Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אביחי, עשית עליי רושם של מישהו יותר בוגר. אני לא מאמין שאתה בכלל מזכיר את זה.

זה כמעט כמו התגובה של גלעד שאמר לי "קנאי" כי אני מקנא באוטו שלו שסוגר 180.

רכבתי על רכבים רבים , שונים וחדשים משלי סתם שתדע.

אם באמת לקחת את התגובה של הקנאי ברצינות, יצאת טמבל!

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יכול להיות שעם הרכב שלך בסמלון אתה מרגיש אי יציבות במהירות כזו, שיכולה לנבוע מבלאי שהגיע עם השנים,

ולכן נראה לך שכל רכב שעובר את ה-110 קמ"ש - פשוט מתאבד.

אביחי

אמרתי שלא אשתתף יותר בשרשור הזה ועד עכשיו עמדתי בזה עד שקראתי את תגובתך, אביחי היקר-

אתה פשוט תת רמה.

פורסם

לא הוא לא תת רמה, הוא פשוט צודק, במהירויות כאלה יש מכוניות שאכן עדיין יציבות, ואת האמת הוא גם צודק בזה שהנהגים הישראליים היסטריים בנסיעה במהירות כזאת וחושבים שכל אבן קטן תגרום לאוטו להתפך ולסטות לצידי הכביש

פורסם

לפותח האשכול, גלעד.

אני חייב לציין שיצאת הכי גבר כאן מכולם, שגם נסעת על 170 וגם צילמת את זה כהוכחה שיצאת גבר.

אף אחד כאן לא יחמיא לך על מה שעשית, אם יעודדו אותך אתה תמשיך לעשות שטויות+לצלם את זה, והסוף יהיה רע ומר ואני מקווה בשבילך שלא.

אף אחד לא מקנה בך שהגעת למהירות כזאת, מי שלוקח סיכון למות למה שיקנאו בו?

רוצה להשתולל? לך למסלול ריק, ויש כמה בארץ למשל בערד או באשדוד במסלולים.

שמת לב שאתה תוקף את כולם, אחד אחד, מעניין שכולם לא בסדר ואתה כן, אהה זה ביגלל שהגעת למהירות כזאת ואף אחד לא.

תפסיק להשתולל על הכביש אם אין משטרות יש מצלמות, לא כל הזמן יהיה לך מזל, תשתולל פעם אחר פעם עד שיום אחד יקרה אסון ותבין שהיית אידיוט(סליחה על הביטוי).

שתדע לך שבסירטון יכלתי להמשיך עוד קצת ולהגיע אפילו ל190 ויותר

וואלה אחי כל הכבוד אני מחזיק ממך :evil:

אף אחד לא יפרגן לך, להפך צריך להטיף לך כדי שתפסיק עם זה!

ושאף אחד לא יחשוב שאני נוהג כמו שצריך לפי הכללים ומותר לי להטיף לאחרים, "מותר" קצת להשתולל מידי פעם אבל בתנאים המאפשרים זאת כמו במסלול מסודר או איזור שריק מאנשים ומכוניות.

ואני בטוח ב100% שאין אף אחד שנוסע בדיוק לפי הכללים.

פורסם

אם משהו נפגע - אני מתנצל. זה פשוט ההסבר היחיד ההגיוני שהיה לי.

אבל מסתבר, שיש אנשים שלא.

סיימתי את דבריי כאן.

אביחי

פורסם
צודק, אתה כשהיית נהג חדש היית בעצם כבר נהג מנוסה, לא נסעת בחיים שלך במהירויות מופרזות ועכשיו אתה גבר אתה פשוט מטורף משחק אותה גיבור גדול על ילדים שקטנים ממך בגלל שנסעת יותר ממני על הכביש, זה לא עושה אותך לשום דבר, ואל תשחק אותה יפה נפש, אני בטוח שכמה פעמים בחייך נסעת די מהר, ואני בטוח שגם אתה כשהיית נהג חדש נסעת כמה נסיעות מופרזות, אבל הבעיה שלך ושל כל הפורום פה שהוא לא מנסה להיכנס לראש של נהג חדש, יכול להיות שהגזמתי עם הסירטון, אבל בכל זאת זה לא אומר שאף אחד לא היה פה נהג חדש שגם קצת השתולל על הכבישים, אז מספיק לדבר עם השטויות, תנסו להיכנס לסיטואציה של הבנאדם שאתם מבקרים אותו

קודם כל אני לא כל-כך מבוגר ואני לא גיבור על ילדים שקטנים ממני. גם אני עשיתי שטויות, נכון. כמו שאמרתי שחבל שמנסים להרצות לך כי זה לא יעזור. כל השטויות שעשיתי וסירבתי לשמוע לאנשים (לפעמים כן ולפעמים לא) ועד שלא הכנסתי את עצמי למצבים של כמעט תאונה קטלנית רק אז נרגעתי. גם לך זה יעבור אני בטוח, פשוט לא צריך להתגאות בזה כמו שאתה מתגאה עם סרטון של 180 קמ"ש. תעשה מה שאתה רוצה, רק תעשה את זה לבד עם עצמך.

פורסם
לפותח האשכול, גלעד.

אני חייב לציין שיצאת הכי גבר כאן מכולם, שגם נסעת על 170 וגם צילמת את זה כהוכחה שיצאת גבר.

אף אחד כאן לא יחמיא לך על מה שעשית, אם יעודדו אותך אתה תמשיך לעשות שטויות+לצלם את זה, והסוף יהיה רע ומר ואני מקווה בשבילך שלא.

אף אחד לא מקנה בך שהגעת למהירות כזאת, מי שלוקח סיכון למות למה שיקנאו בו?

רוצה להשתולל? לך למסלול ריק, ויש כמה בארץ למשל בערד או באשדוד במסלולים.

שמת לב שאתה תוקף את כולם, אחד אחד, מעניין שכולם לא בסדר ואתה כן, אהה זה ביגלל שהגעת למהירות כזאת ואף אחד לא.

תפסיק להשתולל על הכביש אם אין משטרות יש מצלמות, לא כל הזמן יהיה לך מזל, תשתולל פעם אחר פעם עד שיום אחד יקרה אסון ותבין שהיית אידיוט(סליחה על הביטוי).

וואלה אחי כל הכבוד אני מחזיק ממך :evil:

אף אחד לא יפרגן לך, להפך צריך להטיף לך כדי שתפסיק עם זה!

למה אני תוקף את כולם? כי כולם תוקפים אותי, עובדה שהבנאדם הראשון שלא תקף אותי אביחי הגבתי לו בצורה נעימה ונחמדה(והנה גם אותך אני לא תוקף כי אתה מדבר בצורה נורמלית ולא תוקפנית), ואני ממש לא מתכוון לצאת מהסירטון הזה גבר, ממש ממש לא, זה הרעיון האחרון שלי בכל הסירטון הזה, לגביי הקינאה, אמרתי את זה לפרץ שסתם חיפש לעצבן אותי, וגם זה היה בצחוק, ותכלס אני אף פעם לא משתולל ככה על הכבישים, זה היה חד פעמי, אתה לא נוסע איתי בכל יום שאתה יכול להגיד "בוא'נה מה הוא משחק אותה גבר נוסע על מהירות כזאת תוקף את כולם בפורום וכו'..."

לפי דעתי אם הייתי נוסע איתי יום יום היית באמת יודע שזה חד פעמי ושאני בד"כ נוסע נסיעות רגועות ונוחות על מנת להבטיח שאני אגיע מנקודה א' לנקודה ב' בצורה הכי בטוחה ונעימה שיש

פורסם

גלעד אני מאמין לך שאתה נוסע רגוע וזה היה חד פעמי.

אתה בטוח יודע מה המצב היום בכבישים ולא חסרים תאונות ושלילת רישיונות.

ביום שבת המשטרה נתנה 1501 דוחות ושללה רישיונות קראתי בעיתון לא זוכר איזה, ואני בטוח שאתה לא היית רוצה להיות בין ה 1501 אנשים האלה.

אז סע בזהירות ואל תהיה מושפע מאחרים, אחרת או שיגרם אסון כמו שאמרתי או שהרישיון שלך ישלל.

פורסם

gilad1711 היקר

עד לפני כמה חודשים הייתי בידיוק כמוך נסעתי מהר וסגרתי סקאלות

עד שחבר טוב שלי "הלשין" לאבא שלי

אחרי שאבא שלי החרים לי את הרכב ושקיבלתי ממנו חזק על הראש

הבנתי כמה אידיוט הייתי ושעשיתי שטויות

ואם חבר שלי לא היה עושה את הצעד הזה אני בטוח שהייתי עושה כבר תאונה קשה מאוד.

מקווה שלא תעשה שטויות כאלה יותר, לא בכבישים המעפנים של ישראל ובמיוחד בלילה

תמיר.

פורסם

אוו כאלה תגובות כמו ה-2 האחרונות אני מוכן לקבל, אני באמת מבין אותכם ואתם אכן צודקים, אני בטוח שההורים שלי לא ישמחו למשמע אוזניהם בנסיעה כזאת מופרזת, ולכן זה היה חד פעמי, מה שגם בעוד חודשיים אני מתגייס ואני רוצה להנות מהאוטו ולא לקבל שלילה מהמשטרע או מההורים

פורסם

יופי אני רואה שאתה מבין מה המנסים להסביר לך.

הרבה תקפו אותך במקום להסביר לך כמו שצריך.

שוב סע בזהירות ושמור על עצמך הכביש הוא לא משחק ילדים!

אותם החברים שהיו איתך ברכב עודדו אותך להמשיך וליסוע יותר ויותר מהר, ואל תגיד שלא, הם משפיעים עליך ואתה עושה מה שהם אומרים לך, להבא אל תקשיב להם.

נהגים חדשים אוהבים להתלהב בנהיגה(גם אני נהג חדש ואני לא מכחיש), אבל שטויות כאלה אני לא עושה, אני לא יסכן את עצמי או את הסובבים אותי.

להתראות

פורסם

אין מישהו שלא השתולל בגיל הזה

זה לא הופך את זה לנכון, אבל ההטפות לא ישנו דבר

ובטח שלא האיחולים לתאונה ומוות.

סע בזהירות שמור על הרכב ותהיה בריא.

Peugeot 208GTI

פורסם

כשמסבירים לי ביפה אני יודע להבין

אהה ועוד דבר, היה איתי בנאדם אחד באוטו שהוא צילם את זה, והיוזמה לצילום הסירטון הייתה שלי, והוא ממש ממש לא האיץ בי ליסוע במהירות יותר גבוהה אתה גם מוזמן לשמוע בסירטון שזה לא קרה

פורסם
אין מישהו שלא השתולל בגיל הזה

זה לא הופך את זה לנכון, אבל ההטפות לא ישנו דבר

ובטח שלא האיחולים לתאונה ומוות.

סע בזהירות שמור על הרכב ותהיה בריא.

ועוד איך שזה יעזור,צריך לדעת את הגישה!

הצעירים של היום (כמוני למשל) משתוללים על הכביש, כי הם לא מודעים לסכנה, וחושבים שהם מיומנים ויודעים לצאת מכל מצב חירום, ועוד משהו הכי מטעה זה "לי זה לא יקרה".

אני יום אחד בלילה, ניקלעתי למצב מסוכן שאני לא אגיד אותו, ועוד מיקרה קטן, והבנתי שהכביש באמת לא משחק.

אני חושב שאם כל נהג יעבוד מצב מסוכן שיצא ממנו בנס, או יעבור קורס נהיגה מתקדמת זה יעזור לו גם להבין את המגבלות של הרכב וגם את הסכנות העורבות בכבישים.

פורסם

אתה לא נמצא איתי ביום יום אז לכן אתה לא יודע אם אני מודע או לא מודע לסכנות העורבות על הכביש, לפי דעתי אני אכן מודע, מלבד כל הנסיעות האלה יש לי גם מישו שאני מכיר שמלמד אותי קצת נהיגה אחרת מהרגיל במצבי חירום, ואני בניגוד לאחרים לא חושב שאני מספיק מיומן על הכביש כדי לצאת מכל מצב, מה שגם קשה לתרגל יציאה ממצבים מפתיעים, כי כשאתה רוצה לתרגל אתה כבר לא מופתע, ככה שרק ניסיון על הכביש נותן מיומנות ואני מודע לזה אל תדאג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...