Jump to content

bennyoz

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של bennyoz

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. המזגן לא ממשיך לעבוד אלא ממשיך להוציא קצת אויר - הבעייה היא בטמפרטורה של האויר שמאוד מציקה. העברה לסירקולציה פנימית לצערי לא פותרת את הבעייה.
  2. שלום, נתקלתי בתופעה מאוד מעצבנת. למרות שבקרת האקלים במצב כבוי - המזגן "זוכר" את הטמפרטורה האחרונה שנקבעה ובמידה והטמפרטורה ברכב נמוכה ממנה המזגן מוציא חום. עד היום כדי להמנע מהבעייה הייתי פשוט מדליק את המזגן ומוריד את הטמפרטורה למינימום (14 מעלות) ומכבה. היום לראשונה הטמפרטורה ברכב הייתה כנראה נמוכה מ-14 מעלות ולכן לא הצלחתי לפסיק את החימום בשום דרך. מישהו נתקל בבעייה כזו? למישהו יש פתרון? תודה.
  3. היום בערב במפתיע הכל חזר לעצמו יכול להיות שזו בעייה במחשב? יש דרך לאפס את המחשב?
  4. שלום, קרתה לי תקלה די מוזרה, המגבים השתגעו. כל הזזה של ידית השליטה על המגבים (לא משנה לאיזה מצב) מפעילה את המגבים לכמה שניות ואח"כ הם נעצרים בפתאומיות כל פעם במיקום אחר (לאו דווקא בתחתית השמשה). בנוסף, האפשרות של מגבים אוטומטיים כבר לא מתפקדת (למרות שהמחשב רושם שכן). התופעה קורת גם כשהסוויץ' במצב OFF. למישהו יש רעיון למה זה קורה או איך אפשר לתקן/לאפס את המגבים? תודה מראש!
  5. ע"פ מה אתה אומר את זה?
  6. לא, הכביש שיצאתי ממנו הוא דו סטרי. סטיתי שמאלה כאמור בכדי להתחמק ממנו. זה משנה משהו מבחינת האשמה?
  7. שלום, אתמול בצהריים נסעתי עם פיז'ו 106 (בצבע ירוק בשרטוט) ברחוב קטן (בירידה), הגעתי לצומת T והתכוונתי לפנות שמאלה - גם לירידה בכביש רחב יותר. כשהגעתי לצומת, היה שם רכב מסוג סוואנה (באדום בשרטוט) שכבר היה בעיצומה של הפנייה. התמקמתי לפני הפנייה וחיכיתי שיסיים. הסוואנה כנראה לא הצליח להשלים את הפנייה משום שלא לקח אותה נכון, והתכוון להתיישר ברוורס. הוא, כנראה מתוך לחץ לפנות מהר את הצומת, נסע רוורס בעוצמה חזקה. צפרתי וראיתי שהוא עדיין לא שם לב שאני שם, ולכן ניסיתי לברוח ממנו שמאלה. לא הספקתי לברוח כמו שצריך והוא נכנס בי בדלת הימנית האחורית וגם קצת בנף האחורית (מצורפות תמונות. לרכב הפוגע במבט שיטחי לא נגרם כל נזק (הוא פגע בי עם הטמבון האחורי). עצרנו, ואיך שהוא יצא מהאוטו הוא האשים אותי שנסעתי מהר... כמובן מבלי לראות אותי בכלל, כי אם הוא היה רואה אותי הוא לא היה נכנס בי... כמובן שאני האשמתי אותו בזה שהוא לא הביט במראות ולא שמע את הצפירות שלי. בקיצור, החלפנו פרטים, מדובר ברכב חברה. השאלה היא כמובן מי לדעתכם אשם? הייתי צריך לנהוג בצורה אחרת ולא לברוח לשמאל? יכולתי לעשות משהו כדי להמנע מהתאונה? יש מישהו שיכול להעריך את הנזק שנגרם לי? אודה לתשובותיכם והערותכם.
  8. בוקר טוב, אתמול קניתי את הרכב בכותרת, ונתקלתי במשהו בעייתי. ע"מ להשיג תאוצה סבירה בתחילת נסיעה צריך ללחוץ על דושת הגז עד הסוף. רציתי לדעת אם זה הגיוני או שיש תקלה כלשהי? בנוסף חלק מלוח השעונים לא מואר (כנראה נוריות שרופות או משהו). מישהו יודע אולי כמה בערך עולה לתקן דבר כזה? תודה,
×
×
  • תוכן חדש...