Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בaudi S8

Shapiraman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה קצת מוזר, אבל יש באוטו מין קטע לא מוסבר כזה של שמות. יש שני רוני, שני דני, שני ניצן, שני אלי, שלושה טל (וטלי אחת). רק גיא יש אחד (עד שיקחו כתב חדש?). אני דווקא לא רוני נאק, אלא רוני שטרן.

אופס...

בקשר לדריפטים - אפשר להתווכח עד מחר אבל אני לא רואה איך זה רלוונטי. לטעמי, שמירת הזנב בחוץ (=היגוי יתר בלי סוף, עם תיקונים, כדבריך) וחזרה לדרך הישר זה דריפט. ואל תחשוב לרגע שזה פשוט כשעושים את זה במכונית של 300+ כ"ס

זה מאוד פשוט, זה הכל שאלה של ניגון על הגז, ומה שאפילו יותר פשוט זה ליצור דריפט איכותי, מכיוון שיש לך כוח זמין, אתה משחרר טיפה את הגז כשאתה מתחיל לאבד מיד לוחץ שוב בשביל ליצור המשכיות לזריקה. בלי כוח לא תוכל לשחק עם האחיזה כמו שתרצה, רכב חלש יתפוס אחיזה בנסיון לדריפט ואז יצא תיקון פשוט.

אם את זה אתה לא יודע אז...

למה ציפית? דריפטים עם פורד ברנדה? צריך כח והרבה בשביל ליצור דריפט איכותי על כביש יבש.

(ובקשר לדריפטים על הטראנו של ההורים - עשה לי טובה).

לא שכנעת אותי שכדאי, פה הוכחת את רמת המקצועיות שלך. כנראה שאינך יודע ולו דבר על נהיגה בהנעה אחורית.

חלילה שלא יצא שיש לי דבר אישי נגדך, אך מהתגובות שלך אני מתבייש שבתור "נהג הדיוט" אני מתקן אותך בדברים בסיסיים שכאלו.

(למען הגילוי הנאות, דריפט עם הטראנו אפשרי רק בכביש רטוב, ביבש אלו סתם זריקות זנב חגיגיות).

רוני

אושרי.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני שטרן מ"אוטו" אני לא מבין איך נשאר לך זמן לכתוב ב"אוטו"!! כי בפורום אתה מאד פעיל וזה נהדר.ודרך אגב יש מערכת יחסים דו סטרית {לפחות בארץ} בין מגזין רכב ליבואני הרכב וזה אני יודע בוודאות!!

א. מצחיק, גם הבוס שלי שואל את זה.

ב. בפירוש יש מערכת יחסים דו סטרית בין מגזיני רכב ליבואני רכב - הם נותנים לנו מכוניות לבדיקה ומזמינים אצלנו מודעות תמורת תשלום. אנחנו בודקים את המכוניות שלהם ומפרסמים גם מודעות שלהם במגזין. ניסית להגיד משהו מעבר לזה? (כי הויכוח הזה היה כאן עשרות פעמים - פשוט בצע חיפוש).

אושרי.

אושרי,

באשר לדריפטים - אתה צודק ואני לא מנסה להתחמק - ניסיון עשיר בדריפטים אין לי, ובטח לא עם מכונות של 300+ כ"ס. למעט אנשים בארץ יש. עם זאת בשאר האספקטים של הנהיגה אני לא רע, ובפיזיקה אני מבין (ולא רק פיזיקה תיכונית). בשביל לבצע דריפט איכותי אתה נדרש לתזמון ודיוק בניגון על הגז, בהפניית ההגה ובעיקר בידע והבנה של מה המכונית תעשה בעקבות כל פרובוקציה שאתה תעשה לה. מהניסיונות המועטים שלי בדריפטים היו מקרים בהם זה הלך לי ממש בקלות (יגואר XJ למשל - אבל כאמור זה היה האוטו, לא אני) והיו מקרים שבהם ממש ממש לא (מיאטה שהצלחתי אפילו ללטף איתה מדרכה). א-ב-ל, that being said, אני דבק בעמדתי כי כוח זמין כשלעצמו בפירוש לא מאפשר יצירת דריפטים נשלטים וארוכים. ראיתי מספיק מכוניות חזקות מסתבסבות או סתם מאבדות את הכיוון בקלות בידיים של נהג מנוסה בשביל לדעת את זה. אם זה היה פשוט כמו לתת קצת יותר או קצת פחות גז, כל טמבל היה יכול לעשות כיכרות על הצד.

ועוד משהו שמעניין אותי לציין - מהרגע שהבנת מי אני התחלת לנסות לערער את היכולת או המקצועיות שלי. אני אמרתי משהו אחד ואז אתה פשוט החלטת שאמרתי משהו אחר וכתבת שזו שטות. נסה לתת לי טיפה יותר קרדיט כי בינתיים אתה היחיד שהתחמק פה ממתן תשובות כנות (לפחות את השם הפרטי שלך אני יודע עכשיו, גם זה משהו). נסה גם לא להעליב את הבנת המכוניות והנהיגה שלי מבלי שאתה יודע עליה דבר או שניים. תתפלא, אבל אפילו מגזינים ישראלים לא מעסיקים טפשים גמורים, או אנשים חסרי כל יכולת.

ובאשר לטראנו באמת - אני שמח שבעודך עולל מוטורי הצלחת להוציא ממכונת הכוח הזו דריפטים שלא יביישו את טיפ נידל, אבל לפחות אתה מודה שזה אפשרי רק בכביש רטוב (או על עפר, אגב). בתגובה הבאה בטח תסכים להודות שזה היה פעם אחת, בכיכר ממש גדולה, הצלחת לעשות כמעט חצי ממנה ו...כן, בשנייה האחרונה גם התחמקת מפגיעה במדרכה. גם אני עשיתי שטויות עם הרכב של ההורים כשהייתי צעיר. בניגוד אליך, מעולם לא התפארתי בהן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם כל הכבוד ל"הילוך חמישי" וטיף, זה חיקוי, אמנם לא חיקוי עלוב כי בהחלט יש להם מה להציע אבל טופגיר זאת התכנית המקורית ולפי דעתי היא גם הרבה יותר מהנה וזורמת מאשר הילוך חמישי.

אני לא נכנס פה לויכוחים מי עדיף (מבחינת נהיגה\ידע) קלארקסון או נידל, אני אישית מעדיף את קלארקסון.

בכל מקרה זה שרשור על S8 לא? :wink:

פורסם
אושרי,

באשר לדריפטים - אתה צודק ואני לא מנסה להתחמק - ניסיון עשיר בדריפטים אין לי, ובטח לא עם מכונות של 300+ כ"ס. למעט אנשים בארץ יש. עם זאת בשאר האספקטים של הנהיגה אני לא רע, ובפיזיקה אני מבין (ולא רק פיזיקה תיכונית). בשביל לבצע דריפט איכותי אתה נדרש לתזמון ודיוק בניגון על הגז, בהפניית ההגה ובעיקר בידע והבנה של מה המכונית תעשה בעקבות כל פרובוקציה שאתה תעשה לה. מהניסיונות המועטים שלי בדריפטים היו מקרים בהם זה הלך לי ממש בקלות (יגואר XJ למשל - אבל כאמור זה היה האוטו, לא אני) והיו מקרים שבהם ממש ממש לא (מיאטה שהצלחתי אפילו ללטף איתה מדרכה). א-ב-ל, that being said, אני דבק בעמדתי כי כוח זמין כשלעצמו בפירוש לא מאפשר יצירת דריפטים נשלטים וארוכים. ראיתי מספיק מכוניות חזקות מסתבסבות או סתם מאבדות את הכיוון בקלות בידיים של נהג מנוסה בשביל לדעת את זה. אם זה היה פשוט כמו לתת קצת יותר או קצת פחות גז, כל טמבל היה יכול לעשות כיכרות על הצד.

לא אמרתי שזה פשוט.

ועוד משהו שמעניין אותי לציין - מהרגע שהבנת מי אני התחלת לנסות לערער את היכולת או המקצועיות שלי. אני אמרתי משהו אחד ואז אתה פשוט החלטת שאמרתי משהו אחר וכתבת שזו שטות. נסה לתת לי טיפה יותר קרדיט כי בינתיים אתה היחיד שהתחמק פה ממתן תשובות כנות (לפחות את השם הפרטי שלך אני יודע עכשיו, גם זה משהו). נסה גם לא להעליב את הבנת המכוניות והנהיגה שלי מבלי שאתה יודע עליה דבר או שניים. תתפלא, אבל אפילו מגזינים ישראלים לא מעסיקים טפשים גמורים, או אנשים חסרי כל יכולת.

אתה טועה ידידי, הדגשתי שחלילה אין לי משהו נגדך אישית (אני מחבב כל בעל קליאו ספורט, טוב טעם לדעתי), אך בנוגע לשרשור הספציפי מותר לי לחלוק על דעתך לא?

ובאשר לטראנו באמת - אני שמח שבעודך עולל מוטורי הצלחת להוציא ממכונת הכוח הזו דריפטים שלא יביישו את טיפ נידל, אבל לפחות אתה מודה שזה אפשרי רק בכביש רטוב (או על עפר, אגב). בתגובה הבאה בטח תסכים להודות שזה היה פעם אחת, בכיכר ממש גדולה, הצלחת לעשות כמעט חצי ממנה ו...כן, בשנייה האחרונה גם התחמקת מפגיעה במדרכה. גם אני עשיתי שטויות עם הרכב של ההורים כשהייתי צעיר. בניגוד אליך, מעולם לא התפארתי בהן...

לא אמרתי שלא יביישו את טיף נידל, את קלארקסון כן. אני לא "מתפאר" בשום דבר אלא הפכתי עצמי לרלוונטי בלרדת על הניגה של קלארקסון. (מישהו אחר שיהפוך אותי לרלוונטי זה SIMON חברי מהפורום שבילה ימים כלילות איתי, בטראנו).

זה לא היה פעם אחת, וגם לא פעמיים, וזה בטח לא היה שטויות, חבל שאתה נכנס למגננה נמוכה, במיוחד שאף אחד לא תוקף אותך. אין צורך לעמוד על שתי רגליים אחוריות רק בכדי להגן על קלארקסון או אפילו על הודעות קודמות שלך.

אני מצטער שאתה חושב שאם אני לא כתב באוטו אז נבצרה ממני הזכות הגדולה להיות מבין ונהג שכמוכם הכתבים.

בקשר לפיזיקה, אוי ויי...

מה שאני מבין ממך זה שאנשטיין היה אלוף הפורמולה D?

מוזר, יש לי ידידה תואר שני בפיזיקה, לא יודעת למצוא סוויץ', אתה מדבר איתי על דריפטים...

רוני

אושרי אברג'ל, קריית גת, בן 24, ת.ז 039........ עוד משהו?

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

הנהלת הפורום מודה לאושרי אברג'ל מקריית גת. פרסים ישלחו בדואר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...