Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וחינוך בבית לא ממש קובע הכל כי אתה גם מסתובב עם ילדים אחרים ולומד מהם הרבה דברים שגם עם תרצה או לא תרצה אתה תידע אותם.

אם ההורים שלך עושים עבודה טובה הם מטמיעים בך ערכים נכונים אשר ימשיכו איתך ולא משנה אם יוסיקל'ה או דויד גונבים סמלים, אותך חינכו שככה לא עושים ואתה לא תעשה, לא משנה כמה ינסו להניע אותך לכך.

מי שנשבר תחת הלחץ החברתי המטומטם הזה כדי להיות "מגניב" בעיני החבר'ה הוא פשוט בן אדם חלש אופי שאיננו מסוגל לחשוב בצורה אינדיבידואלית, הוא פשוט הופך להיות עוד אחד מהעדר.

אף אחד לא לומד רק מההורים. מה אתה חושב שמי שגונב אז הורים שלו גררו אותו לזה?

אם ילד יגנוב סמל, יציג אותו בחדרו לראווה וההורים שלו שותקים במקום לשבור לו לבנה על הראש על זה שהוא גנב משהו, אזי הם גוררים אותו לכך.

שלא נדבר על מקרים שההורים (או יותר נכון אבות) מתלהבים מהסמלים שהילד ה"מוצלח" שלהם הביא הבייתה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם ילד יגנוב סמל, יציג אותו בחדרו לראווה וההורים שלו שותקים במקום לשבור לו לבנה על הראש על זה שהוא גנב משהו, אזי הם גוררים אותו לכך.

שלא נדבר על מקרים שההורים (או יותר נכון אבות) מתלהבים מהסמלים שהילד ה"מוצלח" שלהם הביא הבייתה.

קשה לי להאמין שהורים נורמליים שמבינים כי הילד שלהם גונב סמלים ממכוניות ישתקו או יעודדו אותו.

אני באמת מקווה שאין מיקרים כאלו והמקסימום הוא שהילד גונב ומחביא איפושהו על מנת שההורים לא יראו.

פורסם

אני בעל BMW ופעמיים גנבו את הסמל הקידמי והאחורי. בסוף שמתי מדבקשה של סמל במקום סמל. אין לי בעיה שיגנבו את הסמל,אבל למה לגרום לנזק עם המברג כאשר מוצאים את הסמל.ממש חארות

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

למה אתה חושב שאני מושפע חברתית? היו הרבה שעושים את זה ואני לא התחלתי בהשפעת אף אחד.

לסיכום זה אחת התופעות המעצבנות שקיימות היום ואני מצטער שעשיתי את זה.

דרך אגב כולנו בני אדם ואני מאמין שגם אתה עשית טעויות בחיים.

פורסם

תופעה מגעילה כחלק מחוסר תרבות וחינוך לקוי.

גנבו לי הרבה סמלים באלפא.

פעם תפסתי ילד שחיטט בסמל האחורי והבאתי אותו להוריו. פעם הגשתי גם תלונה במשטרה.

מתברר שיש ילדים שיש להם את ה"אומץ" לגנוב והם גם מוכרים את הסמלים לילדים אחרים. 10-20 ש"ח.

מה שהם לא יודעים זה שסמל אלפא אחורי שהוא חלק ממנעול פתיחת תא המטען ועולה .... תקשיבו טוב ....כ -.450 ש"ח.

בושה וחרפה ! ... לילדים ... וגם למחיר !

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם
למה אתה חושב שאני מושפע חברתית? היו הרבה שעושים את זה ואני לא התחלתי בהשפעת אף אחד.

נתחיל בזה שלא דיברתי עליך ספציפית אלא בכלליות, אבל אם כבר פתחת את הנושא.

ילד לא עושה דברים לבד, או שהוא לומד את זה מהבית או מהחברה (החברים במקרה הזה).

עדיין ביצעת את המעשה הזה, ולא משנה אם אתה כרגע מצטער על כך, הסליחה שלך לא עוזרת לבעלי הרכבים שחוו את עוגמת הנפש והזק הממשי שנגרם לרכבם בגללך.

וודאי שעשיתי, אבל לא "טעויות" שפגעו באחרים, אותי בבית לימדו לכבד אחרים ואת רכושם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
התופעה הכי מגעילה שמטרידה אותי מחדש כל פעם שאני רואה רכב כזה יקר או מפואר ו/או עדין זול או צנוע ללא סמל!

עזוב סמל. זה מה שהכי מגעיל אותך? מה לגבי איזה אפס קטן שחורט על רכב חדש עם מפתח, כמעין אמירת "תתחדש"?

אבל אני מניח שזה עניין של חינוך,מערכת החינוך פה מאוד נוקשה,שזה טוב מצד אחד,ולא ממש טוב מצד שני (כל הילדים פה לפלפים שבארץ היו מקבלים כנראה מכות על בסיס יומיומי...).

הבעיה היחידה עם "לפלפים שמכות על בסיס יומיומי" הוא לא ה"לפלפים" אלא אלו שמרביצים להם. אני לא חושב שאנו צרכים להתגאות שמערכת החינוך והחברה שלנו "מפיקה" אנשים אלימים.

פעם אחת שרטתי לשכן את האוטו עם הכידון של האופניים. הלכתי אליו להתנצל וההורים שלי שילמו על התיקון ושיבחו אותי בגלל הכנות והיכולת לקחת אחריות ואשמה על עצמי.

יוסי, מסתבר שאתה ובטח ההורים שלך, הם היוצא מן הכלל. לא אתפלא אם הסיפור היה היום: "אדם דקר את שכנו במהלך קטטה שהתלקחה עקב שריטת רכב ע"י ילד השכנים". משהוא רוצה להגיד לי שהוא יתפלא לקרוא משהוא כזה בעיתון?

לבסוף, אם תשאלו אותי.. עדיף לחבר את הסמל בצורה רופפת. סמל זה דבר זול (יחסית לפחחות שצריך אם הסמל מחובר חזק. או יחסית לצמיגים שצריך להחליף וכו') ועלינו (לצערי) להתייחס לסמלים כהוצאה שוטפת :roll:

פורסם

אתה מושפע חברתית, או חסר חינוך.

עכשיו תחליט מה עדיף.

אם היית ילד מחונך - ההורים שלך היו מלמדים אותך לא לגנוב. אבל גנבת, אז כנראה שאתה מושפע חברתית.

אם אתה לא ילד מחונך - אז לא לימדו אותך לא לגנוב, אז יכול להיות שאתה לא מושפע חברתית, אבל אין לך חינוך ודרך ארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ומצד שני, בואו לא ניסחף. מי מאיתנו לא עשה כילד דברים 'רעים'? דברים שאנחנו הצטערנו עליהם? דברים שפגעו באחרים? ודברים שהיו נגד מה שההורים שלנו לימדו אותנו (או עוד לא הספיקו ללמד אותנו עד אחרי הטעות הראשונה)?

פורסם

לי קרה פעם משהו עוד יותר מעצבן מגניבת סמל..

אני קם בבוקר, נכנס לאוטו, והיה קצת אבק על החלון,

ואני רגיל לנקות את האבק עם המגבים.

ופתאום, אני קולט, שווישר אחד חסר, והמוט של הווישר,

חורט לי שריטה עצבנית על החלון.

פורסם

קרה לי גם שגנבו את המגב.איחלתי להם שהידיים שלהם ינשרו באותו רגע.

הילדים של היום יותר "אמיצים" וחושבים שמותר להם כמעט הכל.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני הייתי באירופה וניתלקתי לעיתים נדירות במכוניות שחסר להם סמל, ואמרתי לעצמי איזה יופי שלא משחיתים רכוש של אחרים.

לי גנבו את הסמל האחורי של ההונדה פעמיים ובפעם השלישית גנבו מדבקה ומאז האוטו בלי סמל לצערי.

את המסל הקידמי גם גנבו לי אך שם לא הייתי מסוגל להשאיר בלי סמל כי להיסתכל על הסיוויק 2001 בצבע שמפניה עם הצורה של סמל בצבע שחור זה לדעתי כמו להיסתכל על בנאדם שחסר לו אף ואת הסמל הזה קניתי והדבקתי עם אפוקסי, שלא יוכלו בחיים להוציא אותו.

מה שכן באזור שבו היו גונבים הרבה פעמים לי ולעוד אנשים שראיתי שגרים בו למזלי אין לי יותר צורך להחנות שם אז עכשיו אחרי שנתיים שאין לי סמל אחורי נראה לי שאני יחזיר לשם סמל.

אני רק מאחל לכל הילדים שגונבים סמלים שיבוא יום ויתפוס אותכם איזה ערס שתנסו לגנוב לו את הסמל וישבור לכם את הידיים ואם לא אז ביום מן הימים גם לכם יהיה רכב אז יבוא ילד פרחח אחר שיגנוב לכם את הסמלים:twisted:

• תוכן חדש...