמו במידה ויש ABS, אין שום סיבה לעזוב את דוושת הבלם, לא משנה מה.

במידה ואין, הסיפור כבר משתנה :)

אני (ללא ABS) משתדל להסתכל לצדדים בכל בלימת חירום, כדי להכין את נתיב ההתחמקות שלי מראש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קרה לי פעם אחת שבקטע כביש בין מצדה לעין גדי שהיו 3 מכוניות על השוליים שיצאו לנתיב בדיוק כשאני נמצא על 130-150 קמ"ש והם חושבים שאני על 90-100. וזו בעיה.

בעיה שלך!

זה א"ב שצריך לדעת כל מי שנוסע מעל המהירות המותרת. לנהגים (אני מדבר על הנהג המצוי, לא חובב-ההגה) קשה להעריך מהירות ממבט במראה. לכן, כשיש גודש בנתיב ליד (או בשוליים) וקיימת סבירות יותר גבוהה שרכב יצא לעקיפה - אני פשוט מאט.

פורסם

כביש 90. מעט אחרי מצדה לכיוון עין גדי. שעה 5 בערב

על איזה גודש אתה מדבר??

עריכה:

אני אסביר את עצמי, הכביש די מת. גם אם יש שיירה של משאיות, הן נגמרות די מהר במידה ומישהו עומד בשוליים. לא קשה לראות כביש ריק בהתחשב בתנאים.

בקיצור, אין להם סיבה לצאת בדיוק כשאני מגיע.

פורסם

מה שאתה כותב כאן זה לא חדש, זו המציאות הארצ-ישראלית, אני לא מבין על מה הפלא.

בוא ללוד ביום שלישי בצהריים וסע 10 דקות, לא חצי שעה, אח"כ תבוא ותספר מה ראית.

כדי לחמוק מתאונה אתה חייב לראות את הנולד ולחזות מה הנהג האחר יעשה בשנייה הקרובה בגלל שהוא לא ישָן טוב בלילה.

Xbox12341

• תוכן חדש...