רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
המלצה על פחח
מאת lyimo- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח להמלצה על פחח טוב ומהימן באיזור השרון הצפוני. מכיוון שאני חדש לא יודע אם מקובל להמליץ בפורום. אם לא אשמח להמלצה במסר. תודה וערב טוב
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 14.4 אלף צפיות
האם אפשר לבטח אוטו לפני העברת בעלות כך שברגע שעושים העברת בעלות כבר אפשר להתחיל לנסוע??? בתודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
קניית רכב מתייר 1 2
מאת eladns- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לרכוש רכב בעל לוחיות זיהוי אמריקאיות אשר נמצא כאן בארץ משנת 2000. הרכב הוא גי'פ גראנד שירוקי. את הרכב,בעליו מעוניין למכור אותו ב3000 דולר. הרכב הוא משנת 1998 וכמו שאמרתי הוא כאן משנת 2000. אני רוצה לדעת כיצד הופכים את הרכב הזה להיות בעל לוחיות זיהוי צהובות? מה הליך ולמי פונים? בבקשה עזרו
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
וואו איזה פורום גדול יש פה, אפילו החוקים פה כל כך הדוקים וצריך לשמור על הקפדה פה אוקיי בכל מקרה תקבלו את הסירטון שעשיתי : http://www.youtube.com/watch?v=ScaTJygPSqQ בטח מלא יגידו, גם אני הגעתי למהירות כזאת וכל זה, אבל לתשומת ליבכם כמה דברים : פולקסווגן פולו, 2001, מנוע 1600, 100 כוחות סוס אמממ בשבילי כרגע זה אוטו טוב(בעתיד כבר לא) הסירטון לא נועד בשביל שכל אחד יגיד שהוא הגיע למהירות יותר או פחות, סתם בשביל היופי והכיף
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 5 תגובות
- 942 צפיות
היום כהרגלי נסעתי לשוהם,בכניסה ראיתי את הרכב על המפה העירונית,בבירור נאמר לי שמדובר הנהג חדש שיצא בלי שריטה
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 566 צפיות
מועדון ה 5,מועדון הרכב הקלאסי ורכבי אספנות בישראל,מזמין את מישתתפי הפורום להרצאה שנושאה הוא מבוא לרכב הקלאסי ורכבי אספנות. ההרצאה תכלול סקירה על פועלו של מועדון ה 5 בטיפוח התחביב המהנה. חלקו העיקרי של הערב יכלול הרצאה על רכבים קלאסיים,המצב בארץ,הכרת רמות השיפוץ והמקוריות ועוד. בנוסף ינתן זמן לשאלות בסגנון "הכה את המומחה" שבו כולם מוזמנים להכות את המרצה(אני ). ההרצאה תיתקיים אי"ה ביום ג' 3.6.08 במישרדי מועדון ה 5,רחוב שדה בוקר 10 גיבעתיים. ההרשמה בה"פ אלי. מספר המקומות מוגבל !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 623 צפיות
לאחר אינסוף התנגדויות מצד היבואן, היום באופן רשמי ערך היבואן של רנו השקה מקומית לחלק מהכתבים בארץ ע"מ לבדוק את שני הרכבים וסוף סוף לראות אותם הללו עם מספר ישראלי צהוב. הנה הקישור להשקה של מוטוקאר http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MJEK&pn6Vq=E. יניב [הודעתך נערכה. אנא הקפד לעבור על הודעותיך ולוודא שהן קריאות לפני שאתה לוחץ על כפתור שלח. תודה.]
הודעה אחרונה מאת יניב1, -
התופעה הכי מגעילה שמטרידה אותי מחדש כל פעם שאני רואה רכב כזה יקר או מפואר ו/או עדין זול או צנוע ללא סמל! ממש גועל נפש, מגעיל נורא המצב. למה? למה נוער תחתון חייב לגנוב את הסמלים? למה ישראלי חייב לקנות את זה בחזרה גנוב!? עוד לא קרה לי דבר כזה ומקווה שלא אך באמת מרגיז אותי שכבר יותר מ 70% מהמכוניות ללא סמל! והיותר חמור שזה שגנבו לו את הסמל לא יכול לקנות חדש (לא בגלל שהוא עולה הרבה) כי יגנבו לו שוב. ואז הסחורה שאני קונה זה מרצדס שלמה... לא, מרצדס ללא סמלים!
הודעה אחרונה מאת vyaakov, -
- 1 תגובות
- 988 צפיות
שלום לכולם, ראיתי בזמן האחרון פרסומות על הדלק ורציתי לדעת במה מדובר והאם הוא אמור למתג את עצמו מול אוקטן 95/98?? כמה כסף הוא אמור לעלות לליטר והאם כבר מדובר על פריסה ארצית או סתם כמה תחנות מקומיות?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 30.7 אלף צפיות
שלום! לאחרונה יוצא לי לנסוע הרבה בת"א וכמעט שאין מקום לחנות! וזה ברור... כל פעם כשאני בא לחנות למשל,אז או שיש אדום לבן,או כחול לבן,יש גם כחול אדום שאין לי שמץ של מושג מה זה אומר,יש גם כחול אפור,אדום אפור,ויש גם צבא אפור שרואים ממש שלקחו צבע אפור וצבעו את המדרכה (אולי להחזיר אותה למצב של "מותר לחנות?"). מישהו יודע מה בדיוק אומר כל סימון כזה או שחלקם הם סתם טעויות או צביעות פיראטיות? זה ממש סכנה כי חופשי מסתובבים בת"א פקחים ובשניה הם יכולים לדפוק דו"ח של 250 שקל לפחות... חוץ מזה,אם מישהו שמע או ראה צבעים אחרים שלא ידענו עליהם,נא לעדכן. תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת מאוד מהיר ועצבני, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
שלום לכולם! יש לי טויוטה קורולה 2001 ואני מעוניין להסב אותה לידני משהו יכול בבקשה לתת לי פרטים על: חלקים נדרשים. עלות כל העניין פלוס מינוס. ומי מתעסק עם כל זה לא משנה איזור בארץ. תודה!
הודעה אחרונה מאת albain, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש איזהשהו מידע על מכשירים לכיוון אורות ברכב(סוגים שונים,אופן פעולה, איפה אפשר לראות שרטוטים של המכשיר וכו") תודה.
הודעה אחרונה מאת sis, -
- 1 תגובות
- 878 צפיות
איזה מכונית לדעתכם עדיפה מבחינת המראה mazda 3 או ford focus? הדגמים החדשים של 2008 עריכה: דגמי 4 דלתות.
הודעה אחרונה מאת JLoist, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום אני ראיתי משאית, שהיא מוביל מכוניות חדשות. למרכז הצמיג הקידמי היה מחובר כבל שהתחבר לכנף של המשאית, רציתי לדעת למה זה נועד?
הודעה אחרונה מאת pskicker, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
באזור פתח תקווה, איפה אפשר להשיג את הנרתיק? אם מישהו יודע בוודאות שיש חנות שמחזיקה במלאי אני ישמח לדעת תודה
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם צפוי בקרוב דגם שונה של הגולף, ומתי זה יקרה? (כלומר: האם כדאי להמתין לדגם החדש...?)
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם קוראים לי אודי ואני רוצה להוציר רישיון נהיגה. מאיזה ספר כדאי לי ללמוד לבחינת תיאוריה? מאיזה אתם למדתם? אני גר בתל אביב. מישהו יכול לתת לי רשימה של המקומות שאפשר להיבחן בהם?
הודעה אחרונה מאת TomSilver, -
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כך עברה לה שנה (כמעט), וקיבלתי רישיון רכב לתשלום. הרכב בן שנה, וכתוב על הרישיון "רכב חדש פטור ממבחן שנתי". כלומר, אני מניח שאני לא צריך ללכת ולבצע טסט. אבל כיצד אני מקבל את המדבקה של הטסט אם אני לא עושה טסט?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
ספר רכב A4
מאת barz25- 1 תגובות
- 17 אלף צפיות
שלום קניתי לא מזמן A4 ולא קיבלתי ספר רכב ,איך ניתן להשיג ספר רכב לA4?? בברכה בר
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום! הורי חזרו מאיטליה ואבא שלי צילם מכונית והוא לא ייודע איזו מכונית זו וגם אני לא, חשבתי שאתם תוכלו לעזור התמונה:
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה,אני יחסית חדש בנושא הביטוחים וכו'. אני נסעתי כמו באיור והוא בא משמאלי באין כניסה. הנזק סך הכל זה כנף שנכנסה,טמבון טיפה. החלפתי פרטים,האשם זה רכב חברה,לי אין מקיף. ביקשתי ת.ז והכל,הוא לא רצה להביא לי ואין לי מושג למה,הזמנתי ניידת והיא הביאה את הפרטים הנכונים והכל. מחר אני מגיש לחברת הביטוח שלי כולל האיור ? מה השלבים?100 אחוז ישלמו לי?יש לי סרטון שצילמתי במקום שהוא מצביע שהוא בא מאין כניסה,והסברתי בסרטון את התאונה וצילמתי מאיפה באתי ומאיפה הוא צץ לי. רציתי להקליט אותו שהוא מודה והכל,הוא עושה לי אני לא מודה בכלום,שהחברה ביטוח תעשה מה השיא צריכה לעשות. אני מפחד שהוא ימציא איזה משהו וזה יקח זמן והמון כאבי ראש.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 37 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בזבוז של שעת שינה לדעתי. באמת שנתתי להם צ'אנס גם הפעם (אחרי שהתוכנית הראשונה הרחיקה אותי מהקודמות). ישבתי, ראיתי. אשתי נרדמה אבל המשכתי לצפות. ומה קיבלתי? הסבר טוב (גם אם הדגמה חלקית) על מה זה ESP. ליד זה היתה למשל כתבה לא ברורה על STI. רכב כ"כ חשוב מקבל "שתי דקות" בלי סקירה כמעט של מערכותיו או השפעתן? ולמה הוא לא באותה תוכנית כמו ה- EVO? (שאמורה להיות בתוכנית הבאה). זהו - שתי חצי החלקות של אילדיס, זה מה שמראים לנו? נו שוין. ואז התסריט המוזר הזה של אלי וחיים בבן-שמן, במקום להראות עוד קצת נסיעה מעניינת שם, עם רכב הכביש-שביל שלהם... נו באמת. איך חיים לא מתפדח, איך? ומעל לכל מרחפת השאלה, מה זה העניין הזה של להביא את אשתך לתוכנית? נגמרו סלבריטאי המדינה? נו שוין * …
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
האזעקה של הרכב נדלקה וראיתי בחור מתחיל לרוץ מהכיוון של האוטו שלי ונכנס לאוטו אחר והם הסתלקו. פרטי הרכב בידיי ואני מתכוון לפנות למשטרה כמובן. אבל מה לגבי הפעם הבאה? מה עושים? ביטוח, כמה עולה? והדאגה העיקרית שלי היא שבפעם הבאה ייעקמו את תא המטען בניסיון לתלוש אותו... _________________
הודעה אחרונה מאת falou, -
מקומות מומלצים לרחיצה באזור חולון בת ים ראשון
מאת Guest citroen c4- 5 תגובות
- 10 אלף צפיות
בגלל בעיה פיזית אני לא יכול לשטוף לבד את הרכב חיצונית ומאוד רוצה לשמור עליו (C4 חדשה מודל 2008 ) , הרבה שנים הייתי שוטף תמיד לבד ואני יודע שזה הרבה הרבה יותר טוב מרחיצה אוטומטית אבל כרגע אין לי הרבה ברירה. שטפתי פעם אחת ב"חצי חינם " בחולון ב15 שקל לרחיצה חיצונית והחלטתי שלשם אני לא חוזר יותר-כתמים לבנים קטנים על השמשות שלא יורדים, חלקי גומי קטנים שנשארו מלאים בלכלוך ,טסות שנשארו מלוכלכות קצת ובקשר לפגיעה מצטברת בצבע לא יודע. לא מפריע לי לשלם קצת יותר ושהאוטו יצא באמת נקי ואולי עדיף רחיצה ידנית? בתחנה שאני מתדלק ברחוב המרכבה בחולון- "דלק" לא מקבלים רחיצה חינם-סתם בשביל הידע
הודעה אחרונה מאת asif84, -
פירסומת סמויה בתוכנית הטלביזיה המופע המוטורי ?!
מאת Guest dor29- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כך בדיוק קובע העיתון גלובס (רק שאצלו זו מחמאה...): [url=http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1056,U1211892362698&did=1000346061][/url]http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1056,U1211892362698&did=1000346061 מזכיר מאוד את הסיפור עם תוכנית הטלביזיה של המגזין אוטו מלפני כמה שנים. מה זה, כבר אי אפשר לעשות בארץ הזאת תוכנית רכב בלי להיות מושחת?!
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
שלום לכולם אני נוהג בסיטרואן zx אוטו כיך ומהנה אשמח לשתף ולשמוע כל מה שקשור ברכב יש ברשותי ספר רכב של היינס למי שמעונין יום טוב ונהיגה בטוחה אהוד
הודעה אחרונה מאת cohen364, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
רכשתי זוג צמיגים אחוריים של חברתWestlake לפיאט פונטו. האם אלו צמיגים טובים?
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548435,00.html מה אתם חושבים ? זה יתפוס בארץ ? לדעתי צריך להשקיע יותר בחינוך מגיל קטן לתרבות נהיגה נכונה ובשיפור התשתיות בכבישים.
הודעה אחרונה מאת Nati N, -
- 1 תגובות
- 594 צפיות
ערב טוב לכל הקהילה שאלה לי אלכים מצטער על הבורות אבל מישהו יכול להסביר לי איך עושים אולטרה במד מהירות? ראה תמונה: ויש דרך ביתית לעשות זאת ? אני לא מבין גדול בחשמל אז אם זה לא ממש מסובך תסבירו לי בבקשה תודה.
הודעה אחרונה מאת sexyboy9, -
האם יכול להיות? משיוט קל ביוטיוב ראיתי סרטון על מאזדה 6 סוגרת מהירות של 210 קמ"ש. הנא הלינק יניב [ההודעה נערכה, אנא הקפד לכתוב הודעות קריאות ונטולות גוון גזעני בעתיד. תודה.]
הודעה אחרונה מאת falou,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 840 אורחים (הצג רשימה מלאה)