Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל בעיה פיזית אני לא יכול לשטוף לבד את הרכב חיצונית

ומאוד רוצה לשמור עליו (C4 חדשה מודל 2008 ) , הרבה שנים הייתי שוטף תמיד לבד ואני יודע שזה הרבה הרבה יותר טוב מרחיצה אוטומטית אבל כרגע אין לי הרבה ברירה.

שטפתי פעם אחת ב"חצי חינם " בחולון ב15 שקל לרחיצה חיצונית והחלטתי שלשם אני לא חוזר יותר-כתמים לבנים קטנים על השמשות שלא יורדים, חלקי גומי קטנים שנשארו מלאים בלכלוך ,טסות שנשארו מלוכלכות קצת ובקשר לפגיעה מצטברת בצבע לא יודע.

לא מפריע לי לשלם קצת יותר ושהאוטו יצא באמת נקי ואולי עדיף רחיצה ידנית?

בתחנה שאני מתדלק ברחוב המרכבה בחולון- "דלק" לא מקבלים רחיצה חינם-סתם בשביל הידע

פורסם

שיא אנרגיה א.ת תעשייה החדש בראשל"צ מול גלידה אנדרי.

בין 30 ל50 ש"ח שטיפה תלוי מה אתה בוחר- ווקס, פנימית, וכל שאר הקישקושים.

חבר טוב שלי שוטף שמה כל שישי וגם עשה ווקס פלסטלינה אצלהם יצא פיצוץ והוא היה מאוד מרוצה.

פורסם

מול בית החולים וולפספון לכיוון המשרד רישוי יש מקום עסק של ערבים שפתוח גם בשבת נדמה לי שוטפים מאוד יסודי ומקצועי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

+1

אכן שוטפים ביסודיות בתמורה ל40 ש"ח שטיפה חיצונית+פנימית.

ממליץ בחום.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

שטיפונית ביפו ,אם באים מכיוון דרום לצפון, במקום לפנות ימינה לוולפסון ממשיכים ישר בפנייה השנייה שמאלה מצד ימין מקום פינתי שטיפה ידנית פנימי+חיצוני ב-50 ש"ח אין על המקום הזה לרוב מגיעים רכבי יוקרה בעל המקום בודק את הרכב בסוף ואם יש טיפת לכלוך או שאריות מים הוא דואג שגם זה ייעלם.

מומלץ ביותר!!!

פורסם
מול בית החולים וולפספון לכיוון המשרד רישוי יש מקום עסק של ערבים שפתוח גם בשבת נדמה לי שוטפים מאוד יסודי ומקצועי

מקום זה נקרא לאס וואגס מומלץ לשטוף שם

ויש עוד אחד לפני אצטדיון בלומפיד ביפו ממש על הצומת

מחירי השטיפות נעים בין 35-50 ש'ח

• תוכן חדש...