Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,אני יחסית חדש בנושא הביטוחים וכו'.

אני נסעתי כמו באיור והוא בא משמאלי באין כניסה.

הנזק סך הכל זה כנף שנכנסה,טמבון טיפה.

החלפתי פרטים,האשם זה רכב חברה,לי אין מקיף.

ביקשתי ת.ז והכל,הוא לא רצה להביא לי ואין לי מושג למה,הזמנתי ניידת והיא הביאה את הפרטים הנכונים והכל.

מחר אני מגיש לחברת הביטוח שלי כולל האיור ?

מה השלבים?100 אחוז ישלמו לי?יש לי סרטון שצילמתי במקום שהוא מצביע שהוא בא מאין כניסה,והסברתי בסרטון את התאונה וצילמתי מאיפה באתי ומאיפה הוא צץ לי.

רציתי להקליט אותו שהוא מודה והכל,הוא עושה לי אני לא מודה בכלום,שהחברה ביטוח תעשה מה השיא צריכה לעשות.

אני מפחד שהוא ימציא איזה משהו וזה יקח זמן והמון כאבי ראש.

ללא שם.jpg

פורסם

מקסימום פנה לבית המשפט לתביעות קטנות, ואם הוא אשם הוא ישלם כמו כמו גדול 8)

ובתביעה תציין שהוא נסע בכביש חד סיטרי בכיוון הנגדי וסיכן את התנועה ושהו סירב לתת פרטים ונאלצת להזמין ניידת.

אתה אומר שהוא נסע בתונעה הנגדית בכביש חד סטרי?! (אני מקווה שהבנתי נכון)

פורסם

אם אתה בקטע של לתבוע אותו, אתה תצא זכאי ותקבל הרבה, כי זה הרי ברור שהוא האשם, אבל אל תיכנס לזה. בתאונות קטנות כאלה עדיף לגמור את זה רק בחברת הביטוח.

Xbox12341

פורסם

לגבי חוסר הודאתו באשמה - זהו הנוהל של חברות הליסינג כלפי הלקוחות - גם אם אתה חושב שאתה אשם,

אל תודה בכלום.

הטענה היא כי מהלחץ של המיקרה ה"אשם" כיביכול יכול שלא לשים לב לאשמה של הנהג השני וכו'.

מהסיבה הנ"ל, חברת הליסינג וחברות הביטוח מעדיפות כי לא תודה בכלום כי אז הן מתחילות ב 1-0 לצד

השני.

פורסם

אני אומר לך (פותח האשכול) יש אנשים ממש חרא שרק בית משפט יוציא מהם את מה שהם צריכים שלם.

נסה לדבר עם אותו הבנאדם יפה שישלם את הנזק, במידה והוא מסרב, שמע לי פנה לבית המשפט לתביעות קטנות אתה משלם כמה עשרות שקלים, כותב בדו"ח את פרטי התביעה בצירוף תמונות של הנזק והערכת מחיר ע"י שמאי.

אם תשלם לשמאי תדרוש בתביעה שאותו אדם שפגע בך ייכסה את הנזק+התשלום עבור השמאי.

אותו אדם שפגע בך יצטער על כל רגע כי זה יעלה לו כפול ואפילו פי שלוש ממחיר שהוא היה צריך לשלם לך.

הוא יצטרך לשלם לך על הנזק וזה מחיר יקר כי שמאי מעריך תמיד בהגזמה במחיר, וישלם גם הוצאות משפט אני חושב שזה 200 ומשהו ש"ח.

אם לא תזכה במשפט אז תצטרך לשלם הוצאות משפט אני חושב (תברר בזמן שאתה מגיש את התביעה)

פעם מישהו סירב לשלם לי 400ש"ח עבור נזק קטן שגרם לא וויתרתי לו ותבעתי אותו והוא שילם 1000ש"ח.

למשפט כזה לא צריך עו"ד, צריך רק לסגנן יפה את הדו"ח ובמשפט לדבר ברור להסיבר הכל כמו שצריך.

פורסם

חבר'ה, זה שהוא לא הודה לא אומר כלום. חברות הביטוח יסדרו את זה ביניהם, לא צריך לרוץ ולתבוע.

לי אישית, אגב, תמיד אמרו לא להודות בכלום בזמן התאונה (מהסיבה שהזכיר M101). לפני שרצים לתבוע, צריך למצות אפשרויות אחרות. יכול להיות שהנהג השני יודיע לחברת הביטוח שלו שהוא אשם, ובזה יגמר העניין.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...