Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו איזה פורום גדול יש פה, אפילו החוקים פה כל כך הדוקים וצריך לשמור על הקפדה פה :shock:

אוקיי בכל מקרה תקבלו את הסירטון שעשיתי :

http://www.youtube.com/watch?v=ScaTJygPSqQ

בטח מלא יגידו, גם אני הגעתי למהירות כזאת וכל זה, אבל לתשומת ליבכם כמה דברים :

פולקסווגן פולו, 2001, מנוע 1600, 100 כוחות סוס

אמממ בשבילי כרגע זה אוטו טוב(בעתיד כבר לא:twisted:)

הסירטון לא נועד בשביל שכל אחד יגיד שהוא הגיע למהירות יותר או פחות, סתם בשביל היופי והכיף:wink:

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

עוד סרטון של ילד משועמם שחושב שהוא בניד פור ספיד.

בכל אופן, כל משפחתית תגיע למהירות כזאת בלי להרגיש את זה כל כך.

אהה וכמובן, לא צריך לדעת לנהוג בשביל זה.....

פורסם

ואיי איזה יופי תביא לי חתימה בבקשה

תגיד לי אתה בסדר? אתה חושב שאתה חכם שאתה עושה דברים כאלה? לא באמת אני רוצה להבין..

זה התוצאה של חוסר חינוך מוטורי ראוי בארץ :evil:

יש חלום חדש...

פורסם

אבן בגודל 10 אגורות ו היינו קוראים הלך ב ynet במדור תאונות !

גם בשביל הכיף.

160 סוסונים אימפרזה 2007 2.0L

פורסם

גם בשביל הכיף.

אם הוא יודע לנהוג ושלוט על הרכב במהירויות כאלו, ועשה א זה בכביש ריק אז אני לא רואה סיכון

אגב, אבן ב 180 לא תעשה כלום, גם בגודל פי 10 מ 10 אגורות

יצא לי עם ה106 לנהוג במהירות (שהשתיקה יפה לה) בכביש גלי מאוד, הייתה איזה גבעה קטנה על הכביש והרכב קפץ באוויר (כמו בראלי) איזה מטר ונחת ולא קרה כלום, העניין זה לא, לא ליסוע 200, אלה לעשות את זה בתנאים מתאימים בלי סיכונים.

פורסם
ואיי איזה יופי תביא לי חתימה בקשהההה

תגיד לי אתה בסדר? אתה חושב שאתה חכם שאתה עושה דברים כאלה? לא באמת אני רוצה להבין..

זה התוצאה של חוסר חינוך מוטורי ראוי בארץ :evil:

לא ביקשתי ממך לדאוג לי , אני יודע את הסיכון שבנסיעה כזאתי, אבל בתכלס הכל שטויות !

כי יום לאחר שנסעתי במהירות כזאת, נסעתי לבד בקריה שלי, פניתי שמאלה במעגל תנועה, פתאום היה מים וגרם לגלגלים שלי להחליק וכמעט כמעט כמעט עליתי על מדרכה מה שסביר להניח שהייתי מתהפך במהירות של 50 כשיצאתי מהמעגל תנועה

ועוד דבר, כביש הוא מסוכן, ומי שלא מוכן לקחת סיכונים בו שפשוט לא יעלה עליו, זה שככל שהמהירות יותר גבוהה הסיכון יותר גדל זה לא כזה משנה לפי דעתי

פורסם

גם בשביל הכיף.

בולשיט.

אולי מספיק כבר עם הקטע של האבן? צריך אבן די גדולה כדי לגרום לאבדן שליטה, גם במהירות שנראית בסרטון. עוד אגדה אורבנית מטומטמת...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סרטון טיפשי ועוד נסעת על מהירות כזו בלילה ממש טימטום ואין מה להוכיח בדבר כזה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

הנסיעה הייתה ב4 וחצי בבוקר, בכביש מחזור בנהריה, כביש חשוך למדי שלפי דעתי הסיכוי שתהיה בו משטרה הוא אפסי

והכביש הוא כביש די טוב, לגביי שליטה ברכב , שתדע לך שבסירטון יכלתי להמשיך עוד קצת ולהגיע אפילו ל190 ויותר, אבל הורדתי כי בנתיב הימני(עברתי לשמאלי אם לא שמתם לב) היו 2 מכוניות, והכביש המשיך שמאלה, אם הייתי נוסע במהירות 180 ומנסה להישאר בנתיב שלי זה דבר לא קל בכלל אז לכן הורדתי מהמהירות והעדפתי להישאר בחיים מאשר לעשות תאונה במהירות כזאת מטורפת

פורסם

עוד נסיעה שיכלה להיגמר בכמה הרוגים ובטענה " אני לא נהגתי זה היה הוא והוא..."

סתם ילד משועמם ,אתה רוצה למות תעלה על אפנוע סע 300 לפחות עם אתה עושה תאונה אתה לא לוקח איתך עוד כמה!!!

שלא רוצים למות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...