רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו שלח לי את התמונה הזו, מתערוכת אוטומוטור ולא יכולתי לזהות אותו: ]
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לייבא רכב מחו''ל ואני רוצה לשאול כמה שאלות 1. מה ההבדל בין מוכר של רכב פרטי לסוחר? 2. יתכן ואני יקנה את הרכב מהאתר EBAY איך אני יבצע את הקנייה? איך לשלם למוכר? איך להעביר לו את הכסף? שמעתי על אתר שיכול לעשות זאת אבל זה מסובך מדי מה הדרך הכי קלה?
הודעה אחרונה מאת Haunted, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תודה חבר'ה.
הודעה אחרונה מאת Razg, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום. מקווה להשתלב בפורום. 9FF שצילמתי לפני בערך שבועיים בחוף באשדוד. 2 פורשה 997 טורבו יפיפיות שצילמתי...
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
-
- 2 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אתמול חבר נהג על האוטו שלי כי לא הייתי במצב,נסענו מנהריה לכיוון קריות (עכו) כביש 4. הוא קצת הרביץ פה ושם ויש שמועות שהכביש הזה מפוצץ במצלמות,בעקרון אני אישית ראיתי מצלמה 1 רק. ונסענו 100 ליד המצלמה ההיא שכן ראיתי אבל היו קטעים שגם יותר. השאלה היא עם לא היה פלאש...אז הכל בסדר?יש מה לדאוג? יש אפשרות כלשהי שלא ראינו את הפלאש?או שהוא עד כדי כך חזק כמו שאומרים ואין שום אפשרות כמעט לפספס אותו?
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול נסעתי על הפורד פוקוס 2001 אוטומט של חבר שלי, ונהגתי אצלו כול הערב. ב7 בבוקר שחזרנו הביתה הגעתי לאוטו שלי ונסעתי הביתה. במהלך הנסיעה הרגשתי כאילו האיביזה זה קרטינג פשוט! ההגה רך מידי וזז כאילו הוא עובד על אוויר. בכיכר אם אני קצת נותן גז אני מרגיש איך ההגה פתאום לא קשור לגלגלים(תת היגוי או היגוי יתר ?) פשוט התאכזבתי שפורד פוקוס התיישבה יותר טוב על הכביש מסיאט איביזה קופה שכביכול נראה יותר ספורטיבי ואכן על פי נתונים גם יש לו ביצועים יותר טובים מפורד פוקוס 1600 אוטומט קו ישר היא זריזה הנמרה אבל שמתחילים העיקולים יורדים החיוכים
הודעה אחרונה מאת smallars, -
קיבלתי זימון למשפט נסעתי 150 בכביש של 90. יש המלצות כלשהם לעורכי דין והאם קיים סיכוי שאני יצא בלי שלילה רק עם קנס וגם אם כן קנס של כמה כסף?
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבת שלום חברים. אתמול בערב היתי מעורב בתאונה קטנה, נכנסתי לחניה ליד הבית וראיתי שאין מקום לכן נעצרתי והעברתי לרורס ,ברגע שהרמתי את הראש והיסתכלתי במראות ראיתי שמישהי יוצאת ברורס לכיוני (אני עמדתי במקום) ראיתי שהיא מתקרבת עוד ועוד וכשהבנתי שהיא עומדת להיכנס צפרתי והיא נעצרה. אבל זה היה כבר מאוחר מידי , הכול נגמר בקמט קטן . אני לא היתעצבנתי ובצורה מאוד רגועה יצאתי החוצה והתחלנו להעביר פרטים . ברגע שהגענו למספר רישיון נהיגה ומספר פוליסה היא לא רצתה למסור לי את הנתונים האלה ואמרה שהיא לא חיבת להביא לי כלום. רציתי לשאול במצב כזה שאני לא מצליח ליצור קשר עם בעל הרכב ואין לי פרטים מה אני יכול לעשות ,האם אני יכול לגשת למשטרה? תודה לכול העונים. שאלה נוספת, במצב כזה מי הו…
הודעה אחרונה מאת avisofy, -
מכות מפתיחת דלתות בחנייה יש פיתרון??
מאת Guest maordan-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כמה רעים וחסרי התחשבות אנשים יכולים להיות, בחנייה של קניון גבעתיים יום שישי בבוקר רכב חדש יצא רק בשבוע שעבר בלי אף שריטה פותחים עליו דלת באגרסיביות התוצאה מכה מכוערת בצבע ואפילו מעיכה בפח. מה עושים עכשיו?
הודעה אחרונה מאת shay18, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו יודע באילו שתי ספרות מתחילה לוחית הרישוי של טויוטה פריוס 08, האם יכול להיות שהספרות הן 87?
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני לא אסבך אתכם בסיפורים, ואני ייגש [בעברית: ואגש] ישר לעניין. לגבי האוטו: מי שמכיר אותי, יודע שזאת הB4 השנייה שלנו, הקודמת הייתה סדאן והנוכחית סטיישן. אז רציתי לצאת לבדוק מה יש בתכולתה, והאם הסטיישן משנה את התמונה. לאחר שביקרתי בנחשורינג, ונהניתי פחות מאשר בערד (עם הB4 הקודמת), החלטתי לחזור למנחת הדרומי עם הסטיישנית. אני חייב לציין שהB4 נשארה מכונית מדהימה, עם אחיזה מטורפת והגה מעולה. והסטיישן מפריע רק במעט עם זווית גלגול קצת יותר גדולה מאחורה ועם קצת הרגשת מסורבלות. אבל עדיין המון המון כיף והרבה חיוכים. דבר אחד מאוד הפריע לי, ופה אני מאוכזב קשות מסובארו. בB4 הקודמת, התיבה האוטומטית נתנה חופש לכל דורש, ולא הייתה מעלה הילוך גם את הייתי נפגש על בסיס יומיו…
הודעה אחרונה מאת YAIROS, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
יש 2 תמונות. רציתי לדעת איזו חברה המכונית.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
לא חפרתי לעומק אבל ממה שזכור לי, הקליאו V6 שלא מגיעה לארץ היא בעלת הנעה אחורית. האם יש רכבים כאלו? (זה נראה לי דבר נדיר השילוב הזה)
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 7 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
היי לכולם האם אני יכול ללכת לבית המכס בת"א של דואר ישראל ולשחרר משם חבילה שנמצאת שם על שמיי,או שאני חייב לחכות עד שיגיע לי דואר רשום הבית ורק אז ללכת לסניף הדואר הקרוב לביתי ולשחרר את החבילה? בתודה אלי נ.ב-ידוע לי שהחבילה שנשלחה אליי מחו"ל נמצאת כעת בבית המכס של דואר ישראל בת"א רחוב דרך ההגנה 137 ת"א. אם אני אקפוץ לשם ביום ראשון אני אוכל לשחרר את החבילה או שהם פשוט ישלחו אותי ויגידו לי לחכות עד שזה יגיע אליי הבית?? החבילה נשלחה דרך חברת USPS מארה"ב.
הודעה אחרונה מאת אלי37, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מצאתי מדריך מאוד פשוט על אופן בו עושים לבד וקס לרכב. http://www.ehow.com/video_1327_wax-car.html כולל סרטון. בסרטון הם משתמשים בוקס של TURTLE. מקווה שתמצאו אותו שימושי.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. שמעתי על רכב חדש שנקרא Exiga. כל מה שאני יודע עליו הוא שהוא יושק ביוני ועם תיבת הילוכים אוטומטית חדשה עם 5 הילוכים (סוף סוף ?) אני מחפש כרגע רכב עבודה \ משפחה חדש, וכרגע אני לאט לאט יורד מרכב עבודה ופונה יותר לכיוון החלפה של האימפרזה שלי. (חובב סובארו ) האם למישהו יש פרטים כגון : קטגוריה שלו, מיניואן ? או סתם OUTBACK מגודל ?. אילו מנועים יהיו איתו ? האם ישווק איתו גם המנוע דיזל בוקסר החדש של סובארו ? מה יהיה מחירו וכו' ?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מהכתבה עולה שגם אחרי מיסים בארץ, יש הזדמנויות כדאיות. http://business.msn.co.il/msnBusiness/Marketing/200805/20080529155304.htm .
הודעה אחרונה מאת adddiaz, -
-
- 1 תגובות
- 781 צפיות
ערב טוב... אני מתעניין קצת על אופן פעולה מחשב הרכב, במה הוא שולט ברכב החל ממנוע ועד הדברים הפשוטים והקטנים, ומה שבאמת מעניין אותי זה באיזה שפת תכנות מחשב כזה פועל? תודה מראש ברק
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
- 4 תגובות
- 805 צפיות
נסעתי היום לפני שעה וחצי שעתיים ביצחק שדה בתל אביב, ואיזה שיכור בן אלף זונות (מצטער על השפה, כרגע קשה לתאר את העצבים שלי) חתך אותי לגמרי ועכישו כל הצד הימני שרוט לגמרי+דפיקה ב2 הדלתות. ישר שראיתי אותו במראה האחורית הבנתי שמשהו לא בסדר איתו, הוא סטה כל הזמן הצידה והיו שינויי מהירות מוזרים. כמובן שהוא רק העלה את המהירות וטס משם באותה שניה. כרגע אני לא יודע מה לעשות, אפשרי לערב בזה את הביטוח? הרי אין לי מושג איזה אוטו ולא היה לי זמן לרשום לוחית רישוי או אפילו לראות איזה אוטו זה היה. וכמה אמורה לעלות צביעה של 2 הדלתות+פחחות דיי קטנה בערך? אגב, האוטו זה הונדה סיויק האצ'בק שקנינו לפני 3 ימים. כן, 3 ימים. לילה טוב ומוות לשיכורים בכביש.
הודעה אחרונה מאת Haunted, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני תוהה איך זה שלוחיות הרישוי בדגמים השונים של סובארו הינם ריבועיים ולא מלבניים כמו בשאר הרכבים ? הרי בלוחיות האלה קשה יותר לקרוא את הספרות - האם הרשויות לא מודעות לזה . דרך אגב הבעיה לא קשורה במיקום ובגודל המשטח עליו יושבת הלוחית , לפחות לא בדגמים החדשים .
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
http://www.scoop.co.il/article.html?id=17962
הודעה אחרונה מאת cartom, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ! עברתי קורס נהיגה מתקדמת אצל מסלולים לפני חודשיים. לכל אלה שחושבים שזה לא כל כך עוזר (אם יש כאלה), אז היום קרה לי מקרה, שבלי הידע של הקורס, היה מסתיים בתאונה, תביעות, ביטוח וכו'. נסעתי בכביש עירוני (נתיב אחד לכל כיוון), 40-50 קמ"ש.משהו כמו 50 מטר לפני צומת T. פיג'ו כחולה באה משמאל ומנסה לפנות שמאלה לנתיב שלי. היא כבר עברה את הנתיב הנגדי וכרגע באמצע הצומת, עוצרת. אני רואה את המצב ומוריד את הרגל מהגז על מנת לתת לפיג'ו להשתלב. כעבר 2-3 שניות הוא עדיין עומד במקום. הבנתי שהוא מחכה שאני אעבור אז שמתי גז כדי לא לעקב אותו (אז הייתי כבר 30-40). 2 שניות לאחר מכן, כשהייתי משהו כמו 10 מטר לפני הפיג'ו הטמבל מחליט להכנס (למה חיכית עד עכשיו ?!?! והמהירות בשלב זה הייתה כ 40 קמ"…
הודעה אחרונה מאת OSH205, -
-
פורד אדג'? 1 2
מאת Americanism- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
למיטב הבנתי היינו אמורים לפגוש אותה בארצנו כבר בחודש ינואר. חלף חודש ואין חדש. למישהו יש מושג מה קורה עם ההשקה שלה?האם המחיר עדיין נע סביבות ה200?והגרסאה שתגיע למחוזותינו?
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
הי\ אני מחפש חלפים לסטרואן קסרה. אני מאזור ירושלים (באם אתם לא מכירים מקום בי-ם, אפשר גם באזור רמלה. תודה.
הודעה אחרונה מאת t1234, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אתמול בצהריים נסעתי עם פיז'ו 106 (בצבע ירוק בשרטוט) ברחוב קטן (בירידה), הגעתי לצומת T והתכוונתי לפנות שמאלה - גם לירידה בכביש רחב יותר. כשהגעתי לצומת, היה שם רכב מסוג סוואנה (באדום בשרטוט) שכבר היה בעיצומה של הפנייה. התמקמתי לפני הפנייה וחיכיתי שיסיים. הסוואנה כנראה לא הצליח להשלים את הפנייה משום שלא לקח אותה נכון, והתכוון להתיישר ברוורס. הוא, כנראה מתוך לחץ לפנות מהר את הצומת, נסע רוורס בעוצמה חזקה. צפרתי וראיתי שהוא עדיין לא שם לב שאני שם, ולכן ניסיתי לברוח ממנו שמאלה. לא הספקתי לברוח כמו שצריך והוא נכנס בי בדלת הימנית האחורית וגם קצת בנף האחורית (מצורפות תמונות. לרכב הפוגע במבט שיטחי לא נגרם כל נזק (הוא פגע בי עם הטמבון האחורי). עצרנו, ואיך שהוא יצ…
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 1 תגובות
- 881 צפיות
שלום, ברצוני לרכוש מוסטנג 2007 מנוע 4.0 v6 מארה"ב. הרכב לא עבר שינויים במרכב, במנוע וכו'... בדיוק לפי היצרן. מה יכולים להיות התנאים לפסילת הרישוי שלו בארץ ? * אני צריך לדווח על כך שאני מתכוון להביא אותו או פשוט שהוא מגיע לארץ... ?
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
סתם דוגמא, היום אני רוצה לקנות אוטו יד רביעית הבן אדם אומר לי שהוא לא היה של חברה ולא ליסינג, האם שאתה מעביר בעלות מופיע במחשב של הדואר גם ההיסטוריה של האוטו או שאין דרך לדעת מי הבעלים הראשונים? תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת itay24, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום קיבלתי רישיון והרכב שנמצא ברשותי הוא הברלינגו של אבא שלי מ"בזק". רציתי לשאול אם אני מקבל את כל הביטוח שאני צריך מ"בזק", או שאצטרך לעשות ביטוח מיוחד של נהג צעיר, נהג חדש? ומה עם צד ג'? הרכב הזה מרגיש כמו טרקטור אחרי הרכב שלמדתי עליו.
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב ! אני רוצה להתייעץ בקשר לדילמה, יש לי רשיון 3 שנים ו 6 חודשים ועדיין לא קיבלתי רענון נהיגה למרות שכל חברי שלחלקם יש רשיון פחות זמן ממני קיבלו כבר רענון. אני לוקח את כל נושא הבטיחות מאוד ברצינות אבל אני לא ממש צריך רענון להתחשב בעובדה שאני שנתים וחצי נוהג ברכבי הפרטי לפחות שעה ביום. האם עלי לפנות למשרד התחבורה ולומר להם שהם פסחו עלי או האם יש סיכוי שלא שלחו לי כי אין לי אף עבירת תנועה? ומה יקרה אם תעצור אותי משטרה, יהיה להם כתוב במסוף שלא עשיתי רענון? נ.ב לא קיבלתי שום מכתב לגבי זה תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ibiza89, -
אני חייב לשתף אתכם במה שעבר עליי עכשיו בנתניה. (אני עדיין רועד מעצבים) אני בחור טוב מבית טוב גדלתי כל החיים ברעננה, בחיים לא הלכתי מכות בחיים לא הסתבכתי ובמשטרה רק הייתי מתנדב ולא על רקע פלילי. אבל היום הצליחו נהגי ישראל להוציא אותי מדעתי ! מכוון תחנה מרכזית נתניה לכוון המחלף שמוריד אותך לכביש החוף יש 3 נתיבים. אני הייתי על השמאלי ביותר, כאשר התקרבתי לאזור המחלף אותתי ימינה והתחלתי לבצע את החלפת הנתיבים, אני בא להיכנס לנתיב האמצעי ואני קולט במראה את הרכב שהיה מאחורי איזה 2 מטר (מספיק מקום בטוח להיכנס) פשוט מאיץ על מנת שאני לא "יעקוף" אותו חס וחלילה, השתגעתי מעצם העובדה שבמקום לתת לי להיכנס ולדאוג לכך שאני יוכל להשתלב בנתיב שלו בצורה בטוחה הוא מאיץ וגורם לי ל…
הודעה אחרונה מאת Vovka,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 840 אורחים (הצג רשימה מלאה)