Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכביש לא מסוכן אם ילדים חסרי תבונה כמוך לא עולים עליו. אתה מוזמן לעשות כל מה שתרצה, וחבל על כל אלה שמנסים להרצות לך כי האמת, זה לא יעזור עד שלא תעשה משהו ותלמד על בשרך. אני מאחל לך בריאות ובעיקר לסובבים אותך.

צודק, אתה כשהיית נהג חדש היית בעצם כבר נהג מנוסה, לא נסעת בחיים שלך במהירויות מופרזות ועכשיו אתה גבר אתה פשוט מטורף משחק אותה גיבור גדול על ילדים שקטנים ממך בגלל שנסעת יותר ממני על הכביש, זה לא עושה אותך לשום דבר, ואל תשחק אותה יפה נפש, אני בטוח שכמה פעמים בחייך נסעת די מהר, ואני בטוח שגם אתה כשהיית נהג חדש נסעת כמה נסיעות מופרזות, אבל הבעיה שלך ושל כל הפורום פה שהוא לא מנסה להיכנס לראש של נהג חדש, יכול להיות שהגזמתי עם הסירטון, אבל בכל זאת זה לא אומר שאף אחד לא היה פה נהג חדש שגם קצת השתולל על הכבישים, אז מספיק לדבר עם השטויות, תנסו להיכנס לסיטואציה של הבנאדם שאתם מבקרים אותו

מה זה הגועל נפש לאחל למישהו אחר לעשות תאונה ?!

גועל נפש של בן אדם.

ולגלעד.. יש פה אנשים, שהשתיקה יפה להם. פשוט תבליג ולא צריך להגיב להם, כי זה מוציא אותך קטן עוד יותר.

אני גם לא הבנתי את ההתלהבות מהסרטון, אבל לא שכחתי מה זה להיות בגיל שלך.

כל עוד המהירות מותאמת לתנאי הדרך, המהירות החוקית לא פונקציה, וכן, זה גם אומר שלפעמים צריך לנסוע 15 קמ"ש ולא 50 קמ"ש.

בברכת נהיגה מהנה ובטוחה,

אביחי

את האמת אחת התגובות שהכי אהבתי מבין כל האנשים, אתה בנאדם ראוי שכיף להגיב לו ולא מגיב בתוקפניות, אתה אכן צודק בגיל שלי זה איזושהיא כיף שכזה ליסוע במהירויות גבוהות מהרגיל ולא אני לא מדבר על הסירטון, אלא על מהירות של 120 וקצת יותר, ולגביי תנאי הדרך, אני יודע מתי צריך ליסוע רגוע(בנסיעה עירונית) ומתי אני יכול קצת להשתולל קצת (נסיעה בכבישים מהירים וטובים)

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יש אנשים שדורשים יחס מגעיל, אם קיים מישהו שאני יודע שאיכשהו יכול לסכן אותי או אנשים אחרים במודע (אני מדגיש, במודע), אני באמת מאחל לו ללמוד בדרך הקשה.

אאוץ, תתאר לך את אותה קלטת וידאו משודרת בחדשות כשמצאו אותה אחרי תאונה בשולי כביש מהיר.סוף רע, לא הכי סימפטי, והכל באשמה מלאה של הנהג ובמודע.

פורסם

לא שאני מעודד נהגים חדשים להתלהב ולסגור סקאלות וצלם את זה בנוסף להכל, אבל אני לא מבין מה היה מסוכן שם?

יש כבישים, שאפשר לשייט על 180 קילומטר לשעה, ועדיין לשמוע רדיו ולהיות נינוח.

אולי אתה יודע ויכול להסביר לי, בבקשה?

אביחי

פורסם

כן אה, יופי של כבישים יש בארץ, אבן הכי קטנה או בור מסכן על הכביש (עם איכות הכבישים זה יותר מסביר לפגוש כזה דבר) ובום! הוא בנתיב הנגדי מייתם במו ידיו כמה ילדים מסכנים.

פורסם
כן אה, יופי של כבישים יש בארץ, אבן הכי קטנה או בור מסכן על הכביש (עם איכות הכבישים זה יותר מסביר לפגוש כזה דבר) ובום! הוא בנתיב הנגדי מייתם במו ידיו כמה ילדים מסכנים.

אהה ד"א בכביש שנסעתי, דרכתי על 2 או 3 בורות קטנים, ואני מוכן להישבע שזה נכון כי גם ראיתי וגם הרגשתי

פורסם

נו בחייך זה לא העניין, העניין כאן הוא שקל לאבד שליטה במהירויות כאלה בכבישים הנפלאים של ארצנו.

עוד משהו, מילא שנסעת ככה, אבל אני בטוח גם שהמצלמה שחבר שלך תקע בתוך ההגה כדי לצלם את הסקאלה המהוללת הוסיפה כאן לריכוז ולפן הבטיחותי.

יישר כוח.

פורסם

כן אני יודע את זה, אבל זה כבר עבר ונגמר, אז למה להמשיך ולחפור על זה ולנסות בכוח "להוציא מים מספוג יבש"

אל תדאג , אני וחבר שלי לפני הסירטון הזה עשינו עוד אחד כזה במהירות קצת נמוכה מזאת על מנת לראות איך זה מסתדר כאשר הוא שם את המצלמה, ואכן זה הסתדר מצוין בלי שיפריע להגה שלי, אז אל תדבר שטויות

פורסם

הכל אני יכול בחופש הגדול...

יאללה ילדים, לכו לים ותיגעו.

עוד מעט יגיע האיש עם המפתח והשקט יחזור למחוזותינו.

בואו נפסיק עם האיחולים והאיומים זה לא מוסיף לאף אחד מאיתנו.

הסקלה באמת יפה, הרכב באמת עגלה וכולנו נעשינו דברים אדיוטים בחיינו.

ערב טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוקיי, הבנתי את צורת החשיבה שלך.

שהיא, אגב, מאוד מוטעית וזו סטיגמה שנהגי ישראל הפרנואידים מאוד אוהבים ומאמינים בה.

אז דבר ראשון, זה לא נכון.

דבר שני, יכול להיות שעם הרכב שלך בסמלון אתה מרגיש אי יציבות במהירות כזו, שיכולה לנבוע מבלאי שהגיע עם השנים,

ולכן נראה לך שכל רכב שעובר את ה-110 קמ"ש - פשוט מתאבד.

אז תרשה לי לחדש לך, יש רכבים יותר ויותר חדישים שאפשר לשייט איתם כמה עשרות קמ"שים טובים מעל המותר ועדיין להיות ברמת בטיחות טובה לא פחות - כי אם יותר.

אביחי

פורסם

אביחי, עשית עליי רושם של מישהו יותר בוגר. אני לא מאמין שאתה בכלל מזכיר את זה.

זה כמעט כמו התגובה של גלעד שאמר לי "קנאי" כי אני מקנא באוטו שלו שסוגר 180.

רכבתי על רכבים רבים , שונים וחדשים משלי סתם שתדע.

פורסם

תגיד את זה לגרמנים באוטובאן.

שהם מוכיחים שעם רכבים טובים ותשתית טובה אפשר לשייט במהירות כזו ואפילו יותר בלי בעיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אבל כמה פעמים אפשר להסביר שזה בסה"כ היה בסירטון עצמו? זה הפעם הראשונה שלי שהגעתי למהירות כזאת מופרזת, ואכן אני רואה בזה כמסוכן, וזהווו נגמר אני את השיקולים שלי בנסיעות המהירות הבאות יעשו אל תדאגו, אני כמו כולכם לא רוצה לגרום לתאונה ולא רוצה למות לתאונה אז מספיק לדבר שטויות ולנסות בכוח להגיד דברים שאני כבר מבין למרות שזה לא נראה לכם שאני מבין

ולגביי אאוץ שאמר על מכוניות חדשות שנסיעה מהירה בהן בטוחה הוא באמת צודק, הרכבים החדשים של שנת 2008 הם אכן רכבים מאוד ייציבים אשר יש להם יציבות ואחיזת כביש מאוד טובה שגם במהירויות של 130 140 היא מאוד טובה, אני יכול אפילו להעיד ממקור כלשהו (בנאדם מבוגר) שנסע על מרצדס 2006 במהירות 140(כביש 6) והאוטו היה יציב וטוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...