Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בaudi S8

Shapiraman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה על הבורות.

אבל אני מתערב בכל זאת מכיוון שיוצא לי לנהוג הרבה ב A8 4.2 קווטרו ואני לא מרגיש שום חסרון באוטו

השבוע כשהייתי עם הרכב היה לידי S8 חוץ מחיצונית שהS יותר ספורטיבית נראית לא ראיתי הבדלל משמעותי

בפתיחות וראוי לציין שאני נוהג על גירסת לונג שהיא וודאי יותר מרובחת מה S.

עוד נקודה מעניינת ששמתי לב. בעבר נהגתי גם הרבה על אותו גירסה של ה A8 אבל שנת 2001 וההבדל

בינה לבין ה 2008 שמיים וארץ.

איזה חסרון חשבת שתרגיש?

ההבדלים החיצוניים בין השתיים לא גדולים מאוד.

המנוע של ה-S8 חזק משמעותית, אין כאן "אולי" ו"לפעמים".

גרסת לונג אכן יותר מרווחת מ-S8, אבל אתה יודע - זה לא ש-S8 היא מכונית צפופה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ב S8 אין את השורת לדים הזאת.

עוד מעט יהיה בכל הדגמים זה התחיל עם הR8 הגיע לA5 ועכשיו יש בA4 החדשה נראה שבקרוב יגיע לכולם.

S2000

פורסם
קשה לי לערוב למגזינים אחרים, אבל אשמח מאוד אם תמצא לי אפילו מעט בולשיט במגזין אוטו, שלא

לדבר על "הרבה מאוד".

מעבר לזה - אני מקווה שיש לך סימוכין לדבריך שהטקסטים במגזין נכתבים כתוצאה ישירה מפרסום או

מפחד מיבואנים. אני מוכן להתערב שלא תמצא כזה סימוכין. מעבר לכך - אני יכול לספק לך לא מעט

דוגמאות לתוצאות שונות בין הכתוב במגזין אוטו למגזינים בחו"ל.

את חוו"ד שכתבתי כאן לא לקחתי מדפי המגזין אלא מכתביו, שכן (וכאן מגיע הגילוי הנאות) אני אחד

מהם. נכון, לא נהגתי על שתי ה-S-ים, אבל עמיתי למקצוע כן.

אגב, לא ממליץ לך ללכת בעיניים עצומות אחרי אף אחד - תמיד כדאי לבדוק בעצמך, ולפעמים

להתרשמות סובייקטיבית משקל רב יותר מלכל בוחן (וכבר ראיתי את טיפאני דל מדבר בעיניים נוצצות

על מכוניות שאני לא ממש התרשמתי מהן).

1. כמו שאמרתי, את המנוי ביטלתי כבר לפני שנים מס' כך שסימוכין לא אביא.

2. אם כבר, אז באוטו אכן אמצא כמה שפחות בולשיט, אבל עדיין...

3. בעיניים עצומות נאמר בהקצנה, אך בדיוק בגלל אותן עיניים נוצצות לדעתי טיף נידל נמצא רמה אחת מעל לשאר כתבי הרכב, לגבי רכבים שאתה לא התרשמת מהם, איני יכול לערוב לטעמך.

יש הרבה סוגים של חולי הגה, יש את אלו שחובבים אמריקאיות, יש את אלה שחובבים רכבים מהירים בקו ישר, ויש את אלה שמדברים עם ההגה ומנגנים על האוטו מסיבוב לסיבוב (לא תמצא אותם נוהגים VW אודי סקודה או סיאט)

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
עוד מעט יהיה בכל הדגמים זה התחיל עם הR8 הגיע לA5 ועכשיו יש בA4 החדשה נראה שבקרוב יגיע לכולם.

התחיל עוד לפני עם הS6 כבר ב2006.

בA3 המחודשת (שתתחיל להמכר בארץ החל מאוגוסט/ספטמבר 08) יש שורת לדים שכזאת בתוך הפנסים הקדמיים, אם כי בחלקם העליון.

גם בA6 המחודשת שצפוייה להיות מוצגת בפאריס 08 (ספטמבר) ולהתחיל את שיווקה באירופה לקראת סוף 2008 ובארץ החל משנת 2009 אמור להיות פס לדים שכזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
1. כמו שאמרתי, את המנוי ביטלתי כבר לפני שנים מס' כך שסימוכין לא אביא.

2. אם כבר, אז באוטו אכן אמצא כמה שפחות בולשיט, אבל עדיין...

3. בעיניים עצומות נאמר בהקצנה, אך בדיוק בגלל אותן עיניים נוצצות לדעתי טיף נידל נמצא רמה אחת מעל לשאר כתבי הרכב, לגבי רכבים שאתה לא התרשמת מהם, איני יכול לערוב לטעמך.

יש הרבה סוגים של חולי הגה, יש את אלו שחובבים אמריקאיות, יש את אלה שחובבים רכבים מהירים בקו ישר, ויש את אלה שמדברים עם ההגה ומנגנים על האוטו מסיבוב לסיבוב (לא תמצא אותם נוהגים VW אודי סקודה או סיאט)

1. זה בדיוק העניין - שאתה ממהר לזרוק "כולם רמאים" ואין לך משהו מוחשי להיאחז בו. זה כמו שאני אגיד שמשפחת OSH205 היא משפחה של שקרנים וגנבים, או ש-"OSH205 ובניו בע"מ" היא חברה מושחתת. במילים אחרות - אם אין בשר לטענות שלך, אל תנסה למכור לי אותן (ואני בכלל צמחוני).

2. עדיין מה? תן משהו קונקרטי מהשנים האחרונות, בבקשה.

3. אל תסובב את המילים שלי. טיפאני בחור חמוד, נהג בחסד ופרזנטור סביר. אישית, אני נהנה יותר מג'רמי קלארקסון - אבל זה אני. יש המון כתבי רכב בעולם ואנחנו מכירים מעטים מהם כאן בארץ, כך שלא הייתי ממהר להחליט כי אחד מהם הוא רמה אחת מעל כולם (אולי אפשר לומר שיש אחד שהוא רמה אחת מעל כולם - וזה קלארקסון, בתור בדרן ומגיש בלבד).

ואגב, בקשר להערה האחרונה שלך, תביט לו טוב טוב בעיניים :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
1. זה בדיוק העניין - שאתה ממהר לזרוק "כולם רמאים" ואין לך משהו מוחשי להיאחז בו. זה כמו שאני אגיד שמשפחת OSH205 היא משפחה של שקרנים וגנבים, או ש-"OSH205 ובניו בע"מ" היא חברה מושחתת. במילים אחרות - אם אין בשר לטענות שלך, אל תנסה למכור לי אותן (ואני בכלל צמחוני).

2. עדיין מה? תן משהו קונקרטי מהשנים האחרונות, בבקשה.

3. אל תסובב את המילים שלי. טיפאני בחור חמוד, נהג בחסד ופרזנטור סביר. אישית, אני נהנה יותר מג'רמי קלארקסון - אבל זה אני. יש המון כתבי רכב בעולם ואנחנו מכירים מעטים מהם כאן בארץ, כך שלא הייתי ממהר להחליט כי אחד מהם הוא רמה אחת מעל כולם (אולי אפשר לומר שיש אחד שהוא רמה אחת מעל כולם - וזה קלארקסון, בתור בדרן ומגיש בלבד).

ואגב, בקשר להערה האחרונה שלך, תביט לו טוב טוב בעיניים :wink:

רוני

זה בדיוק העניין, יש כאלו שנהנים מקלארקסון ויש את אלו שנהנים מטיף (ויש את אלו שנהנים משניהם משום מה...), אני אישית אם הייתי רוצה בדרן בתוכנית רכב הייתי צופה בצביקה הדר, אך כשאני רוצה מישהו שידבר אלי, קלארקסון הוא אחד האחרונים שהייתי חושב עליהם, כל קשר בינו לבין סוג ההנאה שלי מרכבים מקרי לחלוטין (אם קיים).

בקשר למשהו קונקרטי, אצטרך לנבור בבוידם ולשלוף איזשהו גליון ישן של אוטו, נראה כבר.

נ.ב

ד"ש לליאור מהמכירות.

נ.ב (2)

לא אמרתי שכולם רמאים, תחזור טיפה אחורה ותראה כי הבעתי דיעה כי לצטט או להביא דעה בפורום מתוך כתבת - מגזין רכב, זהו מעשה לא רלבנטי (למעט יבוא נתונים טכניים).

זכותי.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

פורסם
זה בדיוק העניין, יש כאלו שנהנים מקלארקסון ויש את אלו שנהנים מטיף (ויש את אלו שנהנים משניהם משום מה...), אני אישית אם הייתי רוצה בדרן בתוכנית רכב הייתי צופה בצביקה הדר, אך כשאני רוצה מישהו שידבר אלי, קלארקסון הוא אחד האחרונים שהייתי חושב עליהם, כל קשר בינו לבין סוג ההנאה שלי מרכבים מקרי לחלוטין (אם קיים).

בקשר למשהו קונקרטי, אצטרך לנבור בבוידם ולשלוף איזשהו גליון ישן של אוטו, נראה כבר.

נ.ב

ד"ש לליאור מהמכירות.

נ.ב (2)

לא אמרתי שכולם רמאים, תחזור טיפה אחורה ותראה כי הבעתי דיעה כי לצטט או להביא דעה בפורום מתוך כתבת - מגזין רכב, זהו מעשה לא רלבנטי (למעט יבוא נתונים טכניים).

זכותי.

אני לא רואה שום דבר רע בקלארקסון, כל עוד לא מתייחסים לדברים שלו כאל תורה מסיני - הוא מצוין. חוצמזה שהוא כמעט תמיד בוחן רק מכוניות על (או כאלו ממש יקרות שממילא לעולם לא אוכל לרכוש) כך שאין יותר מדי מידע לשאוב ממנו בכל מקרה. ואני אחוס עליך בנוגע להשוואה לצביקה הדר :wink: (אה - ולפי מה שאני רואה קלארקסון נהנה מכוח (POWER!!), התנהגות כביש, היגוי ודריפטים - אתה לא אוהב את הדברים האלו?).

אגב, אתה מוזמן לנבור בארכיון ולמצוא גיליון ישן של אוטו שעמוס בשטויות, רק נסה בבקשה לדבוק לעשור הנוכחי, אם אנחנו מדברים על דברים קונקרטיים כן? (קשה לי לערוב למשהו שהיה שם לפני זמני).

נ.ב. ליאור כבר לא במכירות אלא בפרסום.

נ.נ.ב. חזרתי טיפה אחורה ולהלן הציטוט המדויק (מילים שלך):

הרבה מאוד ממה שקוראים בכל אחד

מהמגזינים זה בולשיט.

הרבה דברים נכתבים כתוצאה ישירה מקניית שטחי פרסום או מפחד מיבואן רציני (לא ישחרר רכבי

מבחן?) או שלפעמים הם סתם מפחדים לצאת "טיפשים" ולסתור כתבי רכב גדולים מחו"ל.

זה לא נראה לי כמו "להביא דעה בפורום מתוך כתבת - מגזין רכב, זהו מעשה לא רלבנטי". ואגב - גם עם הציטוט הזה אני לא מסכים. קח למשל את המקרה הנדון - כמה אנשים מתוך גולשי הפורום נהגו או אפילו נסעו באודי S6 או S8? מעטים מאוד. מגזיני רכב נהגו עליהן למשל מספר ימים ומאות או אלפי קילומטרים. מגזיני רכב גם שמים את ההתרשמות על הכתב באופן מסודר ובנוסף הבוחנים שלהם נהגו על דגמים מקבילים רבים, כך שיש להם בסיס להשוואה. תמיד טוב לבדוק בעצמך, אבל רוב האנשים לא יכולים לעשות זאת ולכן המידע שמסופק להם על ידי מגזיני הרכב הוא בהחלט שימושי.

ושוב לעניין הנוכחי - את מה שכתבתי על המכוניות (ועליו הגבת לראשונה) לקחתי לא רק מהמגזין אלא גם (ובעיקר) מהתרשמות הקולגות שלי. אם הייתי במקומך, אני חושב שהגיוני היה להאמין להם יותר מאשר למישהו שנסע ברכב לחצי שעה או קרא עליו באינטרנט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני לא רואה שום דבר רע בקלארקסון, (אה - ולפי מה שאני רואה קלארקסון נהנה מכוח (POWER!!), התנהגות כביש, היגוי ודריפטים - אתה לא אוהב את הדברים האלו?).

קלארקסון לא יכול להינות מדריפטים פשוט מהסיבה שהוא לא יודע לעשות אותם, אם תשים לב הוא לא משתלט על דריפט, או שהצילום נחתך שניה לפני שהוא מסתובב סביב עצמו או שהוא כבר משתלט על הזריקה ומסיים אותה, זה כבר לא דריפט אלא רק היגוי יתר פשוט + תיקון - דבר שלא בעיה לעשות בהספקים שהוא נוהג עליהם.

אם אתה רוצה לראות דריפט פתח יו-טיוב, חפש טיף נידל, ותבדיל.

אני לא רוצה להשתחצן, אבל ממה שראיתי את קלארקסון, אני עם הטראנו של ההורים, עוד בתור נהג צעיר ועולל, עשיתי כמה דריפטים שנראו יותר טוב, מבלי להשתחצן.

נ.ב. ליאור כבר לא במכירות אלא בפרסום. כשהוא התקשר אלי הציג עצמו כמנהל שרות לקוחות ומכירות, עדיין הד"ש תקף.

נ.נ.ב. חזרתי טיפה אחורה ולהלן הציטוט המדויק (מילים שלך):

זה לא נראה לי כמו "להביא דעה בפורום מתוך כתבת - מגזין רכב, זהו מעשה לא רלבנטי". ואגב - גם עם הציטוט הזה אני לא מסכים. קח למשל את המקרה הנדון - כמה אנשים מתוך גולשי הפורום נהגו או אפילו נסעו באודי S6 או S8? מעטים מאוד. מגזיני רכב נהגו עליהן למשל מספר ימים ומאות או אלפי קילומטרים. מגזיני רכב גם שמים את ההתרשמות על הכתב באופן מסודר ובנוסף הבוחנים שלהם נהגו על דגמים מקבילים רבים, כך שיש להם בסיס להשוואה. תמיד טוב לבדוק בעצמך, אבל רוב האנשים לא יכולים לעשות זאת ולכן המידע שמסופק להם על ידי מגזיני הרכב הוא בהחלט שימושי.

מי שרוצה חוו"ד של כתב רכב - מגזין, יחפש את המבחן באתר של המגזין, כך לפחות אני מאמין.

ושוב לעניין הנוכחי - את מה שכתבתי על המכוניות (ועליו הגבת לראשונה) לקחתי לא רק מהמגזין אלא גם (ובעיקר) מהתרשמות הקולגות שלי. אם הייתי במקומך, אני חושב שהגיוני היה להאמין להם יותר מאשר למישהו שנסע ברכב לחצי שעה או קרא עליו באינטרנט.

זה לא עניין של אמונה, באמת על-מה שלא ניסיתי, אני שואב מידע לגביו מהכתבות למיניהן, שוב בערבון מוגבל, ופה אני דוקא כן רוצה לשמוע את אותו משהו "לא משוחד" (לא אמרתי שהכתבים משוחדים...) שנהג חצי שעה ולשמוע את ההתרשמות שלו, גם אם היא לא מקצועית, וזה על מנת להשלים את דעת "אנשי המקצוע" - הלא אלו כתבי הרכב.

הערות באדום.

פורסם

אוש205 -

א. זה נכון שפעם קלארקסון לא היה ממש מומחה לדריפטים (ולמען האמת, גם היום לא) אבל בכל הסרטים שלו בשנים האחרונות, כולל קטעים מטופ-גיר, רואים שהבנאדם הפנים דבר או שניים. ברור שהוא לא נהג מומחה כמו טיפ ולא מתיימר להיות, אבל יש לי תחושה שאחרי נהיגה במאות מכוניות ספורט הוא יודע קצת יותר ממני ואפילו ממך בהחלקות כוח. אז אל תשתחצן :wink:

ב. הייתי מוסר לו ד"ש בשמחה (ראיתי אותו אתמול) אבל אני פשוט ארגיש קצת מטופש לומר לו שיש לו ד"ש מאוש-מאתים-וחמש...

ג. זה פורום מכוניות. ככזה מדברים בו על מכוניות. כל שעשיתי היה להביא בכתב התרשמות קצרה שלקוחה מחבריי למערכת. נראה לי שיש אנשים ששמחו לקרוא אותה. לא תמיד כל הכתבות נמצאות באתר של המגזין ולא תמיד רוצים לקרוא את כולן - לפעמים כמה שורות מספיקות כדי להעביר את הנקודה (כפי שהיה במקרה זה). חוצמזה - אתה לא חייב לקרוא או להגיב כמו שהגבת.

ד. תעשה לי טובה. "רוצה לשמוע את אותו מישהו "לא משוחד" (לא אמרתי שהכתבים משוחדים)" - נו באמת. אז מה כן אמרת?

ותסלח לי, בלי לפגוע בחברי הפורום אבל התרשמויות רבות כאן (או בפורומים אחרים) הן, איך לומר זאת בעדינות, האמ-אמא של המשוחדות ("נהגתי בגולף MK5 וזה האוטו הכי מדהים בעולם. א', בעלים של גולף MK4", או "נהגתי בקליאו ספורט חדשה וזה האוטו הכי מדהים בעולם, אפילו יותר מגולף MK5! ב', בעלים של קליאו ספורט דור ראשון"). בעוד שרבות אחרות הן בסגנון של "יא-אללה! נהגתי על אודי R8 טורבו (שתי דקות במגרש החנייה) וזה פשוט אוטו מטורף! בואנה איזה מנוע טורבו יש לה!" (וזה בהנחה וההודעה לא משופעת בעשרות שגיאות כתיב). אפילו כאן, בשרשור הזה (ואין לי כוונה לזלזל בפותח השרשור) - למיטב הבנתי הוא לא נהג באוטו אלא רק נסע בו. וגם אם כן נהג - ההתרשמות קצרה ולא יורדת יותר מדי לפרטים.

בקיצור, המלצתי - השלם את דעת אנשי המקצוע בעצמך ואל תסמוך על התרשמויות בפורום. ואגב, אם כבר, שלא תבין אותי לא נכון - הייתי מאוד שמח לקרוא פה יותר התרשמויות ולנהל יותר דיונים לגופו של רכב. אני פשוט אומר שאם כבר לקחת משהו בערבון מוגבל - אלו התרשמויות כאלו (אלא רק אם הן באמת כתובות היטב ומפורטות - ויש גם מזה בפורום).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אוש205 -

א. זה נכון שפעם קלארקסון לא היה ממש מומחה לדריפטים (ולמען האמת, גם היום לא) אבל בכל הסרטים שלו בשנים האחרונות, כולל קטעים מטופ-גיר, רואים שהבנאדם הפנים דבר או שניים. ברור שהוא לא נהג מומחה כמו טיפ ולא מתיימר להיות, אבל יש לי תחושה שאחרי נהיגה במאות מכוניות ספורט הוא יודע קצת יותר ממני ואפילו ממך בהחלקות כוח. אז אל תשתחצן :wink:

דבר בשמך, לא יודע איך אתה נוהג, אבל בלי להשתחצן, אני נפגע כשמשווים את הנהיגה שלי לזו של קלארקסון. :x

ב. הייתי מוסר לו ד"ש בשמחה (ראיתי אותו אתמול) אבל אני פשוט ארגיש קצת מטופש לומר לו שיש לו ד"ש מאוש-מאתים-וחמש...

יש בזה משהו... :roll:

ד. תעשה לי טובה. "רוצה לשמוע את אותו מישהו "לא משוחד" (לא אמרתי שהכתבים משוחדים)" - נו באמת. אז מה כן אמרת?

ותסלח לי, בלי לפגוע בחברי הפורום אבל התרשמויות רבות כאן (או בפורומים אחרים) הן, איך לומר זאת בעדינות, האמ-אמא של המשוחדות ("נהגתי בגולף MK5 וזה האוטו הכי מדהים בעולם. א', בעלים של גולף MK4", או "נהגתי בקליאו ספורט חדשה וזה האוטו הכי מדהים בעולם, אפילו יותר מגולף MK5! ב', בעלים של קליאו ספורט דור ראשון"). בעוד שרבות אחרות הן בסגנון של "יא-אללה! נהגתי על אודי R8 טורבו (שתי דקות במגרש החנייה) וזה פשוט אוטו מטורף! בואנה איזה מנוע טורבו יש לה!" (וזה בהנחה וההודעה לא משופעת בעשרות שגיאות כתיב). אפילו כאן, בשרשור הזה (ואין לי כוונה לזלזל בפותח השרשור) - למיטב הבנתי הוא לא נהג באוטו אלא רק נסע בו. וגם אם כן נהג - ההתרשמות קצרה ולא יורדת יותר מדי לפרטים.

הכל נלקח בערבון מוגבל תחת מסנן בולשיט. :hihi:

בקיצור, המלצתי - השלם את דעת אנשי המקצוע בעצמך ואל תסמוך על התרשמויות בפורום. ואגב, אם כבר, שלא תבין אותי לא נכון - הייתי מאוד שמח לקרוא פה יותר התרשמויות ולנהל יותר דיונים לגופו של רכב. אני פשוט אומר שאם כבר לקחת משהו בערבון מוגבל - אלו התרשמויות כאלו (אלא רק אם הן באמת כתובות היטב ומפורטות - ויש גם מזה בפורום).

אני מאמין שהגענו לעמק השווה.

הערות בסגול.

פורסם

לא נראה לי שהגענו לעמק השווה אם אתה עדיין משוכנע שעדיף לקרוא התרשמות של צרכן פרטי שנסע באוטו לחצי שעה על פני התרשמות של אנשי מקצוע, אבל שיהיה.

בכל מקרה, לעניין קלארקסון, הצץ כאן. מומלץ מדקה חמישים לערך. אמנם הוא מסתבסב פעם אחת בסרטון אבל הוא עושה גם הרבה מאוד דריפטים על הדרך.

עכשיו, אני לא יודע מה יכולות הנהיגה שלך, אבל אני מבטיח לך שדריפטים במהירויות הנעות סביב ה-100 קמ"ש, גם על מסלול רחב, זה לא הדבר הכי פשוט לעשות. בטח שלא במכונות עתירות הספק...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני... רוני... רוני כתב באוטו...

רוני נאק?!

אני נורא מצטער מיודעי, צפיתי בקטע (סיבה להצטער בפני עצמה) אך מה שראיתי שם זה לא דריפטים, בטח לא נשלטים, מה שהיה שם זה היגוי יתר בלי סוף, עם תיקונים, באוטו שאמור להיות מושלם לדריפטים.

אם אתה רוצה לראות על מה אני מדבר חפש ביו-טויב FIFTH GEAR את המבחן של ה-M3 מול ה- C63AMG, טיף נוהג במרצדס וג'ייסון בבווארית. שם תראה דריפטים מה הם.

(לא שאני עצלן, אני פשוט לא יודע לשתול קישור)

דריפט זה לא זריקת תחת, דריפט זה לנסוע על הצד ולהתיישר בעדינות בקצה הסיבוב. זאת ע"פ דעתי הצנוע.

נ.ב

לא אמרתי שדעת נהג החצי שעה עדיפה, מה שאמרתי שלכל דעה יש מקום משלה.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה זה בדיוק "דריפטים"? (מה שקלארקסון עושה נראה כמו תת היגוי לתוך פניה).

Insane things comes from insanely people.

פורסם
רוני... רוני... רוני כתב באוטו...

רוני נאק?!

אני נורא מצטער מיודעי, צפיתי בקטע (סיבה להצטער בפני עצמה) אך מה שראיתי שם זה לא דריפטים, בטח לא נשלטים, מה שהיה שם זה היגוי יתר בלי סוף, עם תיקונים, באוטו שאמור להיות מושלם לדריפטים.

אם אתה רוצה לראות על מה אני מדבר חפש ביו-טויב FIFTH GEAR את המבחן של ה-M3 מול ה- C63AMG, טיף נוהג במרצדס וג'ייסון בבווארית. שם תראה דריפטים מה הם.

(לא שאני עצלן, אני פשוט לא יודע לשתול קישור)

דריפט זה לא זריקת תחת, דריפט זה לנסוע על הצד ולהתיישר בעדינות בקצה הסיבוב. זאת ע"פ דעתי הצנוע.

נ.ב

לא אמרתי שדעת נהג החצי שעה עדיפה, מה שאמרתי שלכל דעה יש מקום משלה.

זה קצת מוזר, אבל יש באוטו מין קטע לא מוסבר כזה של שמות. יש שני רוני, שני דני, שני ניצן, שני אלי, שלושה טל (וטלי אחת). רק גיא יש אחד (עד שיקחו כתב חדש?). אני דווקא לא רוני נאק, אלא רוני שטרן.

בקשר לדריפטים - אפשר להתווכח עד מחר אבל אני לא רואה איך זה רלוונטי. לטעמי, שמירת הזנב בחוץ (=היגוי יתר בלי סוף, עם תיקונים, כדבריך) וחזרה לדרך הישר זה דריפט. ואל תחשוב לרגע שזה פשוט כשעושים את זה במכונית של 300+ כ"ס (ובקשר לדריפטים על הטראנו של ההורים - עשה לי טובה).

סליחה על הבורות, אבל מה זה בדיוק "דריפטים"? (מה שקלארקסון עושה נראה כמו תת היגוי לתוך פניה).

אם אתה לא יודע מה זה דריפטים, איך אתה יודע מה קלארקסון עושה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני שטרן מ"אוטו" אני לא מבין איך נשאר לך זמן לכתוב ב"אוטו"!! כי בפורום אתה מאד פעיל וזה נהדר.ודרך אגב יש מערכת יחסים דו סטרית {לפחות בארץ} בין מגזין רכב ליבואני הרכב וזה אני יודע בוודאות!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...