רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, לפני מספר חודשים בשעת ערב מאוחרת פגעתי בהולך רגל במעבר חצייה, בפנייה שמאלה ברחוב חשוך. תנאי הכביש היו בעיתיים (פקקי תנועה בשני הכיוונים שחסמו טווח ראייה, גשם קל, והכביש אליו פניתי היה צר מאוד). הפגיעה היתה קלה מאוד (אם בכלל היתה, אני לא בטוח שלא נפל פשוט בגלל שנבהל, מאחר וכן ראיתי אותו ועצרתי ברגע האחרון, אבל אצא מנקודת הנחה שכן היתה פגיעה לצורך העניין). האדם אמר שהוא מרגיש טוב והלך לדרכו לאחר שהחלפנו פרטים "ליתר ביטחון". לאחר חודש הוא התקשר לאמר שאומנם הכול היה בסדר אך הוא חש מעט כאב ברגל ולכן הלך להיבדק בבית החולים, שם נאמר שאין שום פגיעה, ורק קיבל מספר ימי מחלה שכן טען שיש לו כאבים. כדי לממש את ימי המחלה "נאלץ" כך אמר, להגיש תלונה במשטרה. קיבלתי זימון לבי…
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יום שישי בלילה חזרתי עם אמא שלי מנס ציונה ברכב שלה (סוויפט חדשה לבנה) ובדרך עצרתי לה בקיוסק. הגעתי מכיוון רחובות לנס ציונה, כמעט צמוד לתחנה המרכזית ישנו קיוסק שנקרא "הבית של פיסטוק" ויש שם מפרץ של שתי חניות. מרחוק כבר ראיתי שביציאה מהתחנה המרכזית עומדת ניידת עם אורות דולקים ובגלל שאני יודע שהשוטרים בנס ציונה משועממים נהגתי לפי הספר שלא תהיה להם אפילו סיבה קטנה ביותר לעצור אותי. עברתי על פניהם והחנתי במפרץ שליד הקיוסק כאשר הניידת עומדת כ-10 מטר מאחורי ושני השוטרים יושבים על מכסה המנוע. בנתיים אמא שלי בקיוסק ואני רואה שכ-20 מטר קדימה מאחד הרחובות יוצאות שתי מיצובישי קולט (אחת לבנה אחת אדומה) עם חריקת צמיגים ורעש שלא משאיר ספק לגודל הפילטר אויר והאגזוז שי…
הודעה אחרונה מאת DrorZi, -
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
אני מעוניין לקנות מכונית מחו''ל ולייבא אותה ושמעתי על המכס וכל הסיפור הזה שצריך לשלם 120% יותר מערך המכונית יש דרך לעקוף ולהביא לארץ את המכונית בלי כל הסיבוך הזה? שמעתי על דרך שאפשר באוניות ושזה עולה ממש זול אני מקווה שתעזרו בהקדם האפשרי דוד
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
אני מעוניין במשלוח של כמה נוזלים/תוספים שאינם נמכרים בארץ. 1. הדבר אפשרי? יש בעלי נסיון עם זה? 2. זה דורש אישור ממשרד התחבורה? 3. איזה מסים חלים על נוזלים/תוספים, אם בכלל?
הודעה אחרונה מאת stealtho, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן אנשים! החלטתי לתרום מזמני ולהגיש לכם סקר שעליו עמלתי קשות-אך היה שווה את המאמץ! כפי שתראו,ראיתי שהיו הפרשים של עד 1800 שקל רק בביטוח המקיף!!! כמו שכתבתי,הסקר בוצע לחברות שרשומות שם ומתייחס אך ורק לסובארו אימפרזה 2002 ידנית,נפח 1600,יד 1 דגם NEW-AGE LX. (פשוט כי אלו הפרטים שנתתי לחברות הביטוח). קראו,הפנימו והחליטו..... נ.ב. אם יש שאלות ועדיין לא הבנתם,תגיבו ואנסה לעזור. השוואת ביטוחי רכב.doc
הודעה אחרונה מאת תימני אחלה!, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
התאונה קרתה בכביש 1 בקטע שבין מבשרת לאבו גוש. נסעתי בנתיב הימני, קצת לפני סוף המסלול כאשר נהג נבלה אחד נכנס בפתאומיות לנתיב הנסיעה שלי. שראיתי שיש לי או להיכנס בו או לברוח ימינה. ברחתי ימינה, לחצתי ברקס וננעלו הגלגלים, מיד שחררתי את הברקס והאוטו התחיל להחליק. נסיתי לייצב את האוטו אבל לא הצלחתי ופגעתי בגדר ביטחון. מהירות הנסיעה הייתה כ70-80 קמ"ש. ומהירות הפגיעה כנראה בסביבות 50-30. האוטו פגע בגדר החליק מטר או 2 ונעצר. לאוטו ולי לא נגרם נזק רב. פנס ראשי ופנס איתות שבורים, טמבון שבור וכנף התעקמה. יש ממי לתבוע את הכסף או לעשות משהו בנידון? וכן, כמה צריך לעלות תיקון כזה (פנס ראשי, פנס איתות, כנף כנראה חדשה, וטמבון גם)? האוטו כריזמה 98 1600 תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת YoSSi123, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם אם מישהו יודע איך מחשבים את התוספת של מיסים כלשהם על הזמנות חלקים מחו"ל באינטרנט? לדוגמא - אתמול קיבלתי פנסים שקופים אחוריים למיאטה 95 שעלו לי 240$ כולל משלוח. נתבקשתי לשלם 208 ש"ח נוספים בדואר ע"מ לשחרר את החבילה. אם מישהו יודע להסביר לי איך מחשבים את זה... תודה לכולם אלי
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בימים אלה חושב לווותר על רשיון נהיגה מעל 12 טון (תקנה), מכיון שאין לי שימוש בו בהווה וגם בעתיד. אחת הסיבות שאיני רוצה בו זה שירות המילואים ביחידת התובלה שאני משתייך אליה , עם זו אני מעוניין להשאר עם רשיון ג בלבד. מישהו יודע איך מתבצעת הפרוצדורה הזו ולמי פונים?
הודעה אחרונה מאת R.L, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כאמור תאונה הערב ברחוב המסגר. קורבט כסופה שילמה את המחיר כאשר התלבשה חזיתית (!!) על גדר הבטיחות בצידו המזרחי של הכביש. לא נצפו ניידות משטרה או אמבולנסים שעה שעברתי ליד. סעו בזהירות
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
מבחן מעניין שפורסם החודש בין שני הנינג'ות החדשות בירחון הרכב הטוב בעולם (לדעתי) הלוא הוא evo הבריטי. האמת שהניצחון של הסובארו הפתיע אותי מאחר ובמבחנים שנערכו לרכבים בארץ התחושה הייתה שדווקא המיצובישי טובה יותר. מצד שני, אם זה מה שהם אומרים...
הודעה אחרונה מאת shai555, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
החודש הייתי בארה"ב והחלטתי שבמקום לטוס מניו יורק ליוסטון שבטקסס בארבע וחצי שעות, אסע ברכב ארבעה וחצי ימים... מרחבי ארה"ב קסמו לי ושמות כמו "אינדיאנה", "מיסיסיפי" "אוקלהומה"" "דרך 66" סיקרנו אותי. בעצם זה היה קצת יותר מקו ניו יורק – יוסטון כי משכתי את הרכב בוושינגטון והסיכום היה שאת אותם 4000 מייל עשיתי בששה ימי נהיגה (8 ימים קלנדריים). מראש הזמנתי, תיכננתי, שאפתי ורציתי שברולט מליבו חדשה כי היא מועמדת די מועדפת לרכב חדש שלי בעוד כשנה. מה לעשות, תכנון וטפסים לחוד ומציאות לחוד ושורת המכוניות שחיכתה לי במגרש ("בחר אחת וסע, המפתחות בפנים") כללה הכל חוץ ממליבו. אז מה נשאר? לבדוק את הבגאז' שאמור היה לקחת מזוודות וחלפים לרוב לפלקון ולמוסטנג. אז היו שם מיניוונים, פרטיות ועוד…
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מדובר על שרייד 93 ידני אני לא ממש מבין בזה אז אני ינסה להסביר כמה שאפשר ולהיות מובן. במכוניות יש מחוג של הטורים ככה יודעים כמה סל''ד אתה, עכשיו לי בשרייד 93 אין את המחוג של הסל''ד. איך אני יודע כמה סל''ד\טורים אם אין אותו? למשל אני אוהב להעביר את ההילוך השני ולמשוך אותו עד 60 קמ''ש, עד כמה זה בסדר? כי אין לי את המד טורים אז אני לא יודע אם אני מגיע לMAX או בכלל שאפשר עוד... מדובר במנוע 1000
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
לפני 2000 ק"מ קניתי רכב חדש, יונדאי טוסון אריזונה בנזין 2.7 ליטר. לאחר ששמתי לב שהסכומים שאני מוציא על דלק הרבה יותר גבוהים ממה שציפיתי, בדקתי באינטרנט ואכן גיליתי דיעה אחידה שהצריכה של הרכב גבוהה הרבה יותר מאשר מצהיר עליה היצרן. לגבי הרכב שלי עצמו, בנסיעת המבחן שהיתה בערך 90% בכביש בין עירוני ו-10% בכביש עירוני, הרכב עשה 7.1 ק"מ לליטר, בניגוד לנתוני היצרן שאומרים שבנסיעה בין עירונית הצריכה היא 12.1 ק"מ לליטר, ועירונית 7.5 ק"מ לליטר. והשאלה שאני שואל היא האם ניתן לבטל את העיסקה, כי בסופו של דבר הנתונים שפרסם היצרן (בפרוספקטים ובאתר האינטרנט שלו) כנראה מטעים, לפחות לגבי הרכב שלי.
הודעה אחרונה מאת weapon-x, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שוטר עצר אותי עם לייזר על 121 קמ"ש ע"פ המכשיר שלו, בכביש שמותר 90 קמ"ש. על הדוח רשום שנהגתי במהירות 121 קמ"ש , ויש משבצת מהירות לאחר הפחתה 116 קמ"ש. קיבלתי דוח 750 ש"ח + 8 נקודות. מבדיקה באתר המשטרה , 8 נקודות מקבלים רק במהירות של 25 עד 40 מעל המותר. כלומר נפלתי על קמ"ש אחד בודד , יש איזשהי דרך שיוותרו לי על הקמ"ש הבודד הזה או שזה חסר סיכוי? כמו כן , האם ההפחתה נעשה כדין?
הודעה אחרונה מאת cobraf, -
נסיעה בaudi S8 1 2 3 4
מאת Shapiraman-
- אחראי פורום
- 49 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
אתמול יצא לי ליסוע באודי אס 8 רציתי לשתף אותכם זה הגיע משום מקום (אני מעדיף שלא לתת פרטים) היא עמדה בחוץ אס 8 שחורה ג'אנט 20'' חתך 35 צמיגים 265 קסנון שיוצא מעדשה מדהים פנסי הערפל באותו גוון. (האוטו באמת באמת מדהים) מדהימה היא פשוט מושלמת מראות כסופות אתה נכנס לאוטו המסך מתהפך אליך וניתן לקבוע את קשיחות המתלים והכל שם מערכת השמע והכל האוטו עצמו שקט מאוד ביחס ל V10 העברות ההילוכים לא מורגשות בכלל בתיבת ה DSG זה מדהים ESP כל הזמן מתערב (כל הזמן!) והבחור העדיף שלא לכבות אותו האוטו מאיץ בצורה מדהימה בכל מהירות ויש הרגשה כאילו הוא לא יעצור אף פעם. . . ברקסים מדהימים למרות המשקל הכבד יחסית 1900 ק"ג זאת היתה חוייה אמיתית באמת! אוטו מדהים הרעש בסל"ד גבוה נשמ…
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכם , אני לא יודע לאיזה פורום בדיוק לשייך את זה , אז החלטתי לשאול פה ... ברשותי שרייד שנת 92 , אוטומטית עם 205000 ק"מ אחרי שיפוץ ראש מנוע לפני 10 שנים . הרכב מטופל , אם זה מחזירי שמן תקינים (רק לאחרונה החלפתי מחזיר שמן) המנוע מטופל ולא מזיע כלל (טפו טפו טפו) אני מעוניין לבצע איתו נסיעה לצפון , הלוך וחזור , לראש פינה . הכיצד אדע אם הדבר משתלם ? אני באמת מפחד להיתקע בדרך - לא נעים ... לפי מה שבדקתי - זה בערך 200-250 ק"מ לכיון אחד , אם אני לא טועה ... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 האם כדאי לקחת סיכון ולנסוע איתה ? שוב מדגיש שהאוטו מטופל (בקרוב יעבור טיפול 10,000 והחלפת בלמים אחוריים) …
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
-
עמדה היום מתחת לבית שלי קליאו ספורט חדשה אני מניח שזאת לא הגרסא הרגילה - היו לה מדבקות של F1 racing על הטמבונים והדלתות צירפתי תמונה - מצטער על האיכות - צולם בזום X10
הודעה אחרונה מאת Casper, -
רק בדף הראשון של פורום מכירה אפשר לראות שלל ראלי וGTIים בנוסף לעוד כמה פגו אחרות. כמובן שבלוחות רכב ראיתי עוד יחידות רבות מעל הממוצע זה לא שכולם עוברים לגיפים בקיץ אף פעם לא ראיתי כזו כמות של מכירה של פריטים שנחשבים אצל אנשי PSI לחלומות. יש הסבר לתופעה או שזה במקרה ?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 915 צפיות
שלום, כיום הנני מבוטח בביטוח ישיר אשר אינם מוכנים לבטח אותי בביטוח מקיף לשנה נוספת אלא רק צד ג' אשמח לקבל המלצות לחברות אשר כן נותנות את המקיף לרכבים ישנים. ברשותי איביזה 1997. תודה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 896 צפיות
קראתי קצת בנושא ואני רוצה לדעת איך נראה המערכת הזאת מהיא בעצם? זה רק מחשב? ואם כן האם יש אפשרות להכניס מערכת כזאת לרכב בלי מערכת?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 1 תגובות
- 713 צפיות
שלום לכולם קודם כל, אני חדש בפורום הזה ומקווה שאני אהיה פעיל בו לענייננו; אני מבקש מכם המלצה לרמקולים אחוריים 6.5 אינצ' בתקציב דל של עד 250₪, אין ברכב מגבר או סאב, מערכת ורמקולים נטו . עכשיו, המליצו לי על זוג קנווד ואמרו לי שעדיפה על פיוניר . * עדיפות לכך שהחנות שבה מוכרת את הסט שתציעו, תהיה מאיזור המרכז (ראשל"צ) תודה רבה, ולילה טוב, בן
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
- 1 תגובות
- 669 צפיות
שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לביטוח רכב מסוג מאזדה 323 שנת 2001 כרגע הנהגים העיקריים הם זוג עם וותק נהיגה מעל 6 שנים וההשתתפות עצמית עומדת על 700 ש"ח הם רוצים להוסיף נהג חדש שיוכל לנהוג ברכב, אך מחיר השתתפות העצמית קפץ ל-2000 ש"ח האם זה הגיוני? בתודה אלעד
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 815 צפיות
אפשר בבקשה הסבר קצר מה זה מנוע FSI? ומה זה בדיוק מנוע עם הזרקה ישירה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
שר תחבורה חדש בדרך ! 1 2
מאת Leonid- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חשבתי על זה - אם הגמלאים הצליחו לקצור כ"כ הרבה מנדטים - אז גם אני אוכל. אני משתעשע במחשבה להקים מפלגה שתיהיה לה מטרה אחת: לקבל את תיק משרד התחבורה. שום דבר אחר לא יעניין את המפלגה שלי - לא הפלסטינאים - לא הרווחה - כלום. רק התחבורה. שר תחבורה שבאמת רוצה להיות שר תחבורה - ולא רואה בזה מקפצה פוליטית. המצע שלי יכלול את הדברים הבאים: 1. מאבק עיקש בהרוגים בתאונות הדרכים 2. הפניית משטרת התנועה לטיפול בעבריינות בכביש - ולא בנהגים שעוברים את המהירות המותרת, ובשאר עבירות ש"קל לתפוס" 3. להעלות את המהירות המותרת בכבישים שמאפשרים את זה. 4. נתינת דגש על עבירות של נהיגה בשכרות ומעבר באור אדום (מבחינתי אפילו פיזור של מצלמות רמזור בכל הצמתים המרומזרים בארץ) 5. מיפוי כל ה…
הודעה אחרונה מאת Pavi, -
היום עצרה אותי ניידת של משרד התחבורה והחליטה להוריד לי את הרכב מהכביש עד שיתוקן , בבדיקה נמצאו הממצאים הבאים : חופש בהגה וגומיה של דוושת הקלאץ' שחסרה. עכשיו יש לי שתי שאלות : 1. אני מאוד מבין שזה חשוב והכל אבל למה לתת לבנאדם לסדר את האוטו עד 10 בבוקר מחר כאשר הוא עצר אותי היום ברבע ל3?? מה בכוונה לעשות לבנאדם יותר עצבים , כאילו שזה לא מעצבן עכשיו להוציא 750 שקל תיקון בלי הוצאות נלוות. 2.אם משהו יוכל לרשום לי את סדר הפעולות שאני צריך לבצע, ואיך הולך הטסט? האם זה בדיקה רק של מה שבגללו הוא הוריד אותי או שזה כמו טסט רגיל?. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, שמי גלעד , רכשתי את הרכב הראשון שלי לפני כשבועיים , מסוג מזדה 323 2004 יש לי בייד את תוצאות הבדיקה שביצעתי לפני שרכשתי את האוטו...לבדיקה עצמה הלכתי עם חבר שאמר לי בוודאות שהוצאות טובות מאוד וכדאי לקנות. אממה עכשיו אני צריך למצוא מוסך טוב ואמין - אני לא מבין גדול- ולדעת במה לטפל ומה אפשר להשאיר...(אני סטודנט מן המניין...). אני מצרף את תוצאות הבדיקה ואני אשמח לקבל מכל התותחים פה עזרה, אין לי ממש עם מי להתייעץ בנושא- גם לגבי במה לטפל ומה זה אומר וגם המלצה על מוסך טוב בראשון או באזור. התוצאות: 1. מנוע ומערכות קירור,דלק והצתה: רעש מערכת ושסתומים, רעשים במנוע, נזילת שמן, שריפת שמן, דפיקות מערכת שסתומים וזימון, רעשים אביזרי מנוע, קורוזיה ו…
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום פתחתי את החלון, וראיתי שהבקבוק בנזין ששמתי על האדן החלון נהפך מצהוב בהיר לכתום. האם מישהו יודע מה קרה או מה גרם לזה? הבקבוק עמד חצי יום ולילה לערך, כחצי מהזמן בשמש לא חזקה יש להניח.
הודעה אחרונה מאת YoSSi123, -
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
http://www.gtrnissan.com/index.en.uk.html 200 ק"ג יותר מפורשה 911 טורבו הניסאן מכונית כבדה וגדולה יחסית למכוניות ששוברות שיאים במסלול יחס הספק/משקל נמוך מאוד ביחס לאחרות. איך זה יתכן?! זה נוגד כל הגיון! אלה אם כן נתוני ההספק משקרים בכוונה!! מנוע בנפח 3800 סמ"ק ביחד עם 2 מגדשי טורבו אני כבר לא יכול לחכות לגרסאות המשופרות שבלי מאמץ מיוחד יגרדו את ה 700 כוח סוס , זמני ההקפה במצב כזה יהיו דמיוניים לגמרי. אבל למרות הכל אני יותר אוהב את העיצוב של הישנה יותר R34 , נראית יותר אגרסיבית ויפה מה גם שמנוע 6 שטוח כמו לקודמת עם 2 מגדשי טורבו "בריאים" מפיק צלילים יותר נעימים לאוזן!!
הודעה אחרונה מאת S^M, -
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
השאלה שמטרידה אותי בעיקר חברה האם יש לי נקודות או לא יש איזה שאו דרך לבדוק את זה ? ועוד שאלה היו לי בעברות 2 דוחות חנייה עכשו בקרוב מאוד נגמר לי הנהג חדש ולא שלמתי עדיין על הדוחות יש מצב שלא יתנו לי את הרישיון או שאני יצטרך לעשות טסט ותאוריה מחדש אם אני ישלם ?
הודעה אחרונה מאת tamirh, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לצערי לפני קרוב לשנתיים עברתי באדום וקבלתי קנסו ונקודות (שלמתי כמובן את הקנס) והבנתי את הטעות שלי. מאז לא היו לי עברות ואני לא מתכון לבצע עברות. כיום אני עוד חודש כבר לא נחשב נהג חדש והרישיון נהיגה החדש לא מגיע. היום בבוקר קבלתי הודעה ממשרד התחבורה/רשות הרישוי. ורשום את הדברים הבאים: הנדון: נהג חדש, רישיון נהיגה מספר: ******* כידוע לך רישיון הנהיגה שברשותך הינו לתקופה מוגבלת, עקב היותך נהג חדש. על פי סעיף 12א. לפקודת התעבורה, נהג חדש שהורשע באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית לפקודה - חידוש רישיונו מותנה בבחינות ובבדיקות שתקבע רשות הרישוי. בהתאם לרשומינו באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית. להלן פירות עבירו…
הודעה אחרונה מאת soogood,