Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בaudi S8

Shapiraman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי ליסוע באודי אס 8 רציתי לשתף אותכם

זה הגיע משום מקום (אני מעדיף שלא לתת פרטים)

היא עמדה בחוץ אס 8 שחורה ג'אנט 20'' חתך 35 צמיגים 265

קסנון שיוצא מעדשה מדהים פנסי הערפל באותו גוון. (האוטו באמת באמת מדהים)

מדהימה היא פשוט מושלמת מראות כסופות

אתה נכנס לאוטו המסך מתהפך אליך וניתן לקבוע את קשיחות המתלים והכל שם מערכת השמע והכל

האוטו עצמו שקט מאוד ביחס ל V10 העברות ההילוכים לא מורגשות בכלל בתיבת ה DSG זה מדהים

ESP כל הזמן מתערב (כל הזמן!) והבחור העדיף שלא לכבות אותו

האוטו מאיץ בצורה מדהימה בכל מהירות ויש הרגשה כאילו הוא לא יעצור אף פעם. . .

ברקסים מדהימים למרות המשקל הכבד יחסית 1900 ק"ג

זאת היתה חוייה אמיתית באמת! אוטו מדהים הרעש בסל"ד גבוה נשמע כמו למבורגיני (זה אותו מנוע) =]

לדעתי האוטו צפוי מידי ולא מאתגר אבל זה כנראה מה שמחפשים מנהלים

אולי ביטול הESP היה משחרר את החיה האמיתית שבאוטו

לסיכום חוויה מדהימה באמת אוטו כל כך גדול ומפואר נוסע כל כך מהר בקו ישר זה פשוט לא יאמן באמת.

480 כוח סוס . . .

תודה רבה מקווה שתזכו לסיבובים כאלה

שי

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם זה אותו נפח מנוע כמו בלמבורגיני (5.2 ליטר) ואותו מבנה (V10) - אבל זה לא אותו מנוע כמו בגאיירדו SE.

למיטב זכרוני בS8 אין גיר DSG אלא גיר "מולטיטרוניק" רגיל.

לS8 אין שום יומרות ספורטיביות, והמטרה העיקרית שלה זה לנסות להתחרות בS500 & 750i.

ולמרות שחושבים שאני משוחד לטובת אודי, הייתי מעדיף את הS500 :roll:

לעומת זאת הS6 היא כבר משהו אחר :twisted:

בכל מקרה, שתזכה לעשות עוד הרבה סיבובים שכאלה.. ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האמת שיכול להיות לא בדקתי האמת.

אבל זה לא משנה היא תגיע ל 290 בלי המגביל

בקשר למרצדס אני היתי רוצה את הBMW סידרה 5 שמע אני לא אוהב מכוניות צפויות מידי

צריך אוטו שיאתגר אותך שתהנה ותשקיע לנהוג בו לא ליסוע בו.

פורסם

התייחסתי לרמה של הS/7/A8.

ברמה מתחת, אני מעדיף משהו אחר על פני ה5 (למרות שהיה לי נסיון עם 5 לאורך 5.5 אלף קילומטר). ה"משהו אחר" הזה מופיע בחתימה שלי ;)

פורסם

אני לא אוהב מכוניות צפויות מידי

צריך אוטו שיאתגר אותך שתהנה ותשקיע לנהוג בו לא ליסוע בו.

מילים כדורבנות...

:lol:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
התייחסתי לרמה של הS/7/A8.

ברמה מתחת, אני מעדיף משהו אחר על פני ה5 (למרות שהיה לי נסיון עם 5 לאורך 5.5 אלף קילומטר). ה"משהו אחר" הזה מופיע בחתימה שלי ;)

חשבתי שאנחנו מדברים בקטגוריות של אודי S

BMW M

ומרצדס AMG לא? =]

אבל אני חושב שהאודי בדגמים "הרגילים" יותר משתלמת.

פורסם

הM של במוו וAMG של מרצדס מתחרות בRS של האודי. הS של האודי מתחרה בגרסאות החזקות של הדגמים, אבל לא הספורטיביות.

פורסם

האמת שלא צילמתי אמרתי לכם זה היה הכי ספונטני שיש

מישהו פשוט אמר לי "בוא ישלי צעצוע להראות לך"

פורסם
אמנם זה אותו נפח מנוע כמו בלמבורגיני (5.2 ליטר) ואותו מבנה (V10) - אבל זה לא אותו מנוע כמו בגאיירדו SE.

למיטב זכרוני בS8 אין גיר DSG אלא גיר "מולטיטרוניק" רגיל.

לS8 אין שום יומרות ספורטיביות, והמטרה העיקרית שלה זה לנסות להתחרות בS500 & 750i.

ולמרות שחושבים שאני משוחד לטובת אודי, הייתי מעדיף את הS500 :roll:

לעומת זאת הS6 היא כבר משהו אחר :twisted:

בכל מקרה, שתזכה לעשות עוד הרבה סיבובים שכאלה.. ;)

ההתרשמות של "אוטו" דווקא שונה לגמרי. ה-S8, בין אם יש לה או אין לה יומרות ספורטיביות באופן מוצהר, היא מכונית מאוד מאוד מהנה. זה שילוב של המנוע עם מתלים מוצלחים מאוד והגה טוב במפתיע, וכשכל זה מצטרף למרווח, איכות ואבזור שה-S8 מציעה - מקבלים מכונית פשוט מעולה, עם בונוס בדמות מחיר פשוט מצוין (לא הרבה יותר יקר במונחים של רכבי פאר מגרסת ה-4.2 הרגילה, והרבה יותר זול מגרסת ה-W12 שהיא לא יותר חזקה).

דווקא ה-S6 ממש לא מוצלחת - נוחות נסיעה נוראית, לא נעימה לנהיגה ספורטיבית, היגוי רע ומעט מאוד תקשורת עם הנהג. המחיר שלה נמוך לא בהרבה מזה של ה-S8 וגבוה משמעותית משאר ה-A6, כך שדווקא היא קנייה ממש לא טובה.

אגב, באודי טוענים שהם מכרו לפחות 30 מכוניות מדגם S8.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ההתרשמות של "אוטו" דווקא שונה לגמרי.

רוני

כבר מזמן ביטלתי את המנוי שלי ב"אוטו", בתור מי שציפה עוד בתור ילד כל חודש להגעת שקית הניילון האפורה וקריעתה התבגרתי, (ואפילו נכנסתי קצת לעולם התקשורת), התחלתי לצבור נסיון רב ועשיר על מגוון גדול של רכבים והבנתי שהרבה מאוד ממה שקוראים בכל אחד מהמגזינים זה בולשיט.

הרבה דברים נכתבים כתוצאה ישירה מקניית שטחי פרסום או מפחד מיבואן רציני (לא ישחרר רכבי מבחן?) או שלפעמים הם סתם מפחדים לצאת "טיפשים" ולסתור כתבי רכב גדולים מחו"ל.

אני חייב לציין כי אני לא מדבר (רק) על" אוטו", נחמד לקרוא את המגזינים האלה, ואפילו למדתי מהם המון בנוגע לנהיגה - נתונים זמן רב לפני שהוצאתי רשיון, אך בין זה ובין להביא חוו"ד שלהם על רכב מסוים לפורום, אני מסתייג.

אם כבר כתב רכב, היחיד שאני (אולי) אלך אחריו בעיניים עצומות זהו טיף נידל.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
ההתרשמות של "אוטו" דווקא שונה לגמרי.

אגב, באודי טוענים שהם מכרו לפחות 30 מכוניות מדגם S8.

רוני

עם כל הכבוד לדעתם של כתבי אוטו, יש לי דעה משלי :)

התלהבתי מהS6 הרבה יותר מאשר מהS8. בין היתר כי הS8 הרבה יותר גדולה וכבדה - וההבדל בהחלט מורגש.

אני לא יודע אם הS6 מגיעה עם מתלי אוויר כסטנדרט, אבל הרכב עליו נהגתי כן היה מצוייד במתלים הללו והם פשוט מצויינים.

גם בA6 הרגילה, יש הבדל ע-צ-ו-ם בין נסיעה/נהיגה ברכב עם המתלים אוויר (כמו שיש אצלנו) לבין נסיעה/נהיגה בלי המתלי אוויר.

הS8 יקרה בכ100 אלף שקל מהA8 4.2 קוואטרו.

הS6, אם אני זוכר נכון, יקרה במשהו כמו 50 אלף שקל מהA6 4.2 קוואטרו.

ובין אחת לשניה יש הפרש של כמעט 200 אלף שקל.

ככה שההפרש בהחלט קיים.

לאודי אין בעיה למכור S8, כיון שזו המתחרה של הS500 ושל ה750i רק עם יותר נגיעות ויומרות ספורטיביות.

הS500 נמכרת במאות יחידות בשנה. ככה שמכירת 30 יחידות של S8 מאז תחילת השיווק לפני יותר משנה - זה לא משהו בשמיים.

כמה 550 וכמה E500 כבר נמכרות בארץ?

אלו המתחרות של הS6, ולדעתי מכירה של כ10 יחידות של S6 הרבה יותר משמעותית מ30 של S8 (בדיוק מאותה סיבה, שבכסף הזה כבר אפשר לקפוץ לסדרה 730/40 או S350 או A8 רגילות).

ד"א, אודי מכרו גם יותר מ20 יחידות של S3. רק מראה שבהחלט יש בארץ שוק להוט-האצ'בק :)

פורסם
כבר מזמן ביטלתי את המנוי שלי ב"אוטו", בתור מי שציפה עוד בתור ילד כל חודש להגעת שקית הניילון האפורה וקריעתה התבגרתי, (ואפילו נכנסתי קצת לעולם התקשורת), התחלתי לצבור נסיון רב ועשיר על מגוון גדול של רכבים והבנתי שהרבה מאוד ממה שקוראים בכל אחד מהמגזינים זה בולשיט.

הרבה דברים נכתבים כתוצאה ישירה מקניית שטחי פרסום או מפחד מיבואן רציני (לא ישחרר רכבי מבחן?) או שלפעמים הם סתם מפחדים לצאת "טיפשים" ולסתור כתבי רכב גדולים מחו"ל.

אני חייב לציין כי אני לא מדבר (רק) על" אוטו", נחמד לקרוא את המגזינים האלה, ואפילו למדתי מהם המון בנוגע לנהיגה - נתונים זמן רב לפני שהוצאתי רשיון, אך בין זה ובין להביא חוו"ד שלהם על רכב מסוים לפורום, אני מסתייג.

אם כבר כתב רכב, היחיד שאני (אולי) אלך אחריו בעיניים עצומות זהו טיף נידל.

וואו איזו תיבת פנדורה פתחת פה עכשיו..:arrow:

פורסם

הS8 היא מכונית ספורט במסווה של מכונית יוקרה, למעשה כל התנהגות מנוע ושאר המכלולים אם זה צמיגים ועד למתלים מצהירים כי זה אוטו ספורט חוץ מהעיצוב והמשקל.

והמנוע של למבורגיני גאלרדו v10 אחד המנועים המוצלחים 5.2 ליטר ו5 שניות מ0 ל100 זה לא ממש מעט.

אגב מוגבל אלקטרונית ל250 קמ"ש

S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...