Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי צמיגיי Westlake

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אענה לך מהסוף:

ככל שידוע לי, הננקנג לא נאסרו לשימוש. עדיין.

מעבר לכך, המוסך שהחליף לך את הצמיגים הוא רמאי בן רמאי, מכיון שאני מקווה שברור לך שמחיר צמיג ננקנג אינו זהה למחיר של אותו צמיג מתוצרת הנקוק. אתה באמת חושב שזה "בטעות"? אני באמת לא רוצה להעליב, אבל מה שיש לי לומר על כך זה שעל טיפוסים כמוך יש איזה פתגם שטוען שהם לא מתים, אלא רק מתחלפים.

המוסכניק יכול לקחת את האחריות שלו ולדחוף אותה במקום בו השמש אינה זורחת, שכן יש חובה להעניק אותה על כל צמיג שנמכר היום בישראל. טובה הוא ממש לא עושה לך.

באמת שכואב לי על אנשים כמוהו, שמנצלים את התמימות של לקוחות כמוך.

וכפי שאתה עצמך נוכחת לראות, ההפרש בין מחיר הזוג האחורי שלך לבין מחיר הזוג הקדמי עומד על נתון מדהים של... אפס שקלים!!! מה שאומר שבעבור אותו המחיר בדיוק יכלת לקבל צמיג מיצרן הרבה יותר מוכר ובעל מוניטין טוב בהרבה.

ברור לי שיתכן וחלק מדבריי היו מעט קשים, אבל אני מקוה שתקבל אותם ברוח טובה ובהבנה. אני לא נגדך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמובן שאם הייתי יודע זאת לפני הייתי מרכיב רבעיית דנלופ.

לא נורא מטעויות לומדים.

לצערי גם צמיגים של דנלופ לא מבטיחים מאום.

השוק מוצף בצמיגי Dunlop SP-490 מתוצרת אינדונזיה ש, ככל שאני הצלחתי לברר, אינם נמכרים באף שוק מערבי, ומיועדים לכבישי האיכות באינדונזיה, בהודו, ובישראל (בצירוף עמידה בתקינה אינדונזית איזו-ביזו 2000).

למי שמתעניין מה דנלופ עושה למי שמעיז לנסות למכור את הצמיגים האלה באירופה, מוזמן לקרוא כאן.

בישראל, כמובן, לאיש לא אכפת.

פורסם
אז אחרי שהם הראו לי את הצמיגים ,סגרנו על 800 שקל לזוג הנקוק כמו הקודמים.

?

:brickwall::snipersmi:shock2::shock3:

אני קניתי 2 YOKAHAMA A DRIVE ב-600 ש"ח, חבר לא מזמן קנה 4 ב-280 ש"ח לאחד!

גם להנקוק 800 ש"ח לשני צמיגים לא שווה.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

היום בגיליון של Themarker יש כתבה על צמיגים. אני מצטט "הממצאים בשטח מראים כי כל הצמיגאים הציעו לנו מותגים סיניים, אך בד בבד המליצו על מותגים אחרים. באחת הצמיגיות, מתוך דאגה לשלומנו, שני הצמיגאים המליצו לנו, במחווה צינית משהו, לקנות את הצמיגים הסיניים רק אם בכוונתנו למכור את האוטו. בסניף של רשת אוטודיפו הציעו לנו בין השאר מותג סיני בשם westlake, ובפירוש המליצו לנו לא לבחור בו. מותג westlake הוא המותג שמשרד התחבורה הורה על ביצוע recall (איסוף המוצר) של אחד הדגמים שלו ביולי שעבר ואסר את שיווקו בישראל בשל פגמים חמורים שנמצאו בו"

למקרה שלך ושל המוסך שלך - כל מה שנאמר כאן נכון. בגלל נבלה שכזה יוצא למוסכניקים כזה שם רע. אני לא הייתי נכנס אליו למעט להגיש לו את התביעה.

תחשוב מה גובה ההשתתפות העצמית שלך אם תפגע במישהו ותשקול אם לא שווה לזרוק את הזבל הסיני הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לצערי גם צמיגים של דנלופ לא מבטיחים מאום.

השוק מוצף בצמיגי Dunlop SP-490 מתוצרת אינדונזיה ש, ככל שאני הצלחתי לברר, אינם נמכרים באף שוק מערבי, ומיועדים לכבישי האיכות באינדונזיה, בהודו, ובישראל (בצירוף עמידה בתקינה אינדונזית איזו-ביזו 2000).

למי שמתעניין מה דנלופ עושה למי שמעיז לנסות למכור את הצמיגים האלה באירופה, מוזמן לקרוא כאן.

בישראל, כמובן, לאיש לא אכפת.

שתי התמונות מימין לשמאל של הננקאנג.

התמונה משמאל היא של הדנלופ.(הדגם לא אינדונזי כי כתוב שהוא מיוצר ביפן)

26052008141.jpg

26052008142.jpg

26052008143.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יכול להיות שבגלל שהננקנג זה זבל סיני אז הרכב מרגיש יותר קשה (כל במפר מפרק אותו )?

או שאולי אני טועה וזה הבולמים עשו את שלהם .(שבזה אני בטוח)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שתי תוספות:

א. פירלי P400 נמכרים בכ 250 ליחידה, ויש גם בפחות.

ב. לפני שנכנסים בו יותר מדי, יש לזכור שכדברי חנן באחד השרשורים הקודמים בנושא, עדיין לרכב שלו יש אחיזה טובה בהרבה מלהיילקס שנעולה בצמיגים של 900 ש"ח ליחידה.

• תוכן חדש...