Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנהג עם נסיון על הכביש יש דברים שכבר נקבעו כאינסטינקטים שנהג חדש לא מודע אליהם בכלל.

99.9 אחוז מהנהגים הצעירים (אם לא יותר) לא התחילו לנהוג על 106 ראלי בגיל 11.

כשנהג קיבל רשיון לפני 4.5 חודש, ובמשך 3 חודשים היה נוהג תחת השגחתו של נהג מלווה (שכולנו יודעים שזה אומר שבד"כ לא נוהגים יותר מידי בתקופה הזאת), נוהג על 150 קמ"ש בכביש -

סביר להניח שהוא לא ידע מה לעשות כשיהיה לו פתאום צמיג משאית מפוצץ על הכביש, או שהוא יתקל ברוח צד חזקה..

נוסע מהר? תלוי בהגדרתך למהר. אני דואג לנסוע עפ"י תנאי הדרך (חוץ ממקרים חריגים) - גם אם זה אומר שאני נוסע יותר מהמותר עפ"י חוק.

לגבי החלק המודגש, גם אתה התחלת עכשיו?

נכון, אבל אנחנו לא יודעם את כל הפרטים ככה שדי לתקוף את הבחור!

גם אני נוסע לפי תנאי הדרך, לא תראה אותי נוסע "מהר" בעיר לדוגמא.

לגבי החלק המודגש- סתם היה בא לי להכניס את זה, פשוט לא יוצא לי מהראש החוצפה של אנשים.(וממש לא רמזתי משהו לגביך!)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני יודע שעשיתי טעות ואני לוקח את כל האחריות עליי למרות שאבא שלי הציע לשאת באשמה. אני לא רציתי כי זאת הייתה הטעות שלי ורק אני צריך לשלם על זה. אבל זה שאתם מטיפים לי מוסר זה לא עוזר לי אני יודע בדיוק מה עשיתי וקיבלתי מספיק הטפות מוסר תאמינו לי. אני מזמן הבנתי שעשיתי טעות אז אני מבקש ממכם לחסוך ממני את כל ההערות שאני כבר שמעתי מספיק. ולכל מי שהגביב פה, קודם כל שיסתכל על עצמו ויבין שהוא משקר כי אין פה אחד שלא הגיע ל150 לפחות פעם בחיים שלו. דרך אגב זאת היתה הפעם הראשונה בחיים שלי שעברתי את 120.

חמוד אתה פושע שבא ממשפחת פשע, אביך היה צריך להיות הראשון בעד שלילת רשיונך, במקום זאת לדבריך, הוא מציע לקחת את האשמה עליו ולאפשר לך לא לשלם את מלוא המחיר ובצדק.

לכל "המומחים" האחרים. לא חשוב כמה אתם שולטים ברכב, סביבכם נוהגים נהגים שאינם שולטים כמוכם, נהיגה במהירות עשויה להפתיע אותם ולגרום להם לתגובה מבולבלת. אם כל אחד היה מחליט איכן המחוקק צודק ואיכן הוא שוגה.חצי מדינה היתה נוסעת באדום ומצדיקה זאת.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

1. אם מישהו הפתיע אותך וגם לא צפית את זה וגם לא היה לך מספיק זמן להגיב- נסעת מהר מידי לתנאי הדרך ואף אחד לא מצודד בזה!2. נהג שמספיק אידיוט להיבהל מזה שאני נוסע לידו מהר (זאת אומרת שהוא לא שם לב שאני מתקרב אליו) מקומו לא על הכביש וממש לא מעניין אותי מה יקרה לו כי מבחינתי פחות נהג דפוק על הכביש-פחות סיכויים לעוד תאונות.3.אני ממש לא החלטתי שהמחוקק טועה לגבי חוקי המדינה- אני פשוט החלטתי שהוא טועה לגבי.4. איך אתה משווה בין לעבור באור אדום לבין מהירות מתאימה לתנאי הדרך? (וזה לא משנה האם היא מעל המהירות המותרת או לא)עשית מהבחור עבריין צמרת, קצת פרופורציות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...