Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט האצ' + הנעה אחורית - יש דבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקרה נשמעת כלי מגניב, אבל אם ההגה שלה דומה אפילו בקצת למיקרה הרגילה - זה פיספוס אדיר.

למרות שאני מאמין שיש הבדל כלשהו.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם ההגה שלה דומה אפילו בקצת למיקרה הרגילה - זה פיספוס אדיר.

מזכיר טיפה,,.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכל מי שמנסה לתקן אותי.

הלוטוס היא מכונית כביש.

לא קונספט,לא מרוץ.

מכונית קטנה עם 150 כ"ס על 900 ק"ג(זה יותר טוב מלוטוס אליז,לפחות בחלק מהדגמים)

אייל

פורסם
זה עניין סוביקטיבי.

אני בכל יום אעדיף רכב שיודע לנסוע על הצד, מאשר הנעה קידמית "מתנהגת" "ומגרזנת סיבובים".

משום מה, נדמה לי שאף אחד מכם לא עשה דריפט בהנעה אחורית, דריפט אמיתי שהוא בן יותר מכמה שניות.

אביחי

אתה מודע לזה שאתה נשמע כמו בדיחה שאתה מדבר ככה עם סיירה 1.6 בת 20?

ולא נכנס ל"כישורי" הדריפטים שלך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בואו נניח את הדברים על השולחן..

שלא יהיה לכם ספק, מכונית בעלת הנעה קידמית ומכונית בעלת הנעה אחורית מגיבות אחרת .לגמרי.

אפשר לבצע במכונית ספורט הנעה אחורית סחיפות כח שכל בעל מכונית הנעה קידמית רק יכול לחלום.

אבל , ואבל גדול ,אל תשכחו שאתם חיים בשיראל.

מדינה שמדכאת תרבות נהיגה, ככה שקשה לי לראות בעלי מכוניות ספורט -הנעה אחורית מנצלים את יכולת סחיפת הכח הזאת כמו בסרטים מחו"ל. יש פה פשוט יותר מידי גורמים שמפריעים.

יוגב

פורסם

לא ממש, כולם מתלוננים כל כך הרבה אבל בכל מקרה מי שרוצה להתחרע על האוטו יכול לעשות את זה במקומות מסוימים בלי יותר מדי בעיה, ומי שרוצה לעשות דריפטים באמצע העיר עם עוד אנשים הוא אידיוט ולא היו נותנים לו לעשות את זה בשום מקום בעולם בכל מקרה.

פורסם
זה בחיים לא ישתווה להחזקה של זנב בחוץ תחת כח.

לא אמרת שיש לך MX-5 NB?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואם זה מעניין אז היא צורכת בממוצע 8.9 ליטר לקילומטר

יש לנו מתחרה חדשה לאימפרזה. :lol:

בוגאטי, מאחוריך!

פורסם
לא אמרת שיש לך MX-5 NB?

לא, לא אמרתי, אבל

שדווקא מחזיק אותה בחוץ - תחת כח. :wink:

קשה לי לראות בעלי מכוניות ספורט -הנעה אחורית מנצלים את יכולת סחיפת הכח הזאת כמו בסרטים מחו"ל.

יש פה פשוט יותר מידי גורמים שמפריעים.

יוגב

קשה לך לראות כי אתה לא מסתכל לכיוון הנכון.

במקום להביט מהשמשה הקדמית - תסתכל מהחלון הצדדי לפעמים... :D

אפשר לנצל את כל היכולות של כל רכב בישראל, לא תמיד במאה אחוז כל הזמן בכל שעה ובכל מקום,

אבל לכל דבר יש את הזמן ואת המקום שלו.

אני לא הייתי מחזיק רכב ספורט - אם לא היה לו שימוש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...