Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזו מכונית זו בנטלי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרייזלר C300 לפי פרמטרים מסוימים אני חושב שזה הדגם בנפח 5700 עם 350 כ"ס

והנה ציטוט מכתבה עליה: דגם הקרייזלר C300 הינו בעיצוב קלאסי, אמריקאי עם קווים ישרים, מכסה מנוע ארוך, גריל ענק וזנב קצר. לרכב מנוע בנזין אימתני בנפח מנוע 5.7 ליטר עם הספק של 350 כ"ס והנעה אחורית, רמת הגימור הינה ברמה מפוארת עם כל החידושים והנוחות כיאה למכונית פאר.

יש אותם גם בנפח 3800, הרוב שבארץ הם בנפח זה עקב צריכת הדלק שלהם, הוא ממש לא חסכוני (אבל ממש לא! גם ביחס לנפח) והוא נבחר וזכה בכבוד וצדק בפרס היוקרתי "מכונית השנה" של מגזין "מוטור טרנד 2005".

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

ל מי שלא הבין, מדובר בקרייזר C300

יש מניין ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נדמה לי שראיתי את ה-300C הזו. אני מזהה אותה לפי הגריל והחישוקים.

זו המי ואני כמעט בטוח שהיא הגיעה ביבוא אישי.

פורסם

יש מצב שזו הקרייזלר 300c srt ??

או שפשוט הוא הוא שם גריל אחר.

למה למכר שלי יש כזו מכונית עם גריל שונה לגמריי

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

יש מספר כאלה בארץ שראיתי והמפורסמת מהן היא של כמה מחברי

"משפחת טאקט" כמו אלון "דה-לוקו" ו"סאבלימינאל".

פורסם

לפי הצורה של הפנסים הקדמיים היא גם מארה"ב

06chrysler-300c-srt8.jpg

זאת הצורה האירופאית שנמכרת גם בארץ...שימו לב לצורה של הפנסים מקדימה שבצד יש צורה של מעין שילוב בין מלבן לעיגול...

ואילו האמרקאי (כמו שיש בתמונות בהודעה הראשונה) נראות כמו מלבן שרק הצלע שלו מעוגלת.

אגב בארה"ב יש פרוייקטי חוץ מטורפים על ה-C300...מעניין מתי בארץ...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...