Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ביקשתי ממך לדאוג לי , אני יודע את הסיכון שבנסיעה כזאתי, אבל בתכלס הכל שטויות !

כי יום לאחר שנסעתי במהירות כזאת, נסעתי לבד בקריה שלי, פניתי שמאלה במעגל תנועה, פתאום היה מים וגרם לגלגלים שלי להחליק וכמעט כמעט כמעט עליתי על מדרכה מה שסביר להניח שהייתי מתהפך במהירות של 50 כשיצאתי מהמעגל תנועה

ועוד דבר, כביש הוא מסוכן, ומי שלא מוכן לקחת סיכונים בו שפשוט לא יעלה עליו, זה שככל שהמהירות יותר גבוהה הסיכון יותר גדל זה לא כזה משנה לפי דעתי

אתה יודע את הסיכון אבל זה שטויות?אתה מטומ*ם?

אתה נוסע בלילה ב180 בכביש רגיל,בחושך.אם פתאום משהו יצוץ לך בכביש נראה לך תספיק לעשות משהו?

אנשים לוקחים סיכונים כל בוקר כשהם יוצאים לכביש בגלל אנשים כמוך.

אם הוא יודע לנהוג ושלוט על הרכב במהירויות כאלו, ועשה א זה בכביש ריק אז אני לא רואה סיכון

אגב, אבן ב 180 לא תעשה כלום, גם בגודל פי 10 מ 10 אגורות

יצא לי עם ה106 לנהוג במהירות (שהשתיקה יפה לה) בכביש גלי מאוד, הייתה איזה גבעה קטנה על הכביש והרכב קפץ באוויר (כמו בראלי) איזה מטר ונחת ולא קרה כלום, העניין זה לא, לא ליסוע 200, אלה לעשות את זה בתנאים מתאימים בלי סיכונים.

אמרת את שלך "יצא לי עם ה106 לנהוג...".

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
בולשיט.

אולי מספיק כבר עם הקטע של האבן? צריך אבן די גדולה כדי לגרום לאבדן שליטה, גם במהירות שנראית בסרטון. עוד אגדה אורבנית מטומטמת...

אגדה או לא אני מכיר מקרה של נסיעה במהירות לא של 180 אלא 120 ו בן אדם סטה מהכביש בגלל אבן ו ניכנס ב מעקה בטיחות מה תגידו?

160 סוסונים אימפרזה 2007 2.0L

פורסם

אגיד שהוא דפקט שלא יודע לנהוג והסיבה שהוא נכנס במעקה הבטיחות היא שהוא, ככה"נ, נבהל מהאבן והסיט את ההגה (או לא החזיק אותו מספיק טוב, לחלופין. לא חזק, טוב. שים לב להבדל), או שהוא שגל לך במוח, אם להתבטא בעדינות...

סיפורי "אני מכיר" יש מפה ועד להודעה חדשה. הרוב לא ראוי לאזכור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה נוסע בלילה ב180 בכביש רגיל,בחושך.אם פתאום משהו יצוץ לך בכביש נראה לך תספיק לעשות משהו?

לא הבנתי את הכוונה

פורסם

וואייי איזה שטויות מדברים פה בכמויות, כאילו אתם מכירים אותיי שאני נוסע 200 שנה על הכביש במהירות כזאת

הלווו!!! מתקשרים אליכם מהבלוקבסטר, הם רוצים שתחזירו את הסרט שאתם חיים בו !!

הנסיעה הזאת הייתה פעם אחת, ואני מציין הייתה, לא תחזור על זה שוב, בסה"כ זה גם סיכון בשבילי, אנשים פה אומרים אל תהרוג אנשים איתך, אהה נו בסדר שכחתי שאני רוצה מאוד למות כן ממש נולדתי בשביל למות, מספיק לדבר שטויות מספיק !!!

לפני שאתם כותבים משו פה תחשבו עליו פעמיים, אני לא מתלהב מהסירטון ולא נעליים מספיק לדבר שטויות!

פורסם

טוב "גבר" מה שתגיד.

מעניין עוד כמה זמן השרשור יהיה פתוח :roll:

STAS-S כתב:

לא הבנתי את הכוונה

בצחוק גבר,

רוב מועדון PSI מורכב מילדים בני 17 פשוט, הבנת.

פורסם

מצידי.. שינעל, לפי רוב התגובות פה אנשים חייבים להעיר בצורה מעצבנת, ואתם עוד מדברים פה בפורום על נהגים בארץ וכאלה

אבל בתכלס בוא נדבר על אנשים בארץ, בגלל אנשים כמוכם שלא יודעים לפרגן יש מריבות בין אחד לשני, רק כי אתם לא יכולים לפרגן בקטנה, חייבים להגיד "וואו איזה ילד קטן כמו בן 6 רצית להראות שאתה כמו בניד פור ספיד"

מסוכן לא מסוכן אני יודע מה האחראיות עליי כשאני נוסע, מחר אני יכול לקחת ת'אוטו ליסוע על 20 באזור עירוני שמותר 50, ופתאום יתנגש בי אוטו במהירות 50 ויהפוך את האוטו שלי או משו כזה וכל מי שאיתי באוטו ימות, כביש זה דבר מסוכן בין אם זה נסיעה מהירה או נסיעה במהירות המותרת, ומי שלא מוכן להסתכן בנסיעה על הכביש שפשוט לא יעלה על הכביש

פורסם

gilad1711 עם כל הכבוד לך אני מסכים עם STAS-S בכל מילה.

זה סרט מיותר, נסיעה מיותרת, ושרשור מיותר.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

כל אחד רואה את זה בעיניו אחרת, מצידי אם מנהל הפורום רוצה שינעל את הנושא, רק שישאיר לאנשים לראות את הסירטון זה בסה"כ מה שאני רוצה

פורסם

" ומי שלא מוכן להסתכן בנסיעה על הכביש שפשוט לא יעלה על הכביש"

רואים לפי התגובות שלך, צורת ההתבטאות שלך, ותפיסת העולם שלך שאתה נהג חדש בן 17, עם חודשים בודדים של רשיון, אני לא אומר שזה רע, יש המון כאלה מאוד אחראים.

בכל אופן, אתה מציג כאן את הדברים כאילו לעלות על כביש זה כמו להיכנס לשטחים ב 12 בלילה עם כיפה על הראש ושרשרת של מגן דוד, זה ממש לא ככה, הסכנה באה בגדול מגורם אחד מרכזי - אנשים כמוך (ויש המון כאלו) שחושבים שהכביש זה משחק מחשב, ומותר הכל, גם לקחת סיכונים שחלים גם על אחרים.

"אני יכול לקחת ת'אוטו ליסוע על 20 באזור עירוני שמותר 50, ופתאום יתנגש בי אוטו במהירות 50 ויהפוך את האוטו שלי או משו כזה וכל מי שאיתי באוטו ימות"

נכון שאתה יכול להיות הנהג הכי זהיר ובסוף אתה תאכל אותה בגלל מישהו אחר, אבל, המישהו האחר הזה חושב בדיוק כמוך ומכאן הסכנה הגדולה כל כך ובעיה המרכזית בגינה יש תאונות דרכים.

"כביש זה דבר מסוכן בין אם זה נסיעה מהירה או נסיעה במהירות המותרת"

אני לא חושב שחייב תמיד ליסוע במהירות המותרת, עם הרכב המתאים כיף מאוד להנות קצת מידי פעם ולראות את הקידומת של הספרה 2 במד המהירות , אבל לעשות את זה במקומות המתאימים לכך לאחר שיש מיומנות מספקת בשביל זה, וכפי שנראה כאן, זה ממש לא המצב, גם עשית את זה בלילה, אני בספק לגבי המיומנות שלך, גם אמרת שהיו רכבים בכביש (ולא איזה אחד שבמקרה היה) שבגללו נאלצת אפילו להאט, וכמובן רואים את זה בעיקר לפי ההתלהבות שלך.

"בגלל אנשים כמוכם שלא יודעים לפרגן יש מריבות בין אחד לשני, רק כי אתם לא יכולים לפרגן בקטנה"

הנה אני יפרגן לך - כל הכבוד לך שסיכנת את חייהם של ציבור הנהגים בכביש שהיה באותו כביש בו החלט להתפרע קצת.

"

כל אחד רואה את זה בעיניו אחרת, מצידי אם מנהל הפורום רוצה שינעל את הנושא, רק שישאיר לאנשים לראות את הסירטון זה בסה"כ מה שאני רוצה"

שוב, זה אומר עד כמה אתה מתלהב מההישג "האדיר" שלך שכל ילד בגיל 15 יכול בלי רשיון בכלל, ואגב, הרכב שלך גם מסוגל ל 200 בלי הרבה דרמות.

פורסם

הנה הגיע הבורר של הפורום, אולי יש לך שנות ניסיון יותר ממני על הכביש, אבל לפי דעתי זה לא אומר שום דבר, אתה רק מנסה בכוח להוציא אותי ילד שמתלהב מסירטון, אתה רק סתם מחפש לעצבן , כל הכבוד שסיכנתי? אתה היית איתי על הכביש שראית את מי ומה סיכנתי??

אתה לא היית איתי ואתה לא יודע מה מצב הכביש היה, אתה פשוט לא יודע אם סיכנתי מישו חוץ מאת עצמי ואת מי שיושב לצידי, אל תדאג לי אולי אני נהג חדש וכל הדברים שאתה אומר עליי אבל אני אחראי על הנסיעות שלי, אתה מנפח כל כך את זה כאילו לא יודע מה, כולה סירטוןן בנאדם צא מהסרט שאתה חייי בו!!!

לא יודע מה איתך, אבל ההנאה שלי כרגע זה ליסוע די מהר, ולא אני לא מתכוון על 180, אמרתי ואני אגיד שוב זה היה חד פעמי ואל תחפור על זה יותר, אני אוהב ליסוע במהירות 120 או אפילו קצת יותר בכביש של 90, למה?? כי זה מבחינתי "להרגיש את האוטו"

לא בנו את האוטו הזה בשביל ליסוע 20, ובטח שגם לא בנו אותו בשביל שאני יהרוס אותו, בנו אותו שאני יוכל להנות ממנו בדרכים של נסיעה מהירה בכביש מהיר, נסיעה נורמלית בקריה(ולידיעתך אני נוסע מאוד רגוע בקריה ולא מרביץ כמו שאר ה"ילדים בני 17" שנוסעים על 90 , 100 בקריה)

אז לפני שאתה אומר דברים, אולי אני קצת משתולל בכבישים מהירים, חד פעמי ולא חוזר על עצמו מלא פעמים, ותפסיק לנפח את זה ולהגיד שהייתי יכול להרוג את כל העולם בגלל הנסיעה הזאת, אבל איפה שאני צריך להיות רגוע בנסיעה שלי אני רגוע אל תדאג לי, כשיש עומס תנועה אני נוסע כמו כל אחד במהירות המותרת ואפילו קצת יותר, הפעמים היחידות שאפשר ליסוע מהר מבחינתי זה רק כשהכביש ריק , אני לא מסכן רכבים שלצידי בנתיבים שלידי, ולא מסכן(חוץ מהסירטון) את הנוסעים במכונית שלי או אותי

פורסם
כל אחד רואה את זה בעיניו אחרת, מצידי אם מנהל הפורום רוצה שינעל את הנושא, רק שישאיר לאנשים לראות את הסירטון זה בסה"כ מה שאני רוצה

אפשר לשאול אותך, נהג מהולל ומכובד שכמוך, למה זה חשוב לך שמנהל הפורום ישאיר את זה כאן?

אתה באמת חושב שזה מעניין אותנו שהגעת עם הפולו שלך ל180? נראה לי שאתה זה שצריך לצאת מהסרט

שאתה חי בו ומהר כי גם אם עשית את מה שעשית, כל עוד שלא פגעת באף אחד ובשום דבר, תשבור את הראש לבד ואל

תשתף אותנו בשטויות חסרות טעם וחבל על כל שנייה בשרשור הזה!

התנהגות של ילד בן 16 שמחכה לשנה שתעבור שהוא יוכל לצלם את עצמו ולהראות בפורום איזה גבר הוא כי

הוא הגיע ל180.

פורסם

הקיץ כבר התחיל?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הנה הגיע הבורר של הפורום, אולי יש לך שנות ניסיון יותר ממני על הכביש, אבל לפי דעתי זה לא אומר שום דבר, אתה רק מנסה בכוח להוציא אותי ילד שמתלהב מסירטון, אתה רק סתם מחפש לעצבן , כל הכבוד שסיכנתי? אתה היית איתי על הכביש שראית את מי ומה סיכנתי??

אתה לא היית איתי ואתה לא יודע מה מצב הכביש היה, אתה פשוט לא יודע אם סיכנתי מישו חוץ מאת עצמי ואת מי שיושב לצידי, אל תדאג לי אולי אני נהג חדש וכל הדברים שאתה אומר עליי אבל אני אחראי על הנסיעות שלי, אתה מנפח כל כך את זה כאילו לא יודע מה, כולה סירטוןן בנאדם צא מהסרט שאתה חייי בו!!!

לא יודע מה איתך, אבל ההנאה שלי כרגע זה ליסוע די מהר, ולא אני לא מתכוון על 180, אמרתי ואני אגיד שוב זה היה חד פעמי ואל תחפור על זה יותר, אני אוהב ליסוע במהירות 120 או אפילו קצת יותר בכביש של 90, למה?? כי זה מבחינתי "להרגיש את האוטו"

לא בנו את האוטו הזה בשביל ליסוע 20, ובטח שגם לא בנו אותו בשביל שאני יהרוס אותו, בנו אותו שאני יוכל להנות ממנו בדרכים של נסיעה מהירה בכביש מהיר, נסיעה נורמלית בקריה(ולידיעתך אני נוסע מאוד רגוע בקריה ולא מרביץ כמו שאר ה"ילדים בני 17" שנוסעים על 90 , 100 בקריה)

אז לפני שאתה אומר דברים, אולי אני קצת משתולל בכבישים מהירים, חד פעמי ולא חוזר על עצמו מלא פעמים, ותפסיק לנפח את זה ולהגיד שהייתי יכול להרוג את כל העולם בגלל הנסיעה הזאת, אבל איפה שאני צריך להיות רגוע בנסיעה שלי אני רגוע אל תדאג לי, כשיש עומס תנועה אני נוסע כמו כל אחד במהירות המותרת ואפילו קצת יותר, הפעמים היחידות שאפשר ליסוע מהר מבחינתי זה רק כשהכביש ריק , אני לא מסכן רכבים שלצידי בנתיבים שלידי, ולא מסכן(חוץ מהסירטון) את הנוסעים במכונית שלי או אותי

אין לי הרבה שנות נסיון בנהיגה, 3 שנים רק, אמנם יש בהם קורסים של נהיגה, המון תרגול של נסיעה ספורטבית.

אבל, התפיסה שלי שונה מתפיסת הנהיגה המסוכנת שלך, ומה שנותר לי לומר לך זה שתהיה בריא.

פורסם
אפשר לשאול אותך, נהג מהולל ומכובד שכמוך, למה זה חשוב לך שמנהל הפורום ישאיר את זה כאן?

אתה באמת חושב שזה מעניין אותנו שהגעת עם הפולו שלך ל180? נראה לי שאתה זה שצריך לצאת מהסרט

שאתה חי בו ומהר כי גם אם עשית את מה שעשית, כל עוד שלא פגעת באף אחד ובשום דבר, תשבור את הראש לבד ואל

תשתף אותנו בשטויות חסרות טעם וחבל על כל שנייה בשרשור הזה!

התנהגות של ילד בן 16 שמחכה לשנה שתעבור שהוא יוכל לצלם את עצמו ולהראות בפורום איזה גבר הוא כי

הוא הגיע ל180.

דייי אתה כזה גבר אתה כזה חזק ושרירי דיי איך כתבת לי כזאת תגובה אני לא מאמין, אפשר חתימה???

אני לא אשבור את הראש ולא כלום, אל תדאג להתנהגות שלי, אתה מוזמן לראות ביוטיוב עוד 1000 סירטונים של אנשים שיותר מבוגרים ממני וממך ביחד שקשורים לצילום הסקאלה, ואם זה לא מעניין אותך אז למה אתה מגיב פה? אתה יכול לשמור על זכות השתיקה ופשוט לא להגיב, זה באמת יראה לי שזה לא מעניין אותך, אבל עצם זה שאתה מגיב עושה אותך למתעניין, יצאת טמבל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...