Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה הכי מגעילה שמטרידה אותי מחדש כל פעם שאני רואה רכב כזה יקר או מפואר ו/או עדין זול או צנוע ללא סמל!

ממש גועל נפש,

מגעיל נורא המצב. למה? למה נוער תחתון חייב לגנוב את הסמלים?

למה ישראלי חייב לקנות את זה בחזרה גנוב!?

עוד לא קרה לי דבר כזה ומקווה שלא אך באמת מרגיז אותי שכבר יותר מ 70% מהמכוניות ללא סמל!

והיותר חמור שזה שגנבו לו את הסמל לא יכול לקנות חדש (לא בגלל שהוא עולה הרבה) כי יגנבו לו שוב.

ואז הסחורה שאני קונה זה מרצדס שלמה... לא, מרצדס ללא סמלים!

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא חושב שרכב ללא כל סמל זה הכי יפה, וילדים גובנים סמלים לאוסף שלהם ואחרי זה מחליפים עם חברים מהכיתה

ועם 30 ילד מכיתה אחד מנסים להשיג סמל של מאזדה אז לצערי עוד 30 מאזדות יהיו היום או מחר ללא סמל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

70 אחוז לא הייתי מגזים אך אכן תופעה מרגיזה מאוד ומצריכה

מעבר של סמלים לא אמיתיים אלא מדבקות שדומות מאוד מאוד לסמל המקורי

ואי אפשר לשים לב שהדבר אינו הדבר האמיתי עד שלא נוגעים! מנסיון עם רכבים

של דודים.

פורסם

גם אני מסכים שרכב בעל צורה מעניינת יהיה יפה יותר בלי סמלים.

העניין הוא שכאשר גונבים למישהו סמל - לרוב עושים לו עוד נזק בנוסף,

או שהוא צריך איכשהו לסתום את החורים של הסמל.

אני אישית חושב שצריך לשבור את הידיים והרגליים לילדים כאלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, רק זכור מה עשיתי לדביל ההוא שניסה לפרק לאוטו של אמא שלי את הסמל. :twisted:

באוטו החדש שלי אין סמל ואפילו חשבתי לשים לו גריל אחר בלי מקום לסמל.

בכל אופן, התופעה היא עולמית וממש לא ישראלית, בדיוק כמו רוב התופעות שכולם מתלוננים עליהן.

פורסם

זו תופעה מרגיזה מגעילה, ואני זוכר את העצבים שקיבלתי כשראיתי שתלשו מהרכב שלי את הסמל, כל כך התעצבנתי עד כדי כך שאבא שלי לקח את הרכב שלי לפחח שלו ושם לי סמל חדש בלי שאדע.

אגב,לגבי השאלה שבכותרת,אני יכול לומר שפה בהונג קונג אני לא זוכר שראיתי רכב חסר סמלים,ובכלל פה אפשר לנסוע לקניון ולראות מכוניות פאר\על בגירסאות הקבריולט שאנשים מחנים אותן בחניון התת קרקעי עם הגג פתוח והולכים לעשות קניות, וכלום לא קורה לרכב שלהם.

אבל אני מניח שזה עניין של חינוך,מערכת החינוך פה מאוד נוקשה,שזה טוב מצד אחד,ולא ממש טוב מצד שני (כל הילדים פה לפלפים שבארץ היו מקבלים כנראה מכות על בסיס יומיומי...).

בארץ אם תרצה להשאיר אפילו חריץ בסאנרוף אתה תחבר לרכב 3 ביפרים,4 סנדלים,מנעול הגה,ותשגר 3 לווינים שיתצפתו עליו בסראונד,כי אנשים חראות ואם לא גונבים לך את האוטו אז סתם יזרקו לך זבל לאוטו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם באירופה יש את הבעיה של גניבת סמלים.

עידן, אתה לקחת את זה קצת לקיצוניות. הונג קונג? שם זו תרבות שונה לגמרי ומי כמוך יודע...

אני חוזר ואומר שהבעיה היא לא ישראלית בכלל, אלא אופיינית להמון מדינות ליבראליות ולא אוטוריטאריות.

פורסם

בגלל התופעה הזאת, אלפות שנשארו להן הסמלים, האחורי מחובר עם ברגים (במיוחד ב-164).

במקרה שלי כניראה אפילו הברגים לא עזרו ואין לי את הסמל האחורי. :-(

את הקדמי לא עקרו בגלל שהוא כולו התקלף בשמש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע עד כמה התופעה נפוצה בעולם, אך בארץ היא נפוצה ביותר.

גם אני חוויתי גניבה של סמל מהקורולה, אך בסופו של דבר שמחתי שזה נעשה במקצועיות - אף על פי שמדובר בסמל הניכנס

לתוך הגריל, סמל עבה - הגנבים לא השאירו סימנים כלל, ביצעו עבודה "נקייה" מאוד אז אמרתי לעצמי שאם ככה

זה אומנם מרגיז, אבל לא סוף העולם.

בסופו של דבר רכשתי סמל אחרי חודשים רבים שהאוטו היה בלעדיו.

פורסם
גם באירופה יש את הבעיה של גניבת סמלים.

עידן, אתה לקחת את זה קצת לקיצוניות. הונג קונג? שם זו תרבות שונה לגמרי ומי כמוך יודע...

.

אני לא לקחתי את זה בכלל לקיצוניות, בארץ זה "ידוע" שאם יש לך רכב קצת יותר מיוחד מהמאזדה 3 הכסופה של השכן אתה צריך לצפות לכך שבשלב כלשהו ינסו לפרוץ לך לרכב\ינסו לגנוב לך את הרכב\יגנבו לך סמלים\יגנבו לך את הג'אנטים\יגנבו לך את הספויילר,זה עצוב,אבל זה המצב עבור כל מי שיש לו רכב קצת ייחודי ואין לו יותר מדי כסף בכיס.

זה די מצחיק,אבל לחלק ניכר מהאנשים שיש להם רכב מיוחד או יקר ממש לא אכפת אם יתלשו להם את הסמל,ולא בגלל עודף כסף, אלא בגלל שזה לא מזיז להם, אבל למי שאין את העודף כסף הזה זה מאוד מקומם.

אני זוכר איך כל פעם שצפצף לי הביפר של האזעקה הייתי טס לחלון לראות מי מתעסק לי עם הרכב,ולפעמים כבר הייתי חושב לעצמי אם כל זה שווה את זה,וזה אפילו לא על רכב יקר, כולה 106 XSI, אבל מה"כולה" רכב הזה כבר הספיקו פעם אחת לתלוש לי סמל, ופעם אחת לתלוש לי כנפון, ופעם אחת לפרוץ לי לרכב,ואני בטוח שאם הרכב עדיין היה ברשותי היו מתווספות עו כמה "פעמים".

כאב לב.

מסכים איתך לגמרי,זו הסיבה שציינתי שאת אי גנבת הסמלים פה אני תולה במערכת החינוך הנוקשה (אולי בצירוף משטרה אמיתית וסופר מחמירה).

מעבר לזה אין לי שום ספק שלא מדובר בהמצאה ישראלית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה שהכי חמור בארץ זה לא שלא תמיד גונבים רק בשביל הסמל אלה סתם בשביל להשחיט ולפגוע ברכוש של אדם אחר.

חבר שלי קנה מזדה דמיו ללא סמלים מקורים [ברזל] אלה עם מדבקות באותה הצורה שניראה כמו סמל רגיל,את הסמלים המקוריים כניראה גנבו לבכל הרכב הקודם.

אחרי כמה ימים החבר מגלה שגם את המדבקות הורידו,כאשר הוא סיפר לי הייתי בהלם לא פחות ממנו.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני בן 16 ואני יכול להגיד לכם שבעבר היה לי מין אוסף קטן של 24 סמלים אני ממש מצטער שעשיתי את זה כי זה היה בגיל 14 ולא ממש חשבתי אז...

אני יכול להגיד לכם שאני ממש מצטער על זה שאני חושב עעל זה שאני יהיה גדול אני לא ירצה שיגנבו לי את הסמל...

מה שגורם לזה,הוא שיעמום ודרל גם ליצור אוסף מיוחד וגם לצאת "גבר"..

אני מזמן לא עושה את זה ואני מכיר כמה ילדים שעושים את זה את כולם שיכנעתי להפסיק.

פורסם

אבל אני לא מבין למה הם עושים את זה? אין להם איך למכור את זה וגם אם כן למי כבר הם ימכרו זה עסק לא משתלם. או שהם עושים את בשביל אוסף פרטי

פורסם
אני בן 16 ואני יכול להגיד לכם שבעבר היה לי מין אוסף קטן של 24 סמלים אני ממש מצטער שעשיתי את זה כי זה היה בגיל 14 ולא ממש חשבתי אז...

אני יכול להגיד לכם שאני ממש מצטער על זה שאני חושב עעל זה שאני יהיה גדול אני לא ירצה שיגנבו לי את הסמל...

מה שגורם לזה,הוא שיעמום ודרל גם ליצור אוסף מיוחד וגם לצאת "גבר"..

אני מזמן לא עושה את זה ואני מכיר כמה ילדים שעושים את זה את כולם שיכנעתי להפסיק.

אני בן 25 ואף פעם לא גנבתי סמל\שרטתי\שברתי\פנצ'רתי צמיג בשביל הכיף ,כי זה פשוט לא נראה לי תענוג גדול

להרוס למישהו את הרכוש (במיחד רכב !)

בסופו של דבר החינוך בא מהבית!!!

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תוכן חדש...