Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחרונה יוצא לי לנסוע הרבה בת"א וכמעט שאין מקום לחנות! וזה ברור...

כל פעם כשאני בא לחנות למשל,אז או שיש אדום לבן,או כחול לבן,יש גם כחול אדום שאין לי שמץ של מושג מה זה אומר,יש גם כחול אפור,אדום אפור,ויש גם צבא אפור שרואים ממש שלקחו צבע אפור וצבעו את המדרכה (אולי להחזיר אותה למצב של "מותר לחנות?").

מישהו יודע מה בדיוק אומר כל סימון כזה או שחלקם הם סתם טעויות או צביעות פיראטיות?

זה ממש סכנה כי חופשי מסתובבים בת"א פקחים ובשניה הם יכולים לדפוק דו"ח של 250 שקל לפחות...

חוץ מזה,אם מישהו שמע או ראה צבעים אחרים שלא ידענו עליהם,נא לעדכן.

תודה רבה לכולם!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

תצא מנקודת הנחה שבהכל אסור לחנות, גם באפור.

ובהנחה ואתה מחנה בכל דבר שהוא לא אדום, תלך חצי קילומטר לכל כיוון ותסתכל על השילוט.

----

פורסם

בת"א די בילגנו שם את הכל

כחול לבן יש לך בתחילת הרחוב שלט מפרט בדיוק מי למה וכמה יכול להחנות שם

אדום לבן אל תחנה שם זה עניין של דקות עד ויגררו לך את האוטו

בקשר לשאר הצבעים תבדוק אם יש שלט מאומר מה מי מו, אם אין שלט אל תחנה(לא שווה את הסיכון של כנס או גרירה)

עוד טיפ קטן חלקן מחניות הנכים שמורות לנכים רק בשעות מסוימות, שוב יש שלט שמפרט הכל

אני מגיע לת"א בשעות הערב כמה פעמיים בשבוע

מניסיון אישי הכי טוב כנס לאיזה חניון וצא בראש שקט

פורסם

בנוסף למה שרשם קודמי יש את האדום צהוב

שאומר אסורה חניה למעט סוג רכב שעצירתו הותרה על ידי תמרור.(תחנת אוטובוס או תחנת הסעה לחיילים).

אבני שפה צבועות לבן שחור -להבלטה והדגשה של מדרכות מפרדות ואיי תנועה בנויים.

כל מה שצבוע בצבע אחר אינו אוסר כל חניה למעט אותם מקומות שאסור להחנות(12 מטר מצומת,תחום של 2 מטר מברז כיבוי,בצד מעקה בטיחות,ועוד...)

ירון מאיר

פורסם

אבני שפה צבועות לבן שחור -להבלטה והדגשה של מדרכות מפרדות ואיי תנועה בנויים.

ירון מאיר

מותר לחנות על לבן-שחור או לא?

פורסם

אסור אפילו לעצור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דווקא זכור לי מהתאוריה ששחור לבן לא אוסר על חניה, מותר לחנות כל עוד לא מפריעים לתנועה.

אדום אפור זה בד"כ מותר לחנות בשעות מסויימות, צריך להיות שלט שמסביר.

אפור אם אתה רואה במרכז תל אביב זה בטח חניית נכים, חניית אופנועים, או כל מיני דברים פשוט תראה לפי השלטים. אפור ש"מותר לחנות" בו יש לדעתי רק בדרום ת"א ובתוך שכונות.

כחול לבן מותר לחנות עם כרטיס חניה בד"כ עד 17:00 או עד 19:00, תלוי בשלט, לאחר מכן זה רק לתושבים.

כחול אדום אשמח אם תגיד לי איפה ראית.

פורסם
דווקא זכור לי מהתאוריה ששחור לבן לא אוסר על חניה, מותר לחנות כל עוד לא מפריעים לתנועה.

"תחזור למשרד הרישוי ותגיד להם: אני ______ אהבל"(גששית). :wink:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הפתרון הוא אך ורק חניונים למי שמגיע מחוץ לעיר. גם אני, שגר בעיר, לא תמיד מבין את הכללים ולכן משלם לפעמים את המחיר בדוחות. יש מקומות שצד ימין הוא רק לתושבים, ולא משנה אם תשים תו חניה או לא; יש מקומות שאפשר באדום-לבן במהלך הלילה אם אתה תושב, וכו'.

באופן מוזר, יש כאן דיסוננס: אם יש לך כסף (או החזר הוצאות), מה אכפת לך לשלם 20 ש"ח לשעה בחניונים היקרים. אם אין לך כסף, אתה תהמר ותחנה היכן שמצאת, ובסוף תקבל דוח של 150 ש"ח. כלומר, מי שאין לו כסף משלם יותר. ככה זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי זה 100 שקל, לא 150. ו-20 בחניון זה בד"כ ליום שלם. אם יש לך איזיפארק אתה משלם איזה 4.70 או משהו כזה לשעת חניה בכחול לבן.

פורסם

אין כל איסור להחנות בצמוד למדרכה הצבועה בשחור לבן.

ולכן מה שלא רשום שאסור ,אזיי זה מותר!

לכן מותר להחנות בצמוד למדרכה הצבועה בשחור לבן.

(למעט אותם מקומות האוסרים חניה או עצירה או עמידה המפורטים בתקנה 72(א) 1 עד 16 לתקנות התעבורה)

ירון מאיר

• תוכן חדש...