Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות קשה בנוגע לרענון נהיגה

michael28
שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב !

אני רוצה להתייעץ בקשר לדילמה, יש לי רשיון 3 שנים ו 6 חודשים ועדיין לא קיבלתי רענון נהיגה למרות שכל חברי שלחלקם יש רשיון פחות זמן ממני קיבלו כבר רענון.

אני לוקח את כל נושא הבטיחות מאוד ברצינות אבל אני לא ממש צריך רענון להתחשב בעובדה שאני שנתים וחצי נוהג ברכבי הפרטי לפחות שעה ביום.

האם עלי לפנות למשרד התחבורה ולומר להם שהם פסחו עלי או האם יש סיכוי שלא שלחו לי כי אין לי אף עבירת תנועה?

ומה יקרה אם תעצור אותי משטרה, יהיה להם כתוב במסוף שלא עשיתי רענון?

נ.ב

לא קיבלתי שום מכתב לגבי זה

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כל הכבוד לכוונה הטובה של הרענון, אני אישית לא הרגשתי שהם עזרו לי במשהו. אנשים שם ישנים בזמן ההרצאות ומתעסקים בדברים אחרים. לא נראה לי שהדבר באמת יעיל בצורה בה זה מתנהל.

אני עשיתי את זה בנוהל הישן, לפני המבחן מסכם, אז אני מדבר על התקופה ההיא. יכול להיות שכיום הדברים השתנו והם באמת נותנים משהו.

לעבירות תנועה זה לא קשור. אני קיבלתי את הזימון ללא עבירות תנועה.

חבר טוב שלי בעל רשיון כבר שש שנים בערך. הוא לא קיבל שום זימון לקורס רענון ולא ניסה להגדיל ראש. בסופו של דבר הגיע אליו רשיון חדש ל 10 שנים. כנראה שמשרד התחבורה מפספס לפעמים ולא מוציא מהאזרח עוד מיץ וכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרישיון של בסדר גמור ( טפו טפו טפו ... 8))

אני אחדד את השאלה ,

נאמר כאן כי בלי לעבור את הקטרס לא ניתן לחדש רישיון , האם יש מצב שנכשלים בנהיגה המונעת של הצבא ואז לא ניתן לחדש רישיון באזרחות ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

אני רוצה להתייעץ בקשר לדילמה, יש לי רשיון 3 שנים ו 6 חודשים ועדיין לא קיבלתי רענון נהיגה למרות שכל חברי שלחלקם יש רשיון פחות זמן ממני קיבלו כבר רענון.

אני לוקח את כל נושא הבטיחות מאוד ברצינות אבל אני לא ממש צריך רענון להתחשב בעובדה שאני שנתים וחצי נוהג ברכבי הפרטי לפחות שעה ביום.

האם עלי לפנות למשרד התחבורה ולומר להם שהם פסחו עלי או האם יש סיכוי שלא שלחו לי כי אין לי אף עבירת תנועה?

ומה יקרה אם תעצור אותי משטרה, יהיה להם כתוב במסוף שלא עשיתי רענון?

נ.ב

לא קיבלתי שום מכתב לגבי זה

תודה מראש.

רענון נהיגה לא ניתן לשיקול דעתו של הנהג, זה חלק מהכנסותיה של המדינה, עליך לשלם על הריענון אליו הוזמנת.

במידה ותחליט להתחכם ולא ללכת ללכת רישיון הנהיגה שלך לא יחודש, ואז כבר תהיה לך שאלה ובעיה אחרץ לפתור.

אני לא מבינה מדוע להתחכם ולא ללכת, למה אתה חושב שלא יחדשו לך כלום?

זו אולי הבעיה של הנהג הישראלי הגישה שלו לוקה בחסר.

נותנים לך ידע שאולי ישמש אותך בעתיד כאשר תהיה על הכביש מאחורי ההגה.

תלמד, "ידע זה כח",ככל שיש לך יותר ממנו זה תמיד יכל לסייע לך בחיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רענון נהיגה לא ניתן לשיקול דעתו של הנהג, זה חלק מהכנסותיה של המדינה, עליך לשלם על הריענון אליו הוזמנת.

במידה ותחליט להתחכם ולא ללכת ללכת רישיון הנהיגה שלך לא יחודש, ואז כבר תהיה לך שאלה ובעיה אחרץ לפתור.

אני לא מבינה מדוע להתחכם ולא ללכת, למה אתה חושב שלא יחדשו לך כלום?

זו אולי הבעיה של הנהג הישראלי הגישה שלו לוקה בחסר.

נותנים לך ידע שאולי ישמש אותך בעתיד כאשר תהיה על הכביש מאחורי ההגה.

תלמד, "ידע זה כח",ככל שיש לך יותר ממנו זה תמיד יכל לסייע לך בחיים.

ל'

לא ניגשתי לרענון, והרישיון שלי חודש כמו טטלה כבר מזמן.

עוד זמן לא רב אני אעמוד בפני חידוש נוסף, ואני גם לא מאמין שתהיה בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניגשתי לרענון, והרישיון שלי חודש כמו טטלה כבר מזמן.

עוד זמן לא רב אני אעמוד בפני חידוש נוסף, ואני גם לא מאמין שתהיה בעיה.

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד מתי הרישיון שלך תקף?

כל עוד הוא תקף לעוד זמן רב, אתה לא צריך לדאוג, כי מעבר בהצלחה של הריענון מהווה תנאי לחידוש הרישיון.

המידע הזה בדוק?

אם כן אז אני יילך לעשות את הריענון בשנת 2015..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בן 21 ויש לי רשיון כבר 5 שנים ולא זומנתי לשום רענון,והרשיון שלי תקף עד 2011.

כנראה יש קרטריונים לרענון?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בן 21 ויש לי רשיון כבר 5 שנים ולא זומנתי לשום רענון,והרשיון שלי תקף עד 2011.

כנראה יש קרטריונים לרענון?

יש לך רישיון מגיל 16?? :shock:

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...